VÁCI MSZPESÉLY A VÁLTOZÁSRA
REMÉNY MINDENKINEK!
Hírlevél regisztráció
Ha szeretne rendszeresen hírlevelet kapni,
kérjük adja meg adatait.
Az Ön neve:
 
Az Ön e-mail címe:
 
 
     

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással
Főoldal Hírek Videók Kapcsolat Írjon nekünk    
Mi a véleménye?
Ön szerint javult-e városunkban a közvilágítás a rekonstrukció után?
- Igen, határozottan javult.
- Vannak még hiányosságok
- Maradtak kivilágítatlan utcák
- Nem lett jobb a közvilágítás
Szavazás állása

Képviselőink

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással szolgálja Vác társadalmát

Kiss Zsolt

a váci 6. sz. választókörzet
képviselője
- A változást akarók pártja leszünk
2016. szeptember 4., vasárnap
- ÖSSZEFOGLALÓ A JÚLIUS 14-i TESTÜLETI ÜLÉSRŐL
2016. július 16., szombat
Dr. Bóth János

a váci 9. sz. választókörzet
képviselője
Frakcióvezető
- A népámítás folytatódik – dr. Bóth János sajtótájékoztatója 2016.10.10.
2016. október 10., hétfő
- Képviselő-testületi ülés 2016.09.22.
2016. szeptember 30., péntek
HÍREK

NYILATKOZAT
Felvitel dátuma: 2010. szeptember 13., hétfő
Nyilatkozat

Nagy tisztelettel megköszönöm minden váci választópolgárnak, aki ajánlószelvényének átadásával elősegítette az önkormányzati választáson a pártok, szervezetek és egyének demokratikus versenyének elindulását.
Külön köszönöm azoknak, akik a baloldalt egyedül képviselő Magyar Szocialista Pártot és személyemet, mint polgármester-jelöltet támogatták sok ezer ajánlószelvény átadásával.
Mi nem szeretnénk számháborúba bocsátkozni, de a vártnál többet kaptunk, ezek száma a 2002-es és 2006-os sikeres választási kampányban leadott mennyiséget is felülmúlta.
A sajtóból úgy tűnik, hogy elindult a vita a vitáról. Én minden jelölttársammal hajlandó vagyok korrekt feltételek mellett vitatkozni, bár a választópolgárokkal való nagyszámú beszélgetést ennél többre tartom. És ennél is fontosabb, ha a polgármester-jelölteknek számon kérhető és kidolgozott várospolitikai terve van. Programom alapelveit meghirdettem és szeptember folyamán füzetben kiadom, ahogyan ezt megtettem 2002-ben és 2006-ban is.
Ha valakivel leülök vitatkozni, az a minimum, hogy a vitapartner tegye egyértelművé, hogy kit képvisel. Ez most a jobboldalon nem egyértelmű. Jó lenne, ha ezt tisztáznák. Az is érdekes, hogy tegnapi napon e-mailen az ES TV ügyvezetője megkeresett, hogy vitát szervez úgy, hogy a polgármester-jelöltek párban vitatkoznak, s ez a módszer az ő ötlete. Ehhez képest a mai Váci Naplóban az jelenik meg, hogy Fördős Attila mindenkivel külön le szeretne ülni vitatkozni, mint kihívó. Födős úr - szokásos hatalmi túltengésén túlmenően - már nem is leplezi az ES TV egyoldalú elkötelezettségét és befolyásoltságát saját irányába.
Úgy gondolom, hogy a hagyományos vitát egyrészt az Ipartestület szeptemberben mind a négy jelöltnek megszervezi, így az együttes jelenlét biztosítja a korrekt választás lehetőségét. Én ezzel értek egyet.
Vác, 2010. szeptember 7.

Tisztelettel: Dr. Bóth János
Polgármester-jelölt


HELYREÁLLÍTUNK ÉS ÉPÍTÜNK
felkészülten, tisztességgel
Tovább a Facebookra! Tovább a Facebookra!
mszp.hu legfrissebb hírei

A budapestiek szavazhatnak a 3-as metró akadálymentesítéséről
A Fővárosi Választási Bizottság döntésével lehetőség nyílik arra, hogy a budapestiek népszavazáson dönthessenek a 3-as metró akadálymentesítéséről - közölte az MSZP fővárosi képviselője csütörtökön Budapesten.

Pócs János nem képviselheti tovább a Jászságot!
Az MSZP jászsági szervezetei maguk és minden jóérzésű ember nevében elutasítják Pócs János fideszes országgyűlési képviselő Facebookra kitett posztját. Pócs János tette alkalmas arra, hogy lejárassa a Jászságot, azokat az embereket, akiket képviselnie kellene, ezért követeljük, hogy kérjen nyilvánosan bocsánatot és mondjon le a képviselőségről!

Adománygyűjtés: csak egy fideszest érdekelt a nélkülözők sorsa
A rászorulók segítésének évről évre egyre nagyobb a jelentősége, mivel ma Magyarországon már több mint 3,1 millió ember él súlyos nélkülözésben az Eurostat legfrissebb jelentése szerint. Emellett minden harmadik gyermek és több mint 1 millió nyugdíjas él szegénységben. Ez azonban egyáltalán nem zavarja a kormánypártokat, mivel az MSZP tegnapi adománygyűjtésén a Fidesz-KDNP 131 képviselője közül csak egyetlenegy adakozott a rászorulóknak.
Támogatóink
Belvárosi Érdekvédelmi Kör
Deákvár-Naszály Civilkör
Alsóvárosi Polgári Egylet
Kőkapu Baráti Kör
Impresszum