VÁCI MSZPESÉLY A VÁLTOZÁSRA
REMÉNY MINDENKINEK!
Hírlevél regisztráció
Ha szeretne rendszeresen hírlevelet kapni,
kérjük adja meg adatait.
Az Ön neve:
 
Az Ön e-mail címe:
 
 
     

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással
Főoldal Hírek Videók Kapcsolat Írjon nekünk    
Mi a véleménye?
Ön szerint javult-e városunkban a közvilágítás a rekonstrukció után?
- Igen, határozottan javult.
- Vannak még hiányosságok
- Maradtak kivilágítatlan utcák
- Nem lett jobb a közvilágítás
Szavazás állása

Képviselőink

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással szolgálja Vác társadalmát

Kiss Zsolt

a váci 6. sz. választókörzet
képviselője
- A változást akarók pártja leszünk
2016. szeptember 4., vasárnap
- ÖSSZEFOGLALÓ A JÚLIUS 14-i TESTÜLETI ÜLÉSRŐL
2016. július 16., szombat
Dr. Bóth János

a váci 9. sz. választókörzet
képviselője
Frakcióvezető
- A népámítás folytatódik – dr. Bóth János sajtótájékoztatója 2016.10.10.
2016. október 10., hétfő
- Képviselő-testületi ülés 2016.09.22.
2016. szeptember 30., péntek
HÍREK

Rendet, tisztaságot a városba! Kiss Zsolt váci önkormányzati képviselő napirend előtti hozzászólása május 19-én
Felvitel dátuma: 2011. május 24., kedd
Tisztelt Polgármester Úr!
Hozzászólásom címe: Rendet, tisztaságot a városba!

Van, ami nem vagy csak nagyon nehezen változik egy város életében. A szerencsés helyzet az, ha ezek az állandó, maradandó élmények, értékek pozitívak és nem negatív felhanggal bírnak!
Állandó pozitív érték marad a barokk jelleg, a város földrajzi fekvése – a gyönyörű Dunakanyar kapuja városunk -, a püspöki megyeszékhelység a templomokkal, a liget és még sorolhatnám.
Ezzel ellentétben viszont úgy tűnik, állandó negatív érték marad a város életében, hogy szemetes, hogy a fűnyírás rendszertelenül és hanyag módon történik, hogy járhatatlanok az útjaink, hogy észre sem vesszük a problémákat.
Ilyenkor jön a már megszokott válasz, hogy persze mindez azért van így, mert nincs elég pénz!
Kérem Önt, hogy ne fogadja el válaszként ezt a mondatot. Tegyen rendet a fejekben, és álljon az élére a rendcsinálásnak.
Városunkban működik egy zöld szám, melyre minden váci polgár bejelentheti észrevételeit. Magam és családtagjaim is élni szoktak ezzel a lehetőséggel, és lépten-nyomon jelezzük a hivatalnak a problémákat. Szomorúan tapasztaljuk viszont, hogy az esetek nagy részében nem történik konkrét intézkedés, sőt még válaszra sem méltatják a bejelentőket.
Én hiszem, hogy a kis ügyek a nagy ügyek!
A kimozdult járdalapok, a kiégett közvilágítási izzók, a parlagfű, a járhatatlan utak, a szemetes terek, játszóterek látványa, a Kosdi út 1,5 méteres füves, gazos rendezetlensége, a Kosdi úti aluljáró több mint féléves problémája mind - mind nagyobb odafigyeléssel megoldhatóak lennének.
Ha valóban lenne rá akarat!
Az, hogy szemetes a város, tény. Az, hogy a tavasszal megszokott lomtalanítás elmaradt, és ez által új, illegális szemétlerakók keletkeztek, a meglévők pedig folyamatosan növekszenek, ez is tény. Miért nem cselekszünk? Miért hagyja a városvezetés, hogy ez így legyen?
Úgy érzem, több figyelmet, energiát kellene fordítani ezeknek a problémáknak a megoldására, és kevesebbet a belső pozícióharcokra, a baráti munkahelyek, megbízások, a mondvacsinált munkakörök létrehozására. Ha ezekre van pénze a városnak, akkor a felsorolt feladatokra és hasonló problémákra is kell lennie.

cimkék: Kiss Zsolt váci mszp frakció váci önkormányzat tiszta VácWarning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:14077410:SSL routines:SSL23_GET_SERVER_HELLO:sslv3 alert handshake failure in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: Failed to enable crypto in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file(http://mszp.hu/rss) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: operation failed in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://mszp.hu/rss" in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193
HELYREÁLLÍTUNK ÉS ÉPÍTÜNK
felkészülten, tisztességgel
Tovább a Facebookra! Tovább a Facebookra!
Impresszum