VÁCI MSZPESÉLY A VÁLTOZÁSRA
REMÉNY MINDENKINEK!
Hírlevél regisztráció
Ha szeretne rendszeresen hírlevelet kapni,
kérjük adja meg adatait.
Az Ön neve:
 
Az Ön e-mail címe:
 
 
     

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással
Főoldal Hírek Videók Kapcsolat Írjon nekünk    
Mi a véleménye?
Ön szerint javult-e városunkban a közvilágítás a rekonstrukció után?
- Igen, határozottan javult.
- Vannak még hiányosságok
- Maradtak kivilágítatlan utcák
- Nem lett jobb a közvilágítás
Szavazás állása

Képviselőink

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással szolgálja Vác társadalmát

Kiss Zsolt

a váci 6. sz. választókörzet
képviselője
- A változást akarók pártja leszünk
2016. szeptember 4., vasárnap
- ÖSSZEFOGLALÓ A JÚLIUS 14-i TESTÜLETI ÜLÉSRŐL
2016. július 16., szombat
Dr. Bóth János

a váci 9. sz. választókörzet
képviselője
Frakcióvezető
- A népámítás folytatódik – dr. Bóth János sajtótájékoztatója 2016.10.10.
2016. október 10., hétfő
- Képviselő-testületi ülés 2016.09.22.
2016. szeptember 30., péntek
HÍREK

Dr. Bóth János interpellációja 2012.01.19.
Felvitel dátuma: 2012. január 20., péntek
Tisztelt Képviselő-testület!

A városi költségvetési hiány lassan, de biztosan elér egy kritikus tömeget, melyet már nem lehet szokványos módon kezelni.
Ilyenkor természetesen felteszik a kérdést, hogyan jutottunk el ide?
Esztergomban is feltették a kérdéseket többször is, de már későn.
Az alapvető hiba természetesen a stratégiában van, amikor tudatosan többet költünk, mint amennyi bevételünk van. Ez a felelőtlenség és az ostobaság stratégiája. Erről szólt a 2011-es váci költségvetés, ezért nem támogattuk mi, váci szocialisták.
Tehát stratégiát kell váltani, de ez kevés. Szemléletet is. A felelős gazdálkodás nem tűri a pazarlást, a felesleges pénzkidobást, a feltehetően utólagos kampányfinanszírozást, a semmiért kidobott milliók előbb, utóbb következményekkel járnak.

Az utóbbi időben sajtótájékoztatóinkon felhívtuk a nyilvánosság figyelmét ezekre a botrányos példákra. Az ilyen ügyek általában szabálytalanságokkal is párosulnak. Például mindegyik megbízási szerződés éves kihatása messze meghaladta a nettó 500 ezer Ft-ot. Mégsem volt pályázat és beszerzési bizottsági döntés, valószínűsíthetően így akarták elkerülni a közpénz felhasználás nyilvánosságra hozását, amit kénytelenek voltunk korrigálni.
Egyébként döbbenetesek a teljesítés igazolások is. Semmi konkrétumot nem tartalmaznak, feltehetően így leplezve a teljesítmény nélküli közpénz szórását.
És hab a tortán: több mint öt és fél millió Ft-ot pályáztatás, szerződés nélkül, polgármesteri döntéssel kifizettek a REMONDIS Kft-nek, ami már túllépi tűréshatárt.
Ezt a Pénzügyi- Ellenőzési Bizottságnak hivatalból ki kell vizsgálnia, annak minden következményével egyetemben.

Sajnálom, hogy jobb hírekkel nem szolgálhattam, sőt a hétfői napomat teljesen tönkretette az az internetes hír, hogy Orbán Viktor miniszterelnök úr személyes döntése alapján a városi korházakat félévtől át kell adni az államnak, de az állam az adósságokat valószínűleg nem vállalja.

Tisztelt kormánypárti képviselők!
Arra kérjük Önöket, hogy most nagyon kapják össze magukat, mert ha a városi lobby nem tudja elérni az adósság átvállalását, akkor szedhetik a sátorfájukat.
Köszönöm a megtisztelő figyelmüket!

Dr. Bóth János
mszp frakcióvezető

cimkék: váci mszp frakció dr. Bóth János váci önkormányzat váci Jávorszky Ödön Kórház váci kórház Remondis Kft.Orbán Viktor: vác városi költségvetésWarning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:14077410:SSL routines:SSL23_GET_SERVER_HELLO:sslv3 alert handshake failure in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: Failed to enable crypto in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file(http://mszp.hu/rss) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: operation failed in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://mszp.hu/rss" in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193
HELYREÁLLÍTUNK ÉS ÉPÍTÜNK
felkészülten, tisztességgel
Tovább a Facebookra! Tovább a Facebookra!
Impresszum