VÁCI MSZPESÉLY A VÁLTOZÁSRA
REMÉNY MINDENKINEK!
Hírlevél regisztráció
Ha szeretne rendszeresen hírlevelet kapni,
kérjük adja meg adatait.
Az Ön neve:
 
Az Ön e-mail címe:
 
 
     

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással
Főoldal Hírek Videók Kapcsolat Írjon nekünk    
Mi a véleménye?
Ön szerint javult-e városunkban a közvilágítás a rekonstrukció után?
- Igen, határozottan javult.
- Vannak még hiányosságok
- Maradtak kivilágítatlan utcák
- Nem lett jobb a közvilágítás
Szavazás állása

Képviselőink

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással szolgálja Vác társadalmát

Kiss Zsolt

a váci 6. sz. választókörzet
képviselője
- A változást akarók pártja leszünk
2016. szeptember 4., vasárnap
- ÖSSZEFOGLALÓ A JÚLIUS 14-i TESTÜLETI ÜLÉSRŐL
2016. július 16., szombat
Dr. Bóth János

a váci 9. sz. választókörzet
képviselője
Frakcióvezető
- A népámítás folytatódik – dr. Bóth János sajtótájékoztatója 2016.10.10.
2016. október 10., hétfő
- Képviselő-testületi ülés 2016.09.22.
2016. szeptember 30., péntek
HÍREK

Dr. Bóth János napirend előtt felszólalása Vác város képviselő-testületi ülésén május 19-én
Felvitel dátuma: 2011. május 23., hétfő
Tisztelt Képviselő-testület!

Korábbi napirend előtti hozzászólásomban mondtam: közérdek, hogy a városvezetés és a testület a törvényesség útját járja. Erre már korábban is figyelmeztetett a Kormányhivatal, most ismételten és alaposan. A kilenc oldalas törvényességi észrevételeit mindmáig eltitkolták a képviselők elől, de ma itt huszonöt oldalon válaszolnak rá. Ez botrány és abszurditás. Azt is jeleztem, hogy meg kellene állni ezen a lejtőn, míg nem késő. És előttünk van az esztergomi elrettentő példa.

S mit tapasztalunk?

Például a pénzügyi helyzetnél:

Ez év elején 500 milliós hitelből éltünk március 15-ig. Ekkor bejött helyi bevételekből- döntően helyi adókból- több mint 1.1 milliárd forint, ami egy hónap alatt elfogyott, s májusban, most már 265 millió Ft-os hiányunk van. Egy milliárdos likvid hitelből élünk, ami valószínűleg nem lesz elég szeptember 15-ig, ha ki akarjuk fizetni a béreket és számláinkat. Szeptember 15-ét követően az újabb helyi bevételek nagy részét elviszi majd az igénybevett hitel, a ki nem fizetett számlák, s újabb hitel nélkül nem bírjuk ki valószínűleg év végéig. Alaposan eladósodunk , csökken a vagyonunk, s erre még ráfejel a végig nem gondolt, a pénzügyi kockázatokat tovább növelő Holding.

Hitelből élünk, de „ mulatunk”, mint a dzsentrik. Értelmetlen ”munkaköröket”, megbízásokat hoz létre Fördős Attila úr,több milliós felesleges kiadásokba verve a várost. Miért kell nekünk személyi titkár, egyházi kapcsolattartó, informatikai tanácsadó, ”munkahely szervező menedzser”?! Ez így az ”önkormányzati cifra nyomorúság„ a XXI. században, erősen irritálva a választópolgárokat.

A mélygarázsnál az 1.4 milliárdos hazugságcsapda szedi áldozatait, az eredménytelen Fördős tárgyalások több mint egy éve folynak. Az önkormányzat működésében szinte az a kivétel, ha valami törvényes, vagy szabályos.

Még egyszer szólok. Talán még nem vagyunk a lejtő alján, meg kellene állni a lecsúszásban, mert ha a választók fognak megállítani, az politikailag igen fájdalmas lesz.

Köszönöm megtisztelő figyelmüket!cimkék: Dr. Bóth János váci önkormányzat váci gazdasági holding váci mszp frakció váci költségvetés


HELYREÁLLÍTUNK ÉS ÉPÍTÜNK
felkészülten, tisztességgel
Tovább a Facebookra! Tovább a Facebookra!
mszp.hu legfrissebb hírei

Ne tegyék tönkre a Vörösmarty teret!
Horváth Csaba szocialista fővárosi képviselő a téren tartott sajtótájékoztatóján kedden azt mondta: a Vörösmarty tér a főváros egyik legrégebbi, legszebb és legismertebb tere, s a felújításával kapcsolatban "újra beindult a fideszes hazugsággyár".

5 százalékos áfát a kultúra területén!
Az MSZP öt százalékra javasolja csökkenteni az általános forgalmi adót (áfa) a kultúra egyes területein - közölte az Országgyűlés szocialista alelnöke kedden, a magyar kultúra napján tartott sajtótájékoztatón Budapesten.

Ne alkalmazza a MÁV munka törvénykönyvének módosítását!
Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP frakcióvezető-helyettese hétfői, a budapesti MÁV-székház előtt tartott sajtótájékoztatón emlékeztetett arra, hogy előző héten az MVM Magyar Villamos Művek Zrt.-t keresték fel, hogy hogy megtudják, alkalmazni fogják-e a "rabszolgatörvényt".
Támogatóink
Belvárosi Érdekvédelmi Kör
Deákvár-Naszály Civilkör
Alsóvárosi Polgári Egylet
Kőkapu Baráti Kör
Impresszum