VÁCI MSZPESÉLY A VÁLTOZÁSRA
REMÉNY MINDENKINEK!
Hírlevél regisztráció
Ha szeretne rendszeresen hírlevelet kapni,
kérjük adja meg adatait.
Az Ön neve:
 
Az Ön e-mail címe:
 
 
     

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással
Főoldal Hírek Videók Kapcsolat Írjon nekünk    
Mi a véleménye?
Ön szerint javult-e városunkban a közvilágítás a rekonstrukció után?
- Igen, határozottan javult.
- Vannak még hiányosságok
- Maradtak kivilágítatlan utcák
- Nem lett jobb a közvilágítás
Szavazás állása

Képviselőink

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással szolgálja Vác társadalmát

Kiss Zsolt

a váci 6. sz. választókörzet
képviselője
- A változást akarók pártja leszünk
2016. szeptember 4., vasárnap
- ÖSSZEFOGLALÓ A JÚLIUS 14-i TESTÜLETI ÜLÉSRŐL
2016. július 16., szombat
Dr. Bóth János

a váci 9. sz. választókörzet
képviselője
Frakcióvezető
- A népámítás folytatódik – dr. Bóth János sajtótájékoztatója 2016.10.10.
2016. október 10., hétfő
- Képviselő-testületi ülés 2016.09.22.
2016. szeptember 30., péntek
HÍREK

Újjászületik az Avar utca
Felvitel dátuma: 2010. szeptember 15., szerda
Az utak, a közvilágítás és a közbiztonság mindennél fontosabbak – véli Kiss Zsolt önkormányzati képviselő, aki az alsóvárosi temető melletti Avar utca régóta várt felújításának megkezdése apropóján tartott sajtótájékoztatót a helyszínen szeptember 9-én, csütörtökön. A feladat elvégzésével a Deákvár 92 Kft-vel kötötte szerződést a beszerzési eljárás lefolytatását követően. A munkálatok szeptember végéig elkészülnek.
A forrást az önkormányzat biztosítja az út újjászületése érdekében. A beruházás négymillió-kétszázötven ezer forintba kerül – tudtuk meg a városatyától. A munkavégzés során, az Avar utcában a körforgalom és a temető bejárata közötti szakaszán át egészen a Toperini Ipari Parkig újul meg a meglehetősen rossz állapotban található út. A felújítás két ütemben történik majd. A körforgalom és a temető bejárata közötti, mintegy százharmincöt négyzetméteren kátyúzás lesz, míg a temető bejárata és a Toperini Ipari Park közötti csaknem hatszázhúsz négyzetméter pedig vadonatúj aszfaltburkolatot kap – ismertette a még ebben a hónapban megvalósuló elképzelést a városatya.
Az Avar utca járhatóvá tétele nemcsak a temetőbe éves szinten ellátogató több ezer polgár miatt vált szükségessé, hiszen ezen az utcán keresztül közelíthető meg az ipari park is, valamint több száz garázstulajdonosa is innen közelíti meg járművével a garázsát. Az Avar utca amúgy árvíz esetén is jó szolgálatot tehet, ugyanis ha a magas vízállás miatt a Gombás pataknál le kell zárni az utat, kerülőutat keresve ezen utcán keresztül lehet megközelíteni az M2-es utat. A városatya elmondta, hogy édesapja, Kiss János önkormányzati képviselő, a választókörzeti keretéből korábban több alkalommal is fordított kisebb-nagyobb összeget az útszakasz kátyúzására, de az csak átmeneti, tüneti kezelésnek volt tekinthető csupán. A valódi, hosszú távú megoldásra azonban már tényleg nem kell sokat várni – mondta Kiss Zsolt, aki változatlanul hisz abban, hogy a kis ügyek, a nagy ügyek.
Forrás: Vác-Online


HELYREÁLLÍTUNK ÉS ÉPÍTÜNK
felkészülten, tisztességgel
Tovább a Facebookra! Tovább a Facebookra!
mszp.hu legfrissebb hírei

Ne alkalmazza az önkormányzat az új túlóraszabályokat!
A Fővárosi Közgyűlésben képviselettel rendelkező ellenzéki pártok szerdán közösen kezdeményezték, hogy az önkormányzat ne alkalmazza a munka törvénykönyve túlórával kapcsolatos, általuk rabszolgatörvénynek minősített módosításait.

Ne tegyék tönkre a Vörösmarty teret!
Horváth Csaba szocialista fővárosi képviselő a téren tartott sajtótájékoztatóján kedden azt mondta: a Vörösmarty tér a főváros egyik legrégebbi, legszebb és legismertebb tere, s a felújításával kapcsolatban "újra beindult a fideszes hazugsággyár".

5 százalékos áfát a kultúra területén!
Az MSZP öt százalékra javasolja csökkenteni az általános forgalmi adót (áfa) a kultúra egyes területein - közölte az Országgyűlés szocialista alelnöke kedden, a magyar kultúra napján tartott sajtótájékoztatón Budapesten.
Támogatóink
Belvárosi Érdekvédelmi Kör
Deákvár-Naszály Civilkör
Alsóvárosi Polgári Egylet
Kőkapu Baráti Kör
Impresszum