VÁCI MSZPESÉLY A VÁLTOZÁSRA
REMÉNY MINDENKINEK!
Hírlevél regisztráció
Ha szeretne rendszeresen hírlevelet kapni,
kérjük adja meg adatait.
Az Ön neve:
 
Az Ön e-mail címe:
 
 
     

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással
Főoldal Hírek Videók Kapcsolat Írjon nekünk    
Mi a véleménye?
Ön szerint javult-e városunkban a közvilágítás a rekonstrukció után?
- Igen, határozottan javult.
- Vannak még hiányosságok
- Maradtak kivilágítatlan utcák
- Nem lett jobb a közvilágítás
Szavazás állása

Képviselőink

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással szolgálja Vác társadalmát

Kiss Zsolt

a váci 6. sz. választókörzet
képviselője
- A változást akarók pártja leszünk
2016. szeptember 4., vasárnap
- ÖSSZEFOGLALÓ A JÚLIUS 14-i TESTÜLETI ÜLÉSRŐL
2016. július 16., szombat
Dr. Bóth János

a váci 9. sz. választókörzet
képviselője
Frakcióvezető
- A népámítás folytatódik – dr. Bóth János sajtótájékoztatója 2016.10.10.
2016. október 10., hétfő
- Képviselő-testületi ülés 2016.09.22.
2016. szeptember 30., péntek
HÍREK

A közösségek összekovácsolják a településeket
Felvitel dátuma: 2010. szeptember 12., vasárnap
Értékelte az elmúlt négy évet a Dunakanyar Többcélú Önkormányzati Kistérségi Társulás vezetője, dr. Bóth János és a bizottságok elnökei. Mindannyian sikeresnek ítélték a 2006 és 2010 közötti időszakot.
Az elnök elmondta: 121 milliós a költségvetésük éves szinten, ebben az évben még van 11 millió forint tartalékuk, melyet pályázatokra és eseményekre használhatnak fel.
- A közoktatás a legfontosabb elem a társulásban, mely a normatívák 47 százalékát teszi ki - mondta dr. Bóth János.

Az ellenőrzési bizottság elnöke, Edelman György, Kisnémedi polgármestere értékelésében elmondta, hogy nem találtak az elmúlt években semmilyen szabálytalanságot. Gyurcsik Mihály, Szokolya polgármestere, a sportkoordinációs bizottság elnöke kiemelte, hogy évente 2 millió forintot adtak a társulás sportrendezvényeire.

Az oktatási, szociális és egészségügyi bizottság vezetője, Hertel László sződi polgármester pedig arról beszélt, hogy nagyban segítették a községi könyvtárak működését a mozgó könyvtárak, amelyekből 13 működött. Ezzel jelentősen javították a községi intézmények működését.

- Támogattunk két orvosi ügyeletet is. Nagymaros és Sződliget kapott egy-egy autót és orvosi eszközöket munkájához. A logopédiai oktatás és a gyógytorna megszervezése is jelentős volt - mondta. Vácon a Jávorszky Ödön Kórházban is támogatást nyújtott a társulás a gyermekorvosi ügyelet hétvégi és ünnepnapi működtetéséhez.

Végül pedig Petrovics László nagymarosi polgármester, a stratégiai és tervezési bizottság elnöke számolt be munkájukról. Megtudtuk: nehezen indult be a működés, de végül tavaly szeptembertől - az átszervezés után - már hatékonyan látták el feladatukat, amely a társulás stratégiájának megalkotása volt. Indulásuk óta kilenc kérdésben hoztunk döntést. Többek között a Duna-Ipoly együttműködési csoportosulás pályázatáról, a közoktatási szakszolgálatok feladatának ellátásról, a társulás honlapjának létrehozásáról, valamint a jogi szolgálat beindításáról.

- A társulás négy éves működését pozitívnak értékelem, mind a kistérségi kapcsolatok alakulásában, mind a normatívák lehívásában. A közösségek, úgy érzem, összekovácsolják a településeket. Nagyon remélem, hogy a jövőben is ilyen egyetértésben működik tovább a szervezet - mondta.
Dr. Bóth János elnök a tájékoztató végén köszönetet mondott mindenkinek az elmúlt négy év munkájáért és reményét fejezte ki, hogy továbbra is egyetértésben fog működni a szervezet, melyhez 19 település és 70 ezer lakos tartozik.
Forrás: Váci Napló online
Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:14077410:SSL routines:SSL23_GET_SERVER_HELLO:sslv3 alert handshake failure in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: Failed to enable crypto in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file(http://mszp.hu/rss) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: operation failed in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://mszp.hu/rss" in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193
HELYREÁLLÍTUNK ÉS ÉPÍTÜNK
felkészülten, tisztességgel
Tovább a Facebookra! Tovább a Facebookra!
Impresszum