VÁCI MSZPESÉLY A VÁLTOZÁSRA
REMÉNY MINDENKINEK!
Hírlevél regisztráció
Ha szeretne rendszeresen hírlevelet kapni,
kérjük adja meg adatait.
Az Ön neve:
 
Az Ön e-mail címe:
 
 
     

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással
Főoldal Hírek Videók Kapcsolat Írjon nekünk    
Mi a véleménye?
Ön szerint javult-e városunkban a közvilágítás a rekonstrukció után?
- Igen, határozottan javult.
- Vannak még hiányosságok
- Maradtak kivilágítatlan utcák
- Nem lett jobb a közvilágítás
Szavazás állása

Képviselőink

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással szolgálja Vác társadalmát

Kiss Zsolt

a váci 6. sz. választókörzet
képviselője
- A változást akarók pártja leszünk
2016. szeptember 4., vasárnap
- ÖSSZEFOGLALÓ A JÚLIUS 14-i TESTÜLETI ÜLÉSRŐL
2016. július 16., szombat
Dr. Bóth János

a váci 9. sz. választókörzet
képviselője
Frakcióvezető
- A népámítás folytatódik – dr. Bóth János sajtótájékoztatója 2016.10.10.
2016. október 10., hétfő
- Képviselő-testületi ülés 2016.09.22.
2016. szeptember 30., péntek
HÍREK

BÉKENAP: fáklyás felvonulás
Felvitel dátuma: 2012. május 8., kedd
2012. május 9-én, szerdán lesz a 67. évfordulója a II. világháború európai lezárásának, egyben ekkor lesz 62 éve, hogy Robert Schuman útjára indította az Európai Unió megteremtését. Ezért ezen a napon szervezetünk hagyományaihoz híven megszervezzük a BÉKENAPOT, hogy fáklyás felvonulással emlékezzünk együtt, tisztelegjünk mindazok előtt, akik életüket adták a szabadságért, a kirekesztés, a megbélyegzés felszámolásáért, a demokratikus Európáért.

A II. világháború az emberiség újkori történelmének legszörnyűbb történelmi tapasztalata. A világ polgárai saját bőrükön, saját életükben kényszerültek megtapasztalni, mit jelent a pusztulás, a halál, a harc. Katonák, fiúk és férfiak milliói vesztették életüket a fronton, gyermekek, nők, anyák, családok milliói vesztették életüket a városok ostromaiban, bombázásokban, embertelen rombolásban.

A nyugati civilizáció lényegében a II. világháborút lezáró béke gránitszilárdságú alapzatára épült. A Győzelem Napja, május 9-e egyben egy új világ születése is volt. Egy jobb, békésebb világé, amelyben elindulhatott az Európai Unió nagy vállalkozása, egy új, demokratikus rend megszilárdulása.

Ezt a rendet, amelyet nagyszüleink kivívtak és szüleink ránk hagytak, közös felelősségünk megőrizni.

Mindannyiunk felelőssége az emlékezés és az emlékeztetés.

Szerdán, 2012. május 9-én lesz a 67. évfordulója a II. világháború európai lezárásának, egyben ekkor lesz 62 éve, hogy Robert Schuman útjára indította az Európai Unió megteremtését.

Ezért ezen a napon szervezetünk hagyományaihoz híven megszervezzük a BÉKENAPOT, hogy fáklyás felvonulással emlékezzünk együtt, tisztelegjünk mindazok előtt, akik életüket adták a szabadságért, a kirekesztés, a megbélyegzés felszámolásáért, a demokratikus Európáért.

Ezúton Téged is meghívunk a BÉKENAP fáklyás felvonulására!

A felvonulás időpontja 2012. május 9., szerda, 19:45, a találkozó helyszíne a Batthyány-örökmécses.

A találkozó időpontja az örökmécsesnél 19:20-19:40 között.

A rendezvény keretében a Batthyány-örökmécsestől fáklyás felvonulást tartunk a Cipők a Duna-parton emlékműhöz, hogy közösen emlékezzünk.

A rendezvényen a "Cipőknél" beszédet mond Horváth Csaba, az MSZP alelnöke, fővárosi frakcióvezető.

Kérünk, hogy tarts velünk párttagként, baloldaliként, demokrataként! Tarts velünk, gyújts egy fáklyát és járjuk végig együtt az emlékezés útját, emlékezzünk és emlékeztessünk közösen!

cimkék: váci mszp frakció Kiss Zsolt BékenapWarning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:14077410:SSL routines:SSL23_GET_SERVER_HELLO:sslv3 alert handshake failure in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: Failed to enable crypto in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file(http://mszp.hu/rss) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: operation failed in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://mszp.hu/rss" in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193
HELYREÁLLÍTUNK ÉS ÉPÍTÜNK
felkészülten, tisztességgel
Tovább a Facebookra! Tovább a Facebookra!
Impresszum