VÁCI MSZPESÉLY A VÁLTOZÁSRA
REMÉNY MINDENKINEK!
Hírlevél regisztráció
Ha szeretne rendszeresen hírlevelet kapni,
kérjük adja meg adatait.
Az Ön neve:
 
Az Ön e-mail címe:
 
 
     

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással
Főoldal Hírek Videók Kapcsolat Írjon nekünk    
Mi a véleménye?
Ön szerint javult-e városunkban a közvilágítás a rekonstrukció után?
- Igen, határozottan javult.
- Vannak még hiányosságok
- Maradtak kivilágítatlan utcák
- Nem lett jobb a közvilágítás
Szavazás állása

Képviselőink

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással szolgálja Vác társadalmát

Kiss Zsolt

a váci 6. sz. választókörzet
képviselője
- A változást akarók pártja leszünk
2016. szeptember 4., vasárnap
- ÖSSZEFOGLALÓ A JÚLIUS 14-i TESTÜLETI ÜLÉSRŐL
2016. július 16., szombat
Dr. Bóth János

a váci 9. sz. választókörzet
képviselője
Frakcióvezető
- A népámítás folytatódik – dr. Bóth János sajtótájékoztatója 2016.10.10.
2016. október 10., hétfő
- Képviselő-testületi ülés 2016.09.22.
2016. szeptember 30., péntek
HÍREK

Pető Tibor, FIDESZ frakció elnökének levele az mszp frakció rendkívüli képviselő-testületi ülés kezdeményezésére
Felvitel dátuma: 2011. május 9., hétfő
Dr. Bóth János
MSZP
FrakcióvezetőTárgy: Rendkívüli testületi ülésTisztelt Frakcióvezető Úr!Frakciójuk 2011. május 3-i keltezéssel rendkívüli testületi ülés összehívását kezdeményezte 2011. május 9-re, a Pest Megyei Kormányhivataltól érkezett törvényességi észrevétel témakörében. Korábbi sajtótájékoztatójukon valamint kérelmükben is arra hivatkoznak, hogy javaslataikat, alternatíváikat szeretnék a képviselőtestülettel, és a közvéleménnyel megismertetni a város érdekét szem előtt tartva.


Szeretném Önt tájékoztatni, hogy a törvényességi észrevétel kézhezvételét követően azonnal kérelmeztük a kormányhivatalnál a határidő módosítását, annak érdekében, hogy elkerüljük a rendkívüli testületi ülést, valamint egyeztetni tudjuk álláspontunkat a kormányhivatallal, és az ügyrendi bizottságon történt megtárgyalás után a rendes munkaterv szerinti ülésen a képviselőtestület megfelelő előkészítés után tárgyalni tudja.
Tehát a május 19-i testületi ülésen lehetőségük nyílik –az egyeztetések eredményének megismerése után -, hogy javaslataikat, alternatíváikat megismertessék a képviselőtestülettel. Véleményem szerint a rendkívüli testületi ülés összehívását semmi nemű városi érdek nem indokolja, sőt ha figyelembe vesszük, hogy az Önök által javasolt időpont két munkaterv szerinti bizottsági ülés, és egy hetekkel korábban meghirdetett lakossági fórum megtartását is veszélyezteti úgy gondolom, ez a város jól felfogott érdekével ellentétes!


Fenti indokok alapján kérem tisztelt Frakcióvezető Urat politikai színjáték helyett felelős politikusként tekintsenek el a rendkívüli testületi ülés összehívásától, és minden körülmény megismerését követően a május 19-i ülésen tárgyaljuk meg fent említett napirendet.
Vác, 2011. május 05.

Pető Tibor
Elnök
Váci Fidesz csoport


cimkék: váci mszp frakció váci fidesz frakció Dr. Bóth János Pető Tiborváci képviselő-testület váci önkormányzat váci holding


HELYREÁLLÍTUNK ÉS ÉPÍTÜNK
felkészülten, tisztességgel
Tovább a Facebookra! Tovább a Facebookra!
mszp.hu legfrissebb hírei

Polték nyomoznak az Orbán-család csalássorozatának az ügyében
Az első hírek arról szóltak, hogy Orbán Viktor vejének a cége 2011-2015 között csalással jutott uniós forrásokhoz, ezért 12 milliárd forint visszahívására tett javaslatot az Európai Csalás Elleni Hivatal. Polték ma azt közölték, hogy az ügyészségi vizsgálat 2009-2014 közötti időszakról szól, három pályázatot érint és már 13 milliárdos visszafizetésről szólnak a hírek.

A kulturális intézményeket a sokszínűség szolgálatába kell állítani
Az MSZP és a Párbeszéd szerint újra kell gondolni a kultúra teljes intézményrendszerét és a politika helyett a magyar kultúra sokszínűségének szolgálatába kell állítani azt.

A cirkuszművészet nagykövetének nevezték ki Ujhelyi István
Ujhelyi Istvánt, az MSZP európai parlamenti képviselőjét választották meg a világ cirkuszművészetének nagykövetévé a Monte Carlo-i cirkuszfesztiválon. A megtisztelő címet minden évben Stéphanie monacói hercegnő javaslatára adják át a cirkuszigazgatók találkozóján, ezt az elismerést korábban európai politikus még nem nyerte el. Ujhelyit a cirkuszművészet érdekében végzett munkájának elismeréséért és a cirkuszi világ megújítását segítő kezdeményezéseiért tüntette ki a monacói hercegnő által elnökölt szövetség.
Támogatóink
Belvárosi Érdekvédelmi Kör
Deákvár-Naszály Civilkör
Alsóvárosi Polgári Egylet
Kőkapu Baráti Kör
Impresszum