VÁCI MSZPESÉLY A VÁLTOZÁSRA
REMÉNY MINDENKINEK!
Hírlevél regisztráció
Ha szeretne rendszeresen hírlevelet kapni,
kérjük adja meg adatait.
Az Ön neve:

Az Ön e-mail címe:

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással
Főoldal Hírek Videók Kapcsolat Írjon nekünk
Mi a véleménye?
Ön szerint javult-e városunkban a közvilágítás a rekonstrukció után?
- Igen, határozottan javult.
- Vannak még hiányosságok
- Maradtak kivilágítatlan utcák
- Nem lett jobb a közvilágítás
Szavazás állása

Képviselőink

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással szolgálja Vác társadalmát

Kiss Zsolt

a váci 6. sz. választókörzet
képviselője
- A változást akarók pártja leszünk
2016. szeptember 4., vasárnap
- ÖSSZEFOGLALÓ A JÚLIUS 14-i TESTÜLETI ÜLÉSRŐL
2016. július 16., szombat
Dr. Bóth János

a váci 9. sz. választókörzet
képviselője
Frakcióvezető
- A népámítás folytatódik – dr. Bóth János sajtótájékoztatója 2016.10.10.
2016. október 10., hétfő
- Képviselő-testületi ülés 2016.09.22.
2016. szeptember 30., péntek
HÍREK

KÖZLEMÉNY
Felvitel dátuma: 2010. szeptember 24., péntek
Vácott az önkormányzati választási kampány hajrájában tetőfokára hágott az izgalom, egyben néhányak soha nem látott szintre züllesztették a város politikai közéletét.

Öldöklő politikai küzdelem zajlik a jobboldalon: a szélsőséges politikai nézeteiről hírhedtté vált, a FIDESZ-ből kizárt s a vezető kormánypárttal agresszívan szembemenetelő Fördős Attila, valamint a mögötte álló, ugyancsak kitagadott képviselőcsoport mamelukjai, a pártok között elvtelenül tévelygő Ferjancsics Lászlóval, s az általa összetákolt, lokálpatriótának titulált politikai gittegylettel megtámogatva ismeretlen mélységekbe taszították a városvezetésre jellemző politikai kultúra szintjét. Pető Tiborral a FIDESZ és dr. Bóth Jánossal az MSZP polgármester-jelöltjével szemben primitív, lejárató kampányt folytatnak. Nem kímélik a képviselőjelölteket sem. A hazug kiadványok, a becsületbe gázoló, aláírás nélküli mocskolódások (értelmi) szerzőinek megbüntetése legyen az illetékes hatóságok dolga. A „Váci Lokálpatriótákhoz” és a személy szerint Ferjancsics Lászlóhoz s Fördős Attilához köthető, közerkölcsöket nem erősítő politikai harcmodor elfogadhatatlan. A mondanivaló és a stílus minősíti az elkövetőket. Magam és képviselőtársaim nem ülünk fel a nemtelen politikai provokációknak, és nem hagyjuk magunkat eltántorítani attól a szándékunktól, hogy a mostani kampány a programok ütköztetéséről, a város társadalmának építéséről, a váci polgárok biztonságos jövőjének megalapozásáról szóljon. Mi nem szidalmazni és megalázni, hanem meggyőzni akarjuk politikai ellenfeleinket terveink, elképzeléseink helyességéről. Elvárjuk, hogy ők is ugyanezt tegyék. Nem miattunk, a városért.

Arra kérem Vác felelős polgárait, hogy a szavazófülkében közös erővel verjük vissza a politikai maffiát, az életünket uralni akaró politikai élősködőket!

Dr. Bóth János
polgármester
polgármester-jelölt

HELYREÁLLÍTUNK ÉS ÉPÍTÜNK
felkészülten, tisztességgel
Tovább a Facebookra! Tovább a Facebookra!
mszp.hu legfrissebb hírei

A budapestiek szavazhatnak a 3-as metró akadálymentesítéséről
A Fővárosi Választási Bizottság döntésével lehetőség nyílik arra, hogy a budapestiek népszavazáson dönthessenek a 3-as metró akadálymentesítéséről - közölte az MSZP fővárosi képviselője csütörtökön Budapesten.

Pócs János nem képviselheti tovább a Jászságot!
Az MSZP jászsági szervezetei maguk és minden jóérzésű ember nevében elutasítják Pócs János fideszes országgyűlési képviselő Facebookra kitett posztját. Pócs János tette alkalmas arra, hogy lejárassa a Jászságot, azokat az embereket, akiket képviselnie kellene, ezért követeljük, hogy kérjen nyilvánosan bocsánatot és mondjon le a képviselőségről!

Adománygyűjtés: csak egy fideszest érdekelt a nélkülözők sorsa
A rászorulók segítésének évről évre egyre nagyobb a jelentősége, mivel ma Magyarországon már több mint 3,1 millió ember él súlyos nélkülözésben az Eurostat legfrissebb jelentése szerint. Emellett minden harmadik gyermek és több mint 1 millió nyugdíjas él szegénységben. Ez azonban egyáltalán nem zavarja a kormánypártokat, mivel az MSZP tegnapi adománygyűjtésén a Fidesz-KDNP 131 képviselője közül csak egyetlenegy adakozott a rászorulóknak.
Belvárosi Érdekvédelmi Kör
Deákvár-Naszály Civilkör