VÁCI MSZPESÉLY A VÁLTOZÁSRA
REMÉNY MINDENKINEK!
Hírlevél regisztráció
Ha szeretne rendszeresen hírlevelet kapni,
kérjük adja meg adatait.
Az Ön neve:
 
Az Ön e-mail címe:
 
 
     

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással
Főoldal Hírek Videók Kapcsolat Írjon nekünk    
Mi a véleménye?
Ön szerint javult-e városunkban a közvilágítás a rekonstrukció után?
- Igen, határozottan javult.
- Vannak még hiányosságok
- Maradtak kivilágítatlan utcák
- Nem lett jobb a közvilágítás
Szavazás állása

Képviselőink

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással szolgálja Vác társadalmát

Kiss Zsolt

a váci 6. sz. választókörzet
képviselője
- A változást akarók pártja leszünk
2016. szeptember 4., vasárnap
- ÖSSZEFOGLALÓ A JÚLIUS 14-i TESTÜLETI ÜLÉSRŐL
2016. július 16., szombat
Dr. Bóth János

a váci 9. sz. választókörzet
képviselője
Frakcióvezető
- A népámítás folytatódik – dr. Bóth János sajtótájékoztatója 2016.10.10.
2016. október 10., hétfő
- Képviselő-testületi ülés 2016.09.22.
2016. szeptember 30., péntek
HÍREK

Váci MSZP frakció sajtótájékoztatója 2012.01.23.
Felvitel dátuma: 2012. január 23., hétfő
1. Valószínűleg Bábiné Szottfried Gabriella szerint sincs már demokrácia, mert korábbi meghívásunk ellenére – január 2-i sajtótájékoztatónkon megszólítottuk - sem jelent meg a január 19-i váci képviselő-testületi ülésen. Demokrácia ott van, ahol nem kell félni és a választott képviselő felelősséggel, munkával tartozik a választóinak. Feltehetően az országgyűlési képviselő asszony félt megjelenni az ülésen, ahol feltehettük volna a korábbi megválaszolatlan kérdéseinket. Nincs most parlamenti időszak, erre nem lehet hivatkozni a botrányos távolmaradással!
Sok a kérdésünk, melyből a legkomolyabbak, hogy a kórház államosítása során mi lesz az adósság állománnyal,a kórház komplex gyógyító tevékenységével?!
Ha marad az adósság, akkor nekünk belátható ideig befellegzett, illetve ha több gyógyító tevékenység helyben megszűnik, akkor az ellátási színvonal súlyosan sérül.
Tudjuk, hogy hithű keresztény a képviselő asszony, de a térdre, imára! már kevés lesz. Képviselőként most nagyon kellene dolgoznia a körzetéért. Elődeihez képest szinte semmit sem tud felmutatni. A választók ezt nem köszönik meg.

2. Fördős Attila a legutóbbi sajtótájékoztatóján a legújabb hatalmi konstellációval lepte meg a várost. Nyilatkozott már úgy is, hogy van FIDESZ-KDNP többség, ezt írásba foglalták, aztán három pólusú lett a testületi felállás, mert JOBBIK a KDNP-vel szavaz, most meg csak hárman vannak, de az Ő zsenialitása révén még működik a város. Mikor mond igazat? Ez is mutatja, hogy a hazugságra épülő politika mindig megbukik, ahogy most is.
Törvénytisztelőnek tartja magát akkor, amikor Vácott a törvényesség romokban hever, döntően neki köszönhetően. Legutóbb szembesültünk azzal, hogy milliókat fizettetett ki pályáztatás és szerződés nélkül.
Az I. Világháborús Hősi Emlékmű sorsa is jelzi a törvényességhez való viszonyát: az emlékmű főtéren való elhelyezését sem a szakhatóság, sem a tér tervezője nem támogatja, így egy bírósági persorozatot már elbuktunk, Fördős Attila akarnokságának köszönhetően. Most újra kezdjük az esélytelen folyamatot a főtér egy másik pontján! A törvényesség ezt is el fogja kaszálni, pedig van több jó megoldás is.
Fájlalja, hogy nem tud több alkalmatlan embert, cimborát fizettetni közpénzből.
Az eddigi élősködőket is el kellene zavarni, mert vagy nem csinálnak semmit - ez a semmitmondó teljesítésigazolásokból látszik -, vagy maszekolnak, ami a legutóbbi Fördős elszólásból látszik: Miskeiné megbízása munkahelyteremtésre és pályázati lehetőségekre szól. Itt lényegében nem tud semmit felmutatni havi 100.000 Ft-ért, viszont az elszólás szerint a város biztosítási szerkezetének átalakításával is foglalkozik, ami nincs a megbízásában, viszont jutalékot hoz a biztosítóktól egyeseknek?!, valószínűleg a megbízottnak. Ezt is célszerű lesz a szakbizottságnak kivizsgálnia.

3. Minap egy levelet kaptunk Fördős úrtól, lényegében arról, hogy mertük Őt leszavazni az Irgalmas Kórház Udvarának használatával kapcsolatban. A többség - vele szemben - a használat csere végrehajtási határidejét a ma már valószínűen életveszélyes Irgalmas Rendi főtéri falszakaszok felújításához kötötte. Nekünk a váciak biztonsága többet jelent, mint a Hivatal parkolási lehetőségének bővítése. Ő ezt nem így látja. Lelke rajta! Sőt, rendkívüli ülés összehívás alapja lesz az, hogy változtassuk meg a véleményünket. Döbbenetes.

4. A Főtér-Főutca beruhásról kijelentette, hogy ez az Ő sikere.
Kérdések: Ki íratta meg a pályázatot, ki lobbyzott a pályázatért? Ki nyerte meg? Ki írta alá a Támogatási szerződést? Ki tette lehetővé, hogy dolgozhasson a befejezésén? Ezek egyike sem volt Fördős Attila. Megerősítette azt a mondást, hogy aki hazudik, az lop is. Ez a sikerre is vonatkozik. Hát ennyit a keresztényi jobb kezéről.
Kedves Váciak, itt tartunk 2012.01.23-án.

cimkék: váci mszp frakció dr. Bóth János váci önkormányzat Fördős Attila váci költségvetés Miskei SándornéBábiné Szottfried Gabriella váci I. világháborús emlékműFidesz KDNP Váci Irgalmas Kórház váci Fő utca- főtér programWarning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:14077410:SSL routines:SSL23_GET_SERVER_HELLO:sslv3 alert handshake failure in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: Failed to enable crypto in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file(http://mszp.hu/rss) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: operation failed in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://mszp.hu/rss" in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193
HELYREÁLLÍTUNK ÉS ÉPÍTÜNK
felkészülten, tisztességgel
Tovább a Facebookra! Tovább a Facebookra!
Impresszum