VÁCI MSZPESÉLY A VÁLTOZÁSRA
REMÉNY MINDENKINEK!
Hírlevél regisztráció
Ha szeretne rendszeresen hírlevelet kapni,
kérjük adja meg adatait.
Az Ön neve:
 
Az Ön e-mail címe:
 
 
     

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással
Főoldal Hírek Videók Kapcsolat Írjon nekünk    
Mi a véleménye?
Ön szerint javult-e városunkban a közvilágítás a rekonstrukció után?
- Igen, határozottan javult.
- Vannak még hiányosságok
- Maradtak kivilágítatlan utcák
- Nem lett jobb a közvilágítás
Szavazás állása

Képviselőink

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással szolgálja Vác társadalmát

Kiss Zsolt

a váci 6. sz. választókörzet
képviselője
- A változást akarók pártja leszünk
2016. szeptember 4., vasárnap
- ÖSSZEFOGLALÓ A JÚLIUS 14-i TESTÜLETI ÜLÉSRŐL
2016. július 16., szombat
Dr. Bóth János

a váci 9. sz. választókörzet
képviselője
Frakcióvezető
- A népámítás folytatódik – dr. Bóth János sajtótájékoztatója 2016.10.10.
2016. október 10., hétfő
- Képviselő-testületi ülés 2016.09.22.
2016. szeptember 30., péntek
HÍREK

Dr. Bóth János napirend előtt felszólalása Vác város képviselő-testületi ülésén 2011.06.16.
Felvitel dátuma: 2011. június 16., csütörtök
Tisztelt Képviselő-testület!

Az önkormányzati választásoktól eltelt viszonylag rövid idő sok mindent bizonyított:
A Fördős Attila és Pető Tibor jegyezte programok csak a választók megtévesztésére szolgáltak,s helyettük elsődleges lett a klientúrák, haveri körök helyzetbehozása, finanszírozása.
Létrejött – mindennemű hatástanulmány, kalkuláció nélkül - az a Holding, ami vállalkozás és intézmény együttes, mely jogilag kiverte a biztosítékot a Kormányhivatalnál is.
Gazdaságilag, városüzemeltetés szempontjából igen kétséges hatékonysága, különösen akkor, amikor a város költségvetése oly mértékben deficites, hogy újat kell csinálni, ha nem kívánunk szakmailag nevetségessé válni.
A hiány mellett – a klientúra miatt - Fördős úr létrehozott alibi munkaköröket, megbízásokat, milliókat pazarolva a váci közpénzből.
Törvényességi szempontból botrányos városvezetői döntések, ülésvezetések a jellemzőek.
Folyamatos a színvonalcsökkenés a Hivatalban, a szakemberek indoklás nélküli, felelőtlen eltávolításának logikus következményeként.
A hozzá nem értő városvezetés halmozza a problémákat, gazdasági csőddel fenyegeti a városlakókat. Rendszeres a blöffölés a mélygarázs vonatkozásában, hogy felelősen tárgyalnak, pedig csak az 1.4 milliárdos bekerülés hazugságcsapdájában vergődnek, s teszik tönkre a belvárost.
Fördős úr nyilvános nyilatkozatából tudjuk, hogy titkos megállapodás van a FIDESZ és a KDNP között. Akkor eszerint nem érvényesek a nyilvános programok, s az előbbiekben elmondottakra szövetkeztek, de erről a keresztényi tisztesség jegyében illene tájékoztatni a váciakat is, hogy milyen újabb csapásokra kell felkészülniük. Különösen most, amikor rendkívüli sarcolásokat terveznek, szinte mindenkit érintve, egyeseket többszörösen is.

És eljött az igazság pillanata, időszaka!
Összedől az elhibázott költségvetés, a városvezetés tehetetlenségét, tévedéseit, alkalmatlanságát a váciakkal akarják megfinanszíroztatni: szemétdíj bevezetéssel, előkészítetlen intézmény megszüntetéssel, közalkalmazotti kafetéria megvonással, támogatások ész nélküli leépítésével és folytathatnám a megszorítások sorát.

Tisztelt Testület!
Lehetnek nehéz helyzetek egy önkormányzat életében, s lehet kérni áldozatvállalást a választópolgároktól. De ehhez hiteles városvezetés kell, aki nem vezet meg, nem téveszt meg, példát mutat áldozatvállalásban, s a törvényességi normákat betartja.
Vácott ma nem tartunk itt, ugyanis ennek a városvezetésnek nincs erkölcsi alapja, hogy áldozatokat kérjen,követeljen. Ez adja az alapvető konfliktust. Ennek feloldásában akkor tudunk partnerek lenni mi, szocialisták, ha érdemi beleszólásunk lesz a dolgokba.
A jelenlegi helyzetet – figyelmeztetéseink ellenére – nem mi hoztuk létre, s eddig erőből szembe mentek szakmai javaslatainkal.


Tisztelt jobboldali képviselőtársaink!

Lehet a korábbi városrontó, esztergomi úton tovább menni, mi ebben továbbra sem leszünk társak. Nem engedjük, hogy Vác az ebek harmincadjára jusson, a visszafejlődés városa legyen!
A választópolgárokat direkt módon tájékoztatni fogjuk, s törvényes akciókra kérjük Őket a saját érdekükben.
Javaslom, hogy mélyen gondolkodjanak el az elmondottakon.

Köszönöm megtisztelő figyelmüket!

dr. Bóth János

cimkék: váci mszp frakció váci önkormányzat váci gazdasági holdingváci költségvetésWarning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:14077410:SSL routines:SSL23_GET_SERVER_HELLO:sslv3 alert handshake failure in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: Failed to enable crypto in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file(http://mszp.hu/rss) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: operation failed in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://mszp.hu/rss" in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193
HELYREÁLLÍTUNK ÉS ÉPÍTÜNK
felkészülten, tisztességgel
Tovább a Facebookra! Tovább a Facebookra!
Impresszum