VÁCI MSZPESÉLY A VÁLTOZÁSRA
REMÉNY MINDENKINEK!
Hírlevél regisztráció
Ha szeretne rendszeresen hírlevelet kapni,
kérjük adja meg adatait.
Az Ön neve:
 
Az Ön e-mail címe:
 
 
     

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással
Főoldal Hírek Videók Kapcsolat Írjon nekünk    
Mi a véleménye?
Ön szerint javult-e városunkban a közvilágítás a rekonstrukció után?
- Igen, határozottan javult.
- Vannak még hiányosságok
- Maradtak kivilágítatlan utcák
- Nem lett jobb a közvilágítás
Szavazás állása

Képviselőink

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással szolgálja Vác társadalmát

Kiss Zsolt

a váci 6. sz. választókörzet
képviselője
- A változást akarók pártja leszünk
2016. szeptember 4., vasárnap
- ÖSSZEFOGLALÓ A JÚLIUS 14-i TESTÜLETI ÜLÉSRŐL
2016. július 16., szombat
Dr. Bóth János

a váci 9. sz. választókörzet
képviselője
Frakcióvezető
- A népámítás folytatódik – dr. Bóth János sajtótájékoztatója 2016.10.10.
2016. október 10., hétfő
- Képviselő-testületi ülés 2016.09.22.
2016. szeptember 30., péntek
HÍREK

Történelmi csúcson a benzinár, a Fidesz mégsem csinál semmit
Felvitel dátuma: 2011. április 20., szerda
A Fidesz eddig csak statisztál a benzin elképesztő árlavinájához, mely minden magyar állampolgárt egyre súlyosabban érint. Ma már nincs olyan magyar ember, akinek ne lenne zsebbevágó tapasztalata az üzemanyagárak elképesztő emelkedésével kapcsolatban. Az Orbán-kormány kezében ott a megoldás, mégsem tesz semmit. Szavazzák meg az MSZP javaslatát!

Érthetetlen, hogy a Fidesz a jelenlegi magas üzemanyagárak mellett nem csökkenti azok jövedéki adóját. Az MSZP már március elején javaslatot nyújtott be a kormánynak, hogy a magasabb benzinárral kivetett áfából származó többletbevételt a jövedéki adó csökkentésével adják vissza, így 30-50 forinttal lehetne csökkenteni a benzin árát. A Fidesz azonban hagyja, hogy az átlagos és az alatti keresetűek élete még nehezebbé váljon.

Ahogy azt egy elkeseredett ember mondta: „Nem az a baj, hogy 400 forint a benzin, hanem az, hogy az órabérem is 400 forint!” Persze tudjuk, a Fidesznél nem számítanak ezek az átlagfizetésű emberek, mert ők csak ennyit érnek. Tiltakoznak is rendesen mostanában a társadalom szinte minden rétegéből, eddig sajnos hiába.

Tiltakoznak áprilisban és tiltakoznak majd várhatóan májusban is a magyar dolgozók, különösen május elsején, a Munka ünnepén. Ma már egyre nagyobb tisztelete van annak, ha valaki dolgozhat, hiszen az új kormány regnálása alatt eddig 100 ezerrel kevesebben jutnak munkához, mint korábban. Pedig nem ezt ígérték.

Az MSZP felszólítja az Orbán-kormányt, hogy haladéktalanul csökkentse az üzemanyag árát a szocialista párt benyújtott javaslata szerint.

Húsvéti ajándékként sem lenne utolsó, ha már a tűzoltók meglocsolták őket.

Török Zsolt,az MSZP szóvivőjecimkék: mszpTörök Zsoltbenzinárak


HELYREÁLLÍTUNK ÉS ÉPÍTÜNK
felkészülten, tisztességgel
Tovább a Facebookra! Tovább a Facebookra!
mszp.hu legfrissebb hírei

A budapestiek szavazhatnak a 3-as metró akadálymentesítéséről
A Fővárosi Választási Bizottság döntésével lehetőség nyílik arra, hogy a budapestiek népszavazáson dönthessenek a 3-as metró akadálymentesítéséről - közölte az MSZP fővárosi képviselője csütörtökön Budapesten.

Pócs János nem képviselheti tovább a Jászságot!
Az MSZP jászsági szervezetei maguk és minden jóérzésű ember nevében elutasítják Pócs János fideszes országgyűlési képviselő Facebookra kitett posztját. Pócs János tette alkalmas arra, hogy lejárassa a Jászságot, azokat az embereket, akiket képviselnie kellene, ezért követeljük, hogy kérjen nyilvánosan bocsánatot és mondjon le a képviselőségről!

Adománygyűjtés: csak egy fideszest érdekelt a nélkülözők sorsa
A rászorulók segítésének évről évre egyre nagyobb a jelentősége, mivel ma Magyarországon már több mint 3,1 millió ember él súlyos nélkülözésben az Eurostat legfrissebb jelentése szerint. Emellett minden harmadik gyermek és több mint 1 millió nyugdíjas él szegénységben. Ez azonban egyáltalán nem zavarja a kormánypártokat, mivel az MSZP tegnapi adománygyűjtésén a Fidesz-KDNP 131 képviselője közül csak egyetlenegy adakozott a rászorulóknak.
Támogatóink
Belvárosi Érdekvédelmi Kör
Deákvár-Naszály Civilkör
Alsóvárosi Polgári Egylet
Kőkapu Baráti Kör
Impresszum