VÁCI MSZPESÉLY A VÁLTOZÁSRA
REMÉNY MINDENKINEK!
Hírlevél regisztráció
Ha szeretne rendszeresen hírlevelet kapni,
kérjük adja meg adatait.
Az Ön neve:
 
Az Ön e-mail címe:
 
 
     

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással
Főoldal Hírek Videók Kapcsolat Írjon nekünk    
Mi a véleménye?
Ön szerint javult-e városunkban a közvilágítás a rekonstrukció után?
- Igen, határozottan javult.
- Vannak még hiányosságok
- Maradtak kivilágítatlan utcák
- Nem lett jobb a közvilágítás
Szavazás állása

Képviselőink

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással szolgálja Vác társadalmát

Kiss Zsolt

a váci 6. sz. választókörzet
képviselője
- A változást akarók pártja leszünk
2016. szeptember 4., vasárnap
- ÖSSZEFOGLALÓ A JÚLIUS 14-i TESTÜLETI ÜLÉSRŐL
2016. július 16., szombat
Dr. Bóth János

a váci 9. sz. választókörzet
képviselője
Frakcióvezető
- A népámítás folytatódik – dr. Bóth János sajtótájékoztatója 2016.10.10.
2016. október 10., hétfő
- Képviselő-testületi ülés 2016.09.22.
2016. szeptember 30., péntek
HÍREK

Sajtótájékoztató 2011.07.25.
Felvitel dátuma: 2011. július 25., hétfő
1. A jelentős, spontán aláírásgyűjtés hatására - mely a kommunális adó mellett bevezetett szemétdíj ellen indult, s frakciónk végig ellenezte a szociálisan érzéketlen, túlzott mértékű lakossági tehernövelést - elnökségünk úgy döntött, hogy az MSZP váci szervezete az aláírásgyűjtés mellé áll.
Különösen veszélyeztetve látjuk a nyugdíjasokat. Egyrészt sokan semmiről sem tudnak, vagy úgy tudják, hogy a szemétdíj-rendelet is úgy működik, mint a kommunális adóra vonatkozó előírások. Nem kell, vagy jelentős kedvezménnyel lehet fizetni, ami tévedés! Ugyanakkora nagyságú szemétdíjat kell minden lakott ingatlan után fizetni, bárki is lakja: aktív vagy nyugdíjas, szingli vagy nagycsaládos, létminimum alatt tengődő vagy multimilliomos.
Az aláírásgyűjtés célja a fizetési terhek csökkentésének elérése, s a szociális szempontoknak érvényesítése.
Aki egyetért a célokkal, elérhet bennünket a honlapunkon: www.vacimszpfrakcio.hu , a váciakat felkereső aktivistáinkon keresztül, hétfőnként a pártirodánkban (Vác, Zrínyi u. 9.) 9.00 és 18.00 óra között személyesen vagy telefonon (27/510 035).

2. A gazdasági válság miatt az elmúlt években nem szerveztünk lakomát a Váci Világi Vigalmakon. Az új városvezetés úgy látszik, már rózsásnak látja az ország és a város helyzetét, s a lakomára a képviselő-testület tagjai is partnerükkel együtt meghívást kaptak. A szocialista frakció elvi alapon ezen nem vesz részt, annak ellenére, hogy a külföldi vendégek itt találkozhatnának – a korábbiaktól eltérően! - a képviselőkkel. Ez utóbbira más megoldást keresünk, a városvezetés ilyen típusú diplomáciai taplóságait már megszoktuk.

3. Eljutottunk odáig, hogy a helyi uralkodó politikai elit oldalán villásreggeli, lakoma, béren felüli juttatások, pazarlás, míg az adófizető váciaknál juttatás-megvonások, megszorítások, kirúgások, újabb közterhek bevezetése minden előzetes figyelmeztetés nélkül.
Ez a meghirdetett nyílt várospolitika?
A váciak nem erre szavaztak.
Az emberek ezt simán fogják tűrni?!cimkék: Dr. Bóth János váci önkormányzat váci mszp frakció szemétdíjVáci Világi Vigalom váci lakoma


HELYREÁLLÍTUNK ÉS ÉPÍTÜNK
felkészülten, tisztességgel
Tovább a Facebookra! Tovább a Facebookra!
mszp.hu legfrissebb hírei

A cirkuszművészet nagykövetének nevezték ki Ujhelyi István
Ujhelyi Istvánt, az MSZP európai parlamenti képviselőjét választották meg a világ cirkuszművészetének nagykövetévé a Monte Carlo-i cirkuszfesztiválon. A megtisztelő címet minden évben Stéphanie monacói hercegnő javaslatára adják át a cirkuszigazgatók találkozóján, ezt az elismerést korábban európai politikus még nem nyerte el. Ujhelyit a cirkuszművészet érdekében végzett munkájának elismeréséért és a cirkuszi világ megújítását segítő kezdeményezéseiért tüntette ki a monacói hercegnő által elnökölt szövetség.

A Fidesz heti 7 bűne
A nemzetbiztonsági bizottság szocialista elnöke úgy látja, a Fidesz a legnagyobb hibát a menekültügyben folytatott kommunikációjával követte el a héten.

Akár polgári engedetlenség árán is vállalja az MSZP az ételosztást
Teljesen mindegy, hogy milyen engedélyt ad vagy nem ad az Orbán-adminisztráció, az MSZP és szövetségesei ételt fognak osztani ott, ahol a szükség megkívánja! Barbárnak és embertelennek tartjuk azokat a fideszes vezetőket, akik ezzel ellentétes parancsok végrehajtására kötelezik a dolgozókat!
Támogatóink
Belvárosi Érdekvédelmi Kör
Deákvár-Naszály Civilkör
Alsóvárosi Polgári Egylet
Kőkapu Baráti Kör
Impresszum