VÁCI MSZPESÉLY A VÁLTOZÁSRA
REMÉNY MINDENKINEK!
Hírlevél regisztráció
Ha szeretne rendszeresen hírlevelet kapni,
kérjük adja meg adatait.
Az Ön neve:
 
Az Ön e-mail címe:
 
 
     

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással
Főoldal Hírek Videók Kapcsolat Írjon nekünk    
Mi a véleménye?
Ön szerint javult-e városunkban a közvilágítás a rekonstrukció után?
- Igen, határozottan javult.
- Vannak még hiányosságok
- Maradtak kivilágítatlan utcák
- Nem lett jobb a közvilágítás
Szavazás állása

Képviselőink

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással szolgálja Vác társadalmát

Kiss Zsolt

a váci 6. sz. választókörzet
képviselője
- A változást akarók pártja leszünk
2016. szeptember 4., vasárnap
- ÖSSZEFOGLALÓ A JÚLIUS 14-i TESTÜLETI ÜLÉSRŐL
2016. július 16., szombat
Dr. Bóth János

a váci 9. sz. választókörzet
képviselője
Frakcióvezető
- A népámítás folytatódik – dr. Bóth János sajtótájékoztatója 2016.10.10.
2016. október 10., hétfő
- Képviselő-testületi ülés 2016.09.22.
2016. szeptember 30., péntek
HÍREK

Leaszfaltozták a Szélső sori garázssort
Felvitel dátuma: 2010. szeptember 21., kedd
Aszfaltburkolatot kapott a Szélső sori garázssor. Vác-Deákvár városrészében 150 autónak biztosít helyet az a terület, amelynek jelentős részén mostanra elkészült a burkolat, a vízelvezető rendszer és kiépült a közvilágítás is. A beruházáshoz dr. Molnár Lajos körzeti képviselő biztosította az anyagi forrást, de a garázsok tulajdonosai is hozzájárultak az építkezéshez. Molnár Lajos híradónknak elmondta: bízik benne, hogy a következő ciklusban is figyelmet kap a terület, és tovább folytatódik a deákvári garázssor fejlesztése.

Két év alatt közel 8 millió forintot fordított dr. Molnár Lajos körzeti képviselő a Szélső sori garázssor fejlesztésére-hangzott el a hétfői, helyszíni sajtótájékoztatón.

dr. Molnár Lajos, képviselő, 14. választókörzet, Vác
„A 14. számú körzet, amelynek én vagyok a képviselője elhatározta 2 évvel ezelőtt, hogy nekifog ennek a rendkívül elhanyagolt területnek a rendbetételéhez. Akkor egy durva költségvetést készítettünk arra vonatkozóan, hogy itt a esővíz-csatorna kiépítése, a hiányzó szilárd burkolatú utak megépítése mibe kerülne és akkor kb. egy ilyen 15 millió forintos nagyságrendű összeget mondtak a mérnök urak, akik kiszámították. Tudtuk, hogy ez egy év alatt nem valósulhat meg, sőt azt is, hogy kettő alatt sem, de egy jelentős előrelépés már történt tavaly, idén pedig folytattuk a beruházást.”

A képviselő választókörzeti keretéből az elmúlt két év során 7,7 millió forintot fordított a beruházásra: ebből az összegből aszfalttal burkolták a garázsok közötti utak jelentős részét, kiépítették a terület közvilágítását és megoldották a vízelvezetést is. A felújításhoz a garázsok tulajdonosai is hozzájárultak, akik tavaly több mint 500 ezer forinttal támogatták a fejlesztést, és az önkormányzat idén további 350 ezer forintot vár még tőlük. Hétfőn délelőtt dr. Bóth János polgármester is kilátogatott a helyszínre, aki elmondta: azért is üdvözli a beruházást, mert jól mutatja azt, hogy egy-egy választókörzet nagyobb volumenű fejlesztéseit érdemes több éven átívelő programokkal megvalósítani.

dr. Bóth János, polgármester, Vác
„...városunkban a lakótelepek környékén kialakultak ilyen 'garázsvárosok', minden problémájukkal egyetemben. Na most itt van egy ilyen kisebb garázsváros, és ennek a gondjaira mutatott példát dr. Molnár Lajos képviselő úr, hogy hogy lehet ezt kezelni. Van még egy másik nagyobb ilyen területünk, az Avar utcában, de ez egy minta lehet, hogy be lehet vonni egyébként az érdekelteket, még hogyha a teljes költségnek a 10-15%-át adják, akkor is fontos, hogy a mai világban azért az emberek ha látják értelmét egy helyi fejlesztésnek, ami az ő érdeküket szolgálja, akkor ebbe ők is bekapcsolódnak. Tehát köszönöm képviselő úrnak ezt a teljesítményt, munkát és azoknak a garázstulajdonosoknak, akik beszálltak ebbe a fejlesztésbe, nekik is megköszönöm... ”

A polgármester és a körzet leköszönő képviselője híradónknak elmondták: bíznak benne, hogy folytatódik majd a program és a következő ciklusban befejeződik a Szélső sori garázssor kiépítése. Az MSZP egyébként Eigen Józsefnét indítja a választókörzetben, aki hétfőn azt mondta: folytatná a megkezdett munkát.
Szerkesztő: Michalik J.
Forrás: EST Online HírekHELYREÁLLÍTUNK ÉS ÉPÍTÜNK
felkészülten, tisztességgel
Tovább a Facebookra! Tovább a Facebookra!
mszp.hu legfrissebb hírei

Polték nyomoznak az Orbán-család csalássorozatának az ügyében
Az első hírek arról szóltak, hogy Orbán Viktor vejének a cége 2011-2015 között csalással jutott uniós forrásokhoz, ezért 12 milliárd forint visszahívására tett javaslatot az Európai Csalás Elleni Hivatal. Polték ma azt közölték, hogy az ügyészségi vizsgálat 2009-2014 közötti időszakról szól, három pályázatot érint és már 13 milliárdos visszafizetésről szólnak a hírek.

A kulturális intézményeket a sokszínűség szolgálatába kell állítani
Az MSZP és a Párbeszéd szerint újra kell gondolni a kultúra teljes intézményrendszerét és a politika helyett a magyar kultúra sokszínűségének szolgálatába kell állítani azt.

A cirkuszművészet nagykövetének nevezték ki Ujhelyi István
Ujhelyi Istvánt, az MSZP európai parlamenti képviselőjét választották meg a világ cirkuszművészetének nagykövetévé a Monte Carlo-i cirkuszfesztiválon. A megtisztelő címet minden évben Stéphanie monacói hercegnő javaslatára adják át a cirkuszigazgatók találkozóján, ezt az elismerést korábban európai politikus még nem nyerte el. Ujhelyit a cirkuszművészet érdekében végzett munkájának elismeréséért és a cirkuszi világ megújítását segítő kezdeményezéseiért tüntette ki a monacói hercegnő által elnökölt szövetség.
Támogatóink
Belvárosi Érdekvédelmi Kör
Deákvár-Naszály Civilkör
Alsóvárosi Polgári Egylet
Kőkapu Baráti Kör
Impresszum