VÁCI MSZPESÉLY A VÁLTOZÁSRA
REMÉNY MINDENKINEK!
Hírlevél regisztráció
Ha szeretne rendszeresen hírlevelet kapni,
kérjük adja meg adatait.
Az Ön neve:
 
Az Ön e-mail címe:
 
 
     

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással
Főoldal Hírek Videók Kapcsolat Írjon nekünk    
Mi a véleménye?
Ön szerint javult-e városunkban a közvilágítás a rekonstrukció után?
- Igen, határozottan javult.
- Vannak még hiányosságok
- Maradtak kivilágítatlan utcák
- Nem lett jobb a közvilágítás
Szavazás állása

Képviselőink

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással szolgálja Vác társadalmát

Kiss Zsolt

a váci 6. sz. választókörzet
képviselője
- A változást akarók pártja leszünk
2016. szeptember 4., vasárnap
- ÖSSZEFOGLALÓ A JÚLIUS 14-i TESTÜLETI ÜLÉSRŐL
2016. július 16., szombat
Dr. Bóth János

a váci 9. sz. választókörzet
képviselője
Frakcióvezető
- A népámítás folytatódik – dr. Bóth János sajtótájékoztatója 2016.10.10.
2016. október 10., hétfő
- Képviselő-testületi ülés 2016.09.22.
2016. szeptember 30., péntek
HÍREK

Sajtótájékoztató – 2011.08.01.
Felvitel dátuma: 2011. augusztus 2., kedd
1. Az elmúlt héten bejelentettük, hogy a szemétdíj kapcsán a lakosságot érintő indokolatlan közteherviselés növelése miatt a lakossági aláírásgyűjtés mellé áll a Magyar Szocialista Párt váci szervezete és az önkormányzati frakciója.

Az eddigi tiltakozó aláírások száma: 697

Kérem, a nyilvánosság képviseletében ezt ellenőrizhetik, ha kétségeik lennének.

Természetesen Fördős úr nyilatkozataiban továbbra is félre kívánja vezetni a váciakat, amikor arra hivatkozik, hogy a megemelkedett hulladék ártalmatlanítási díjak miatt kellett a kommunális adó mellett bevezetni a szemétdíjat. Ez a díjemelkedés az ez évi költségvetés elkészítésekor is ismert volt, és az éves fedezete ott van a költségvetésben, bárki ellenőrizheti. Nem kellene a választópolgárokat lenézni, hogy nem látnak át a szitán!
Be kellene vallani, hogy a városi ez évi költségvetése több városvezetői hiba miatt nem tartható.
Hogy csak a betervezett, közel 1 milliárdos ingatlanbevétel irreális értékét emeljük ki, hiszen 1000 millióból talán csak 2 millió realizálódott eddig, s folytathatnám a sort.
S a kieső összegeket a váci emberek fizessék meg, olyanok is, akik a létminimum alatt élnek?!
Az eddigi tiltakozás már egy célt elért. Fördős úr belátta, hogy szociális szempontokat is érvényesíteni kellene a rendeletben. Igaz, hogy ezt majd későbbre gondolja, ha őszintén gondolja. Addig meg hadd nőjön a szocális feszültség, a keresztény szellemiség jegyében!

Mi a vállalt munkát folytatjuk.

2. A hévégén a XIX. Váci Világi Vigalom került megtatartásra.
Frissek az élmények, további elemzés is szükséges, de ami már most is megállapítható:
- Az előkészítés megítélésünk szerint anarchisztikus volt: a profikat mellőzték, uram-bátyám leosztások indultak be,a melyekből a 24. órában vissza kellett lépni. Úgy tűnik, hogy a fő szervező ügyvezetőt el kellett távolítani funkciójából, amiről mélyen hallgatnak.
Illene a nyilvánosságot korrekt módon tájékoztatni!
-Az előzmények éreztették is hatásukat: például a nyitó koncert és a feleslegesen megváltoztatott nyitó ceremónia összehangolatlansága szemet szúró volt, gyengébb volt a marketing, a barokk jelleg nagyot gyengült.
A művészek, az előadók hozták a színvonalukat, a szervezés nívója elmaradt ettől.
A lelkes közönség még nem igen vette ezt észre, de nem lehet egy ilyen fontos, nagy múltú városi rendezvény jövőjét dilettáns módon kockára tenni.
Szerencsére a korábbi rutinok még működtek, a folyamat elején mellőzött, majd kényszerből visszahívott Madách Imre Művelődési Központ hozzáértése sok mindent megoldott és eltakart, de még egyszer nem szabad ilyen téveszmés kockázatokat felvállalni, ha a korábbi rendezési színvonalat akarja a város fenntartani.
Több más visszásság is volt, amivel a későbbiekben kell foglalkoznunk.

cimkék: Dr. Bóth János váci mszp frakció váci önkormányzat Fördős Attila sajtótájékoztató váci szemétdíj váci világi vigalom Madách Imre Művelődési KözpontWarning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:14077410:SSL routines:SSL23_GET_SERVER_HELLO:sslv3 alert handshake failure in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: Failed to enable crypto in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file(http://mszp.hu/rss) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: operation failed in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://mszp.hu/rss" in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193
HELYREÁLLÍTUNK ÉS ÉPÍTÜNK
felkészülten, tisztességgel
Tovább a Facebookra! Tovább a Facebookra!
Impresszum