VÁCI MSZPESÉLY A VÁLTOZÁSRA
REMÉNY MINDENKINEK!
Hírlevél regisztráció
Ha szeretne rendszeresen hírlevelet kapni,
kérjük adja meg adatait.
Az Ön neve:
 
Az Ön e-mail címe:
 
 
     

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással
Főoldal Hírek Videók Kapcsolat Írjon nekünk    
Mi a véleménye?
Ön szerint javult-e városunkban a közvilágítás a rekonstrukció után?
- Igen, határozottan javult.
- Vannak még hiányosságok
- Maradtak kivilágítatlan utcák
- Nem lett jobb a közvilágítás
Szavazás állása

Képviselőink

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással szolgálja Vác társadalmát

Kiss Zsolt

a váci 6. sz. választókörzet
képviselője
- A változást akarók pártja leszünk
2016. szeptember 4., vasárnap
- ÖSSZEFOGLALÓ A JÚLIUS 14-i TESTÜLETI ÜLÉSRŐL
2016. július 16., szombat
Dr. Bóth János

a váci 9. sz. választókörzet
képviselője
Frakcióvezető
- A népámítás folytatódik – dr. Bóth János sajtótájékoztatója 2016.10.10.
2016. október 10., hétfő
- Képviselő-testületi ülés 2016.09.22.
2016. szeptember 30., péntek
HÍREK

Sajtótájékoztató 2011.11.21.
Felvitel dátuma: 2011. november 22., kedd
A november 17-i testületi ülés következményeivel kívánunk foglalkozni, mert egyrészt a törvényesség helyébe egyre inkább az önkény lép, s újabb lökést kapott a városi költségvetés a csődbe vezető úton. Mindezt ellenőrízhetik, ha megnézik a testületi ülés ES Tv-s felvételeit.

1. Korábban a törvényességről azt tudtuk mondani, hogy romokban van. Itt csak a Holdinggal kapcsolatos anomáliákra utalnék. Ma azt állíthatjuk, hogy törvényesség legfeljebb nyomokban van:

- A hulladékrendeletünket törvényességi szentpontból 7 oldalon keresztül kifogásolta a Kormányhivatal alkotmánysértő, törvénysértő és ellentmondásos részek miatt vagy 20 helyen!
Ízelítőül: A képviselők megkapták e Kormányhivatal levelét, a városvezetés mélyen hallgatott e szégyenről az ülésen, így kénytelenek leszünk frakciónk honlapjára feltenni, hogy a választópolgárok is szembesüljenek e jogi gyalázattal.

- Új elem a testületi ülésvezetési gyakorlatban a szándékos jogszabálysértés, valószínűsíthetően
Fürdős úr utasítására, az előírt végzettség nélküli aljegyzőt eszközül felhasználva: az aljegyző az SZMSZ-ünkkel ellentétes információkat szolgáltatva megakadályozta önkormányzati biztosi pályázat napirendre vételét, időbeli kiírását, a Pénzügyi és Ellenőrzési Bizottság erre vonatkozó határozatának végrehajtását.
A továbbiakban a Gazdasági Bizottság által be nem terjesztett anyagról lehetővé tett egy szavazást, hogy Fördős úr hazug magatartását a Piac Kft. vezetőjének kinevezésénél elleplezze. Természetesen mindkét törvénysértésnek következményei lesznek.

Dr. Bóth János
önkormányzati képviselő

cimkék: Dr. Bóth János váci mszp frakció váci önkormányzatsajtótájékoztatóWarning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:14077410:SSL routines:SSL23_GET_SERVER_HELLO:sslv3 alert handshake failure in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: Failed to enable crypto in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file(http://mszp.hu/rss) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: operation failed in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://mszp.hu/rss" in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193
HELYREÁLLÍTUNK ÉS ÉPÍTÜNK
felkészülten, tisztességgel
Tovább a Facebookra! Tovább a Facebookra!
Impresszum