VÁCI MSZPESÉLY A VÁLTOZÁSRA
REMÉNY MINDENKINEK!
Hírlevél regisztráció
Ha szeretne rendszeresen hírlevelet kapni,
kérjük adja meg adatait.
Az Ön neve:
 
Az Ön e-mail címe:
 
 
     

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással
Főoldal Hírek Videók Kapcsolat Írjon nekünk    
Mi a véleménye?
Ön szerint javult-e városunkban a közvilágítás a rekonstrukció után?
- Igen, határozottan javult.
- Vannak még hiányosságok
- Maradtak kivilágítatlan utcák
- Nem lett jobb a közvilágítás
Szavazás állása

Képviselőink

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással szolgálja Vác társadalmát

Kiss Zsolt

a váci 6. sz. választókörzet
képviselője
- A változást akarók pártja leszünk
2016. szeptember 4., vasárnap
- ÖSSZEFOGLALÓ A JÚLIUS 14-i TESTÜLETI ÜLÉSRŐL
2016. július 16., szombat
Dr. Bóth János

a váci 9. sz. választókörzet
képviselője
Frakcióvezető
- A népámítás folytatódik – dr. Bóth János sajtótájékoztatója 2016.10.10.
2016. október 10., hétfő
- Képviselő-testületi ülés 2016.09.22.
2016. szeptember 30., péntek
HÍREK

Igent a szabadságra, nemet Horthy Miklósra!
Felvitel dátuma: 2012. május 2., szerda

Budapest, 2012. április 28., szombat (OS) - 2012 júliusától Horthy Miklós térnek fogják hívni Gyömrő központi terét. A tér, amely eddig a SZABADSÁG nevet viselte, Magyarország kormányzója és legfőbb hadura nevét veszi fel újra. A település központi tere Horthy Miklós pályafutásának derekán vette fel ezt a nevet, a kormányzónak címzett alattvalói tisztelet jeleként.

A történelmi személyiségek helyett a települések közterületeinek nevében mindinkább a közös tisztelet vagy a mindenki számára addig nélkülözött értékek kifejezése jelent meg. A településeknek a névtelen hősökről vagy a szabadságról elnevezett központi terei ezt a közös tiszteletet és értékrendet szimbolizálták. Feltehetjük a kérdést: milyen irányba halad az a közösség, amely a szabadság elnevezést egy vitatott történelmi személyiség nevével váltja fel?
A szabadságét, amelynek bármely oldalát is tekintjük, és akár jogként, akár életérzésként valljuk magunkénak, olyan érték, amely tértől és időtől, politikai meggyőződéstől és világnézettől függetlenül hozzánk tartozik. Alapvetően azt jelenti, hogy jogunk van a döntéseinket a magunk szabad elhatározása szerint meghozni. A gyömrői tér átnevezése a szabadságtól való megfosztás helyi szimbóluma. Bárhogy is ítéljük meg Horthy Miklós életútját, sem személye sem emléke sem mérhető az időtlen értékhez: a SZABADSÁGHOZ, amiről soha nem fogunk lemondani! MSZP Pest megyei Területi Szövetségének ügyvezetése
Kiadó: MSZP-Országos Központ

cimkék: mszp Gyömrő Horthy Miklós tér


HELYREÁLLÍTUNK ÉS ÉPÍTÜNK
felkészülten, tisztességgel
Tovább a Facebookra! Tovább a Facebookra!
mszp.hu legfrissebb hírei

A cirkuszművészet nagykövetének nevezték ki Ujhelyi István
Ujhelyi Istvánt, az MSZP európai parlamenti képviselőjét választották meg a világ cirkuszművészetének nagykövetévé a Monte Carlo-i cirkuszfesztiválon. A megtisztelő címet minden évben Stéphanie monacói hercegnő javaslatára adják át a cirkuszigazgatók találkozóján, ezt az elismerést korábban európai politikus még nem nyerte el. Ujhelyit a cirkuszművészet érdekében végzett munkájának elismeréséért és a cirkuszi világ megújítását segítő kezdeményezéseiért tüntette ki a monacói hercegnő által elnökölt szövetség.

A Fidesz heti 7 bűne
A nemzetbiztonsági bizottság szocialista elnöke úgy látja, a Fidesz a legnagyobb hibát a menekültügyben folytatott kommunikációjával követte el a héten.

Akár polgári engedetlenség árán is vállalja az MSZP az ételosztást
Teljesen mindegy, hogy milyen engedélyt ad vagy nem ad az Orbán-adminisztráció, az MSZP és szövetségesei ételt fognak osztani ott, ahol a szükség megkívánja! Barbárnak és embertelennek tartjuk azokat a fideszes vezetőket, akik ezzel ellentétes parancsok végrehajtására kötelezik a dolgozókat!
Támogatóink
Belvárosi Érdekvédelmi Kör
Deákvár-Naszály Civilkör
Alsóvárosi Polgári Egylet
Kőkapu Baráti Kör
Impresszum