VÁCI MSZPESÉLY A VÁLTOZÁSRA
REMÉNY MINDENKINEK!
Hírlevél regisztráció
Ha szeretne rendszeresen hírlevelet kapni,
kérjük adja meg adatait.
Az Ön neve:
 
Az Ön e-mail címe:
 
 
     

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással
Főoldal Hírek Videók Kapcsolat Írjon nekünk    
Mi a véleménye?
Ön szerint javult-e városunkban a közvilágítás a rekonstrukció után?
- Igen, határozottan javult.
- Vannak még hiányosságok
- Maradtak kivilágítatlan utcák
- Nem lett jobb a közvilágítás
Szavazás állása

Képviselőink

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással szolgálja Vác társadalmát

Kiss Zsolt

a váci 6. sz. választókörzet
képviselője
- A változást akarók pártja leszünk
2016. szeptember 4., vasárnap
- ÖSSZEFOGLALÓ A JÚLIUS 14-i TESTÜLETI ÜLÉSRŐL
2016. július 16., szombat
Dr. Bóth János

a váci 9. sz. választókörzet
képviselője
Frakcióvezető
- A népámítás folytatódik – dr. Bóth János sajtótájékoztatója 2016.10.10.
2016. október 10., hétfő
- Képviselő-testületi ülés 2016.09.22.
2016. szeptember 30., péntek
HÍREK

MSZP sajtótájékoztatók május 19., május 23.
Felvitel dátuma: 2011. május 23., hétfő
A testületi ülés elején botrányos viszonyok alakultak ki a napirend elötti tájékoztató egyik pontjánál. Kiküldésre került, hogy „Tájékoztató folyamatban lévő büntetőügyről„ melyben jelzik , hogy másodfokon is nyertem véglegesen az önkormányzat ellen munkaügyi perben, az egyik 2009-es koncepciós fegyelmim kapcsán.

Miután a személyiségi jogaim durva megsértését nyilvánosan elkezdtem szóvá tenni, gyorsan zárt ülésbe sorolták a tájékoztatót, hogy elkendőzzék a törvénysértést.

Ezt követően sajtótájékoztatót hívtam össze, hogy a nyilvánosság előtt is egyértelmű legyen a gyalázkodás, melyet Fördős Attila jegyzett, s kénytelen vagyok ezért jogi elégtételt venni.


A hét első napján , reggel, a KDNP frakció nevében Fördős Attila szóvá tette, hogy ugyan milyen alapon mert a többi frakció, az Ő hozzájárulása nélkül jegyzőt választani Vácott, s szinte FIDESZ –MSZP koalíciót vizionált.

Az egész megközelítés egy hatalmi paranoiát valószínűsít, mely nem foglalkozik a város szolgálatával, pedig ez lenne az elsődleges. Különösen annál a vezetőnél, akinek döntő szerepe lehetett a korábbi jegyző, aljegyző elmenetelében.

Megnyugtatjuk Fördős urat,nem léptünk koalícíóra senkivel. Lelkiismeretünk alapján szavaztunk, mert nekünk van, s örülünk, hogy több hónap után van törvényes jegyzője a városnak. Ez esélyt adhat a törvényes viszonyok helyreállításához. Talán ez zavarja leginkább Fördős Attilát?!cimkék: Dr. Bóth János váci önkormányzat Fördős Attila sajtótájékoztató


HELYREÁLLÍTUNK ÉS ÉPÍTÜNK
felkészülten, tisztességgel
Tovább a Facebookra! Tovább a Facebookra!
mszp.hu legfrissebb hírei

Polték nyomoznak az Orbán-család csalássorozatának az ügyében
Az első hírek arról szóltak, hogy Orbán Viktor vejének a cége 2011-2015 között csalással jutott uniós forrásokhoz, ezért 12 milliárd forint visszahívására tett javaslatot az Európai Csalás Elleni Hivatal. Polték ma azt közölték, hogy az ügyészségi vizsgálat 2009-2014 közötti időszakról szól, három pályázatot érint és már 13 milliárdos visszafizetésről szólnak a hírek.

A kulturális intézményeket a sokszínűség szolgálatába kell állítani
Az MSZP és a Párbeszéd szerint újra kell gondolni a kultúra teljes intézményrendszerét és a politika helyett a magyar kultúra sokszínűségének szolgálatába kell állítani azt.

A cirkuszművészet nagykövetének nevezték ki Ujhelyi István
Ujhelyi Istvánt, az MSZP európai parlamenti képviselőjét választották meg a világ cirkuszművészetének nagykövetévé a Monte Carlo-i cirkuszfesztiválon. A megtisztelő címet minden évben Stéphanie monacói hercegnő javaslatára adják át a cirkuszigazgatók találkozóján, ezt az elismerést korábban európai politikus még nem nyerte el. Ujhelyit a cirkuszművészet érdekében végzett munkájának elismeréséért és a cirkuszi világ megújítását segítő kezdeményezéseiért tüntette ki a monacói hercegnő által elnökölt szövetség.
Támogatóink
Belvárosi Érdekvédelmi Kör
Deákvár-Naszály Civilkör
Alsóvárosi Polgári Egylet
Kőkapu Baráti Kör
Impresszum