VÁCI MSZPESÉLY A VÁLTOZÁSRA
REMÉNY MINDENKINEK!
Hírlevél regisztráció
Ha szeretne rendszeresen hírlevelet kapni,
kérjük adja meg adatait.
Az Ön neve:
 
Az Ön e-mail címe:
 
 
     

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással
Főoldal Hírek Videók Kapcsolat Írjon nekünk    
Mi a véleménye?
Ön szerint javult-e városunkban a közvilágítás a rekonstrukció után?
- Igen, határozottan javult.
- Vannak még hiányosságok
- Maradtak kivilágítatlan utcák
- Nem lett jobb a közvilágítás
Szavazás állása

Képviselőink

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással szolgálja Vác társadalmát

Kiss Zsolt

a váci 6. sz. választókörzet
képviselője
- A változást akarók pártja leszünk
2016. szeptember 4., vasárnap
- ÖSSZEFOGLALÓ A JÚLIUS 14-i TESTÜLETI ÜLÉSRŐL
2016. július 16., szombat
Dr. Bóth János

a váci 9. sz. választókörzet
képviselője
Frakcióvezető
- A népámítás folytatódik – dr. Bóth János sajtótájékoztatója 2016.10.10.
2016. október 10., hétfő
- Képviselő-testületi ülés 2016.09.22.
2016. szeptember 30., péntek
HÍREK

Dr. Bóth János váci polgármesterjelölt programismertetője
Felvitel dátuma: 2010. szeptember 18., szombat
Útfelújítás, közlekedésfejlesztés és a váci vasútállomás teljes átépítése is szerepel dr. Bóth János polgármesterjelölt választási programjában. A politikus pénteken a Mosolytárban ismertette elképzeléseit, kiemelve, hogy városvezetőként korábban is elsődleges célja a társadalmi béke és az itt élők biztonságának megteremtése volt, és -mint mondta- ezt a munkát folytatná a jövőben is.

Elkészült dr. Bóth János részletes választási programja. A polgármester jelölt csütörtöki sajtótájékoztatóján elmondta: korábban is meglévő elképzeléseit az elmúlt hetekben megtartott lakossági fórumok tapasztalataihoz igazította, így készült el az a programismertető kiadvány, amely a jövő hét közepéig minden váci lakos postaládájába eljut. A füzet első felében az elmúlt években megvalósult fejlesztésekről kapnak tájékoztatást a váciak, a második rész pedig a követező négy évre tervezett programot tartalmazza. Dr. Bóth János kiemelte: szerinte nem lehet csupán négy évre tervezni, koncepciója ezért hosszútávú, és több, egymásra épülő fejlesztést foglal magában: így például az M2-es út bővítése is már előkészítése annak a projektnek, amelynek keretében egyszer megépülhet a váci Duna-híd. A polgármesterjelölt az egyik legfontosabb feladatként a belváros rekonstrukcióját, és a város közlekedésének fejlesztését jelölte meg.

dr. Bóth János, polgármesterjelölt, MSZP, Vác
„Ami nagyon fontos volt és a választói beszélgetések megerősítették: az emberek a mindennapi életüket könnyebbé, szebbé tevő dolgokat kérik elsősorban számon. Tehát, 2002-től elkezdtem annak idején egy komolyabb útfejlesztési programot és ez sokáig jól is haladt állami támogatással, aztán ez elgyengült az utolsó évre, mert így akkor már megakadályoztak abban, hogy a megfelelő módon lobbizzak, viszont a számításaim szerint egy minimum 300 milliós út-járda fejlesztési programot be kell indítani, mert nagyon komoly elmaradások vannak akár a gyűjtőutak vonatkozásában is, és ezt az emberek nagyon komolyan számon kérik, mert tudja mindenki, hogy súlyadót fizet a gépjárműve után és elvárja, hogy a minimális közlekedési infrastruktúra akkor az a megfelelő színvonalon álljon rendelkezésre.”

Bóth János hozzátette: a következő ciklusban jelentős fejlesztések valósulhatnának meg a közlekedés terén: megépülhet a Kosdi úti körforgalom, de tervei szerint a kerékpárutakat is folytatják majd, ezen kívül -mint mondta- előkészületben van a központi vasútállomás teljes átalakítása is. A tervek szerint-ismertette a polgármesterjelölt-2014-re több mint 10 milliárd forintos uniós forrásból újítanák meg a pályaudvart, de korszerűsítenék, és P+R parkolóval bővítenék az Alsóvárosi MÁV állomást is. Céljuk -mondta Bóth János-, hogy biztonságos várost építsenek, ennek szellemében tovább folytatnák a közvilágítás megújítására indított programot, és nagy hangsúlyt fektetnének az árvízvédelmi rendszer kiépítésére, valamint a panelprogram folytatására is. A polgármesterjelölt kiemelt ügyként kezelné a környezetvédelmet is.

dr. Bóth János, polgármesterjelölt, MSZP, Vác
„... a környezetvédelem vonatkozásában azt gondolom, hogy: egyetértek azokkal a képviselőkkel, akik azt mondják: szigorúbb és határozottabb fellépés és szabályozás szükséges, de mindemellett a nevelés ugye legalább ennyire fontos. Én még súlyt helyeznék -ahogy elkezdődött már- a monitoring, tehát a megfigyelő-rendszerünk fejlesztésére is, levegőtisztaságot elég nagy biztonsággal tudjuk figyelni és rendben is van, egyébként úgy gondolom, hogy a zaj-, víz-és a talaj védelme érdekében tudunk a monitoring területén előrelépni. De a biztonságot szolgálja az is, hogyha az éghajlatváltozás következtében megfelelő előrejelző rendszereink vannak, ezt esetileg a nagy rendezvényeinknél már úgy gondolom, hogy megfelelően tudjuk működtetni, tehát megfelelő előrejelzéseink vannak mondjuk a Váci Világi Vigalom esetén...”

A polgármesterjelölt kitért a külterületek problémáira is. Mint mondta: a 6-os és a 8-as választókerületre speciális programot dolgoznak ki, ugyanis ott más típusú fejlesztésekre van szükség, például az útépítésre és a közvilágítás kiépítésre kell nagyobb hangsúlyt fektetni és forrásokat biztosítani. Bóth János úgy látja: Vác már most is a Dunakanyar fővárosa, hiszen egészségügyi, munkáltatói, oktatási, kulturális és kereskedelmi központ egyben, és a jövőben is fontos, hogy központi szerepét megőrizze. Bóth János végül hozzátette: szerinte eddig pozitív kampány folyt Vácon, de a napokban negatív, lejárató tartalmú szórólapok is megjelentek és elkezdődött a plakátok felülragasztgatása is. A polgármesterjelölt arra kérte versenytársait, maradjanak a pozitív tartalmú üzeneteknél, ha pedig kritikát fogalmaznak meg, vállalják fel véleményüket.
Forrás: ESTV Online: Szerkesztő: Michalik J.Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:14077410:SSL routines:SSL23_GET_SERVER_HELLO:sslv3 alert handshake failure in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: Failed to enable crypto in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file(http://mszp.hu/rss) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: operation failed in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://mszp.hu/rss" in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193
HELYREÁLLÍTUNK ÉS ÉPÍTÜNK
felkészülten, tisztességgel
Tovább a Facebookra! Tovább a Facebookra!
Impresszum