VÁCI MSZPESÉLY A VÁLTOZÁSRA
REMÉNY MINDENKINEK!
Hírlevél regisztráció
Ha szeretne rendszeresen hírlevelet kapni,
kérjük adja meg adatait.
Az Ön neve:
 
Az Ön e-mail címe:
 
 
     

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással
Főoldal Hírek Videók Kapcsolat Írjon nekünk    
Mi a véleménye?
Ön szerint javult-e városunkban a közvilágítás a rekonstrukció után?
- Igen, határozottan javult.
- Vannak még hiányosságok
- Maradtak kivilágítatlan utcák
- Nem lett jobb a közvilágítás
Szavazás állása

Képviselőink

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással szolgálja Vác társadalmát

Kiss Zsolt

a váci 6. sz. választókörzet
képviselője
- A változást akarók pártja leszünk
2016. szeptember 4., vasárnap
- ÖSSZEFOGLALÓ A JÚLIUS 14-i TESTÜLETI ÜLÉSRŐL
2016. július 16., szombat
Dr. Bóth János

a váci 9. sz. választókörzet
képviselője
Frakcióvezető
- A népámítás folytatódik – dr. Bóth János sajtótájékoztatója 2016.10.10.
2016. október 10., hétfő
- Képviselő-testületi ülés 2016.09.22.
2016. szeptember 30., péntek
HÍREK

2012.01.02.Sajtótájékoztató - váci MSZP frakció
Felvitel dátuma: 2012. január 2., hétfő
Elindult az év.
Az önkormányzatnál is?

Nincs menetrendje a költségvetés tárgyalásának és ez nem függ össze az ország költségvetésének késői elfogadásával. Az intézményeknek és a hivatalnak már dolgoznia kellene a költségvetésen. Szervezett körülmények estén korábban már decemberben megvolt a tárgyalási sorrend. Zűrzavar érződik a városvezetésben, felszólítjuk Fördős Attilát, hogy végezzen érdemi munkát!
S ez ne merüljön ki alibi sajtótájékoztatókban, mint legutóbb is. Olcsó sikerpropaganda, hogy kaptunk néhány tíz millió forintot központilag, mely a jelenlegi forráshiány 1-2%-a, s közben bejelenti, hogy a mélygarázs ügyben ne várjunk semmit januárban sem. Valószínüleg ismét félre akarja vezetni a várost, a sok károsultat. Egyébként is mit várhatunk attól, akinek a mélygarázs nem fontos. Ki nem akar havonta számot adni a mélygarázs helyzetéről? A december 15-i szavazás alapján: Fördős Attila, Mokánszky Zoltán,Kászonyi Károly,Kriksz István, Katonáné Doman Erika. Újból a bankot kell közvetlenül megkeresni, mert már csak az ellenérdekű féltől várható valós információ. Szinte patológikus a helyzet.
Az országgyűlési képviselőnkről sem mondható ennél sokkal jobb. Egyrészt elévülhetetlen érdemeket szerzett a parlamentben a köztársaság felszámolásában, amire nincs és nem is lesz bocsánat! Ez országos politikai bűn, de a választókörzetet érintő semmittevéssel sem lehet dicsekedni. Reméljük január 19-én a város szemébe mer nézni a testületi ülésen, s végre kapunk válasz a korábban már feltett sok egészségügyi, közlekedési kérdésre. Avagy elbújik előlünk, bizonyítva teljes képviselői súlytalanságát, képtelenségét a lobby tevékenységre.

cimkék: Dr: Bóth János váci mszp frakció Fördős Attila Mokánszky Zoltán Kászonyi Károly Kriksz István Katonáné Doman Erika


HELYREÁLLÍTUNK ÉS ÉPÍTÜNK
felkészülten, tisztességgel
Tovább a Facebookra! Tovább a Facebookra!
mszp.hu legfrissebb hírei

Ne tegyék tönkre a Vörösmarty teret!
Horváth Csaba szocialista fővárosi képviselő a téren tartott sajtótájékoztatóján kedden azt mondta: a Vörösmarty tér a főváros egyik legrégebbi, legszebb és legismertebb tere, s a felújításával kapcsolatban "újra beindult a fideszes hazugsággyár".

5 százalékos áfát a kultúra területén!
Az MSZP öt százalékra javasolja csökkenteni az általános forgalmi adót (áfa) a kultúra egyes területein - közölte az Országgyűlés szocialista alelnöke kedden, a magyar kultúra napján tartott sajtótájékoztatón Budapesten.

Ne alkalmazza a MÁV munka törvénykönyvének módosítását!
Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP frakcióvezető-helyettese hétfői, a budapesti MÁV-székház előtt tartott sajtótájékoztatón emlékeztetett arra, hogy előző héten az MVM Magyar Villamos Művek Zrt.-t keresték fel, hogy hogy megtudják, alkalmazni fogják-e a "rabszolgatörvényt".
Támogatóink
Belvárosi Érdekvédelmi Kör
Deákvár-Naszály Civilkör
Alsóvárosi Polgári Egylet
Kőkapu Baráti Kör
Impresszum