VÁCI MSZPESÉLY A VÁLTOZÁSRA
REMÉNY MINDENKINEK!
Hírlevél regisztráció
Ha szeretne rendszeresen hírlevelet kapni,
kérjük adja meg adatait.
Az Ön neve:
 
Az Ön e-mail címe:
 
 
     

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással
Főoldal Hírek Videók Kapcsolat Írjon nekünk    
Mi a véleménye?
Ön szerint javult-e városunkban a közvilágítás a rekonstrukció után?
- Igen, határozottan javult.
- Vannak még hiányosságok
- Maradtak kivilágítatlan utcák
- Nem lett jobb a közvilágítás
Szavazás állása

Képviselőink

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással szolgálja Vác társadalmát

Kiss Zsolt

a váci 6. sz. választókörzet
képviselője
- A változást akarók pártja leszünk
2016. szeptember 4., vasárnap
- ÖSSZEFOGLALÓ A JÚLIUS 14-i TESTÜLETI ÜLÉSRŐL
2016. július 16., szombat
Dr. Bóth János

a váci 9. sz. választókörzet
képviselője
Frakcióvezető
- A népámítás folytatódik – dr. Bóth János sajtótájékoztatója 2016.10.10.
2016. október 10., hétfő
- Képviselő-testületi ülés 2016.09.22.
2016. szeptember 30., péntek
HÍREK

Dr. Bóth János sajtótájékoztatója 2012.01.16.
Felvitel dátuma: 2012. január 17., kedd
Tisztelt Vendégeink!

A váci MSZP frakció nevében az alábbiakról szeretnénk tájékoztatni a tisztelt sajtó képviselőit, és Önökön keresztül Vác város Polgárait:

A felesleges kiadásokra, így pazarlásra találtunk újabb bizonyítékokat a váci önkormányzat gyakorlatában:

1. Várkonyi Zsombor havi 80.000 Ft-ot kap a nem városi fenntartású intézmények és a város közötti kapcsolattartásért!
Ilyen izzadtságszagú kitalációt régen hallottam. Ez a terület városvezetőket érintő feladatsort tartalmaz, ezek leadása tekintély, funkció és megfelelő tapasztalat nélküli embernek az önkormányzaton kívüli partnerek lekezelését jelenti.
A feladat érdemben így nem látható el, szép példája volt a rossz emlékű kollégium megszüntetéskor Várkonyi úr szereplése a Váci Piarista Gimnázium igazgatójánál, aki – a levele szerint – nem tudta hova tenni a megkeresést.
Azt is meg kell kérdezni, hogy a polgármester, az alpolgármesterek ugyan mit csinálnak ezen a területen?!
Így évente kb. 1 millió Ft kerül kidobásra. Valószínűsíthetően utólagos kampányfinanszírozásról van szó, ahol az önkormányzat a kifizetőhely.
Botrányos!


2. Találtunk a fentihez hasonló céges megoldást is. Az itteni megbízás szerint a Kft-nek havonta bruttó több mint 250.000 Ft-ot fizetnek ki olyan munkákért, melyre megvan a városházi apparátus, ill. képtelen a megbízott ellátni érdemben a feladatát.
A Ligetimpex Kft. a Hivatal informatikai rendszereinek felülvizsgálatára, és annak átalakítására kötött szerződést a várossal. Ezen belül telefon- és internet-szolgáltatással kapcsolatos beszerzési és közbeszerzési feladatokat kellene ellátnia.
Mindeddig kudarcosan teljesített ezen a területen.
A további feladatokhoz: kapcsolattartásra, szabályzat felülvizsgálatra, pályázat kutatásra a Hivatal szakképzett emberei rendelkezésre állnak, így valószínűsíthetően zavaró tényező a Kft. ténykedése. Kidob a város évente több mint 3 millió Ft-ot. Vajon miért?
A cég embere: Gozmány Gabriella, Fördős úr csapatának volt kampányfőnöke.
No comment!


3. Elgondolkodtató, hogy a 2011. évi külügyi keret több mint 150%-al túllépésre került úgy, hogy a felhasználás ellenőrzését Fördős Attila kivonta törvénytelenül a Képviselő-testület ellenőrzése alól. Nem véletlen, hogy a testület a jövőre nézve ragaszkodott korábbi döntéséhez.
Be kell fejezni a városvezetői maszekolást, a testület maga kíván ezekben a kérdésekben dönteni.
A túllépés olyan városvezetői indoklása, hogy a külügyi keret korábban jóval nagyobb volt, és újabb testvérvárosi kapcsolatok jöttek létre, nem méltányolható. A helyzethez kell alkalmazkodni és senki sem kényszerített bennünket kapcsolatbővítésre.


4. Amíg ilyen pazarlások, közpénz kidobások jellemzőek, álságos minden városvezetői törekvés a váci választó polgárok terheinek növelésére. Ennek megakadályozására felszólítunk minden felelős önkormányzati képviselőt!
A 2012. évi költségvetés elfogadásánál név szerint fog mindenki vizsgázni.

cimkék: váci mszp frakció dr. Bóth János váci önkormányzat Fördős Attila váci költségvetés Várkonyi ZsomborLigetimpex Kft.Gozmány GabriellaWarning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:14077410:SSL routines:SSL23_GET_SERVER_HELLO:sslv3 alert handshake failure in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: Failed to enable crypto in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file(http://mszp.hu/rss) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: operation failed in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://mszp.hu/rss" in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193
HELYREÁLLÍTUNK ÉS ÉPÍTÜNK
felkészülten, tisztességgel
Tovább a Facebookra! Tovább a Facebookra!
Impresszum