VÁCI MSZPESÉLY A VÁLTOZÁSRA
REMÉNY MINDENKINEK!
Hírlevél regisztráció
Ha szeretne rendszeresen hírlevelet kapni,
kérjük adja meg adatait.
Az Ön neve:
 
Az Ön e-mail címe:
 
 
     

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással
Főoldal Hírek Videók Kapcsolat Írjon nekünk    
Mi a véleménye?
Ön szerint javult-e városunkban a közvilágítás a rekonstrukció után?
- Igen, határozottan javult.
- Vannak még hiányosságok
- Maradtak kivilágítatlan utcák
- Nem lett jobb a közvilágítás
Szavazás állása

Képviselőink

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással szolgálja Vác társadalmát

Kiss Zsolt

a váci 6. sz. választókörzet
képviselője
- A változást akarók pártja leszünk
2016. szeptember 4., vasárnap
- ÖSSZEFOGLALÓ A JÚLIUS 14-i TESTÜLETI ÜLÉSRŐL
2016. július 16., szombat
Dr. Bóth János

a váci 9. sz. választókörzet
képviselője
Frakcióvezető
- A népámítás folytatódik – dr. Bóth János sajtótájékoztatója 2016.10.10.
2016. október 10., hétfő
- Képviselő-testületi ülés 2016.09.22.
2016. szeptember 30., péntek
HÍREK

Dr. Bóth János sajtótájékoztatója 2012.01.09.
Felvitel dátuma: 2012. január 10., kedd
Úgy látszik a nyilvánosság erejével lehet csak munkára bírni a városvezetést, különösen Fördős Attilát.
Egy hete, január 2-án jeleztem a sajtónak, hogy nincs önkormányzati költségvetési tárgyalási menetrend. S lám hatására – mint Selmeczi Gabriella szilveszteri kábulatból magukhoz tért brókerei- Fördős úr 4-én kiadta az intézményekre vonatkozó tárgyalási ütemtervet. De ez is hiányos: hiányzik a Holding és ezzel együtt a városüzemeltetési rész, valamint a Polgármesteri Hivatal része. Valószínűleg a mai közlés is kell ahhoz, hogy végre az érdemi munka kompletten elinduljon.
Továbbra is a nyilvánossággal kell foglakoznom.
Látom a város honlapján, hogy a decemberi testületi ülés zárt részéről ad tájékoztatást Fördős Attila, s nem hiszek a szememnek.
Valótlanság és torzítás van benne. Azt ugyan kikényszerítettük a városvezetésből, hogy a törvényi előírásoknak megfelelően adjon tájékoztatást a zárt ülés döntéseiről, de ezen közlések valóságtartalmát a jövőben folyamatosan kontrollálni, illetve korrigálni kell azoknak, akik ott voltak a döntéseknél.
Jelen esetben a Beszerzési és a Közbeszerzési Bizottság döntéseinek megtárgyalásáról azt állította, hogy ezen döntéseket egyhangúan elfogadta a testület. Ez valótlan, mert nem volt szavazás. Ha lett volna, minimum egy ellen szavazat van, de lehet, hogy el sem fogadják a beszámolókat részben vagy egészben, mert volt egy, a város szempontjából több százezer Ft-os hátrányt okozó döntés is.
A nyilvánosságot félrevezető az a közlés is, hogy egyhangúan elfogadtuk volna a Váci Világi Vigalom pénzügyi elszámolását. Többen fenntartásaik miatt nem támogatták az elfogadást.
Ezek után azt tudom tanácsolni a médiának, ha igazat akar közölni és a forrás Fördős Attila, valamint nincs személyesen ott az eseményen, akkor független forrásból is ellenőrizze a Fördős úr által elmondottakat.
Mi a zárt ülésekről szóló tájékoztatókra ezentúl odafigyelünk.


2011-ben, és az idén is fontos a takarékosság!
Ez az önkormányzati vezetésnél, különösen Fördős Attilánál hiteltelen szöveg, szokása szerint vizet prédikál és bort iszik. Jól mutatják ezt az általa megkötött megbízási szerződések is.
Néhányról van tudomásunk, s ezeket a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvény rendelkezései szerint kikértük, s ezekről folyamatosan tájékoztatjuk az adófizető váciakat, hogy lássák, mire költik a pénzüket.
Akinek információja van ilyen irritáló esetekről -a közérdekű bejelentőt megillető diszkréció mellett - kérem, hogy keresse a szocialista frakciót.
Lássunk egy szép példát (a hiteles és kitakarásos másolatot bemutatom):
Miskei Sándorné volt önkormányzati képviselő, KDNP-s képviselőjelölt, nyugdíja mellett, nagy valószínűséggel megfelelő képzettség hiányában is havi százezer Ft-os megbízási díjat kap a következőkért: munkahelyteremtés, pályázati lehetőségek.
Ki tud olyan munkahelyekről, melyek létesítése az Ő nevéhez fűződne? Ma Vácon 1000-1200 álláskereső van, kétszer annyi, mint korábban. Amióta Miskeiné ezzel a területtel foglalkozik, munkahely megszűnés a jellemző, nem a munkahely teremtés. Ha meg tőle függetlenül létrejön valami, például az új LIDL áruház, azt meg a Városfejlesztési Bizottságunk veszélyeztette időlegesen és értelmetlenül.
Ki tud olyan komolyabb pályázatokról, melyekhez Miskeinének érdemi köze lenne?
Eddig több mint egymillió Ft-ot fizetett mindezért a város, feltehetően Fördős Attila teljesítésigazolásai alapján.
Ilyen gazdagok vagyunk?
Az új válságköltségvetésnél is így kell gazdálkodnunk?

Ezt kívántam elmondani Vácért,a Köztársaságért!

Dr. Bóth Jánoscimkék: váci mszp frakció dr. Bóth János váci önkormányzat Fördős Attila váci költségvetés Miskei SándornéWarning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:14077410:SSL routines:SSL23_GET_SERVER_HELLO:sslv3 alert handshake failure in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: Failed to enable crypto in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file(http://mszp.hu/rss) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: operation failed in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://mszp.hu/rss" in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193
HELYREÁLLÍTUNK ÉS ÉPÍTÜNK
felkészülten, tisztességgel
Tovább a Facebookra! Tovább a Facebookra!
Impresszum