VÁCI MSZPESÉLY A VÁLTOZÁSRA
REMÉNY MINDENKINEK!
Hírlevél regisztráció
Ha szeretne rendszeresen hírlevelet kapni,
kérjük adja meg adatait.
Az Ön neve:
 
Az Ön e-mail címe:
 
 
     

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással
Főoldal Hírek Videók Kapcsolat Írjon nekünk    
Mi a véleménye?
Ön szerint javult-e városunkban a közvilágítás a rekonstrukció után?
- Igen, határozottan javult.
- Vannak még hiányosságok
- Maradtak kivilágítatlan utcák
- Nem lett jobb a közvilágítás
Szavazás állása

Képviselőink

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással szolgálja Vác társadalmát

Kiss Zsolt

a váci 6. sz. választókörzet
képviselője
- A változást akarók pártja leszünk
2016. szeptember 4., vasárnap
- ÖSSZEFOGLALÓ A JÚLIUS 14-i TESTÜLETI ÜLÉSRŐL
2016. július 16., szombat
Dr. Bóth János

a váci 9. sz. választókörzet
képviselője
Frakcióvezető
- A népámítás folytatódik – dr. Bóth János sajtótájékoztatója 2016.10.10.
2016. október 10., hétfő
- Képviselő-testületi ülés 2016.09.22.
2016. szeptember 30., péntek
HÍREK

Sajtótájékoztató 2012.06.15.
Felvitel dátuma: 2012. június 15., péntek
Kétségbeesett és dilettáns magyarázkodásba menekült a Fördős–féle városvezetés a leleplező szocialista szórólap hatására.

Elég lenne csak arra hivatkoznunk, hogy emlékezzenek vissza a polgárok, hogy miként élték meg a 2002 és 2010 közötti fejlődő és virágzó időszakot Vácott, és miként az utóbbi két év lecsúszását, vergődését a hozzá nem értő, de erre büszke városvezetésnek köszönhetően. Megjegyzem 2008-tól kezdődöen is volt válság, még sem érződött az önkormányzat működésében. Akkor szocialista városvezetés volt.

Mi a tények hívei vagyunk és elvből utáljuk a hazugságot, mely a már említett sajtótájékoztatóból szinte ömlött, ezért meg kell állapítanunk a következőket:

Nem tudták megcáfolni azt, hogy hitel nélkül, plusz 400 millióval vették át a várost és most bőven két milliárd felett van a hiány.
Ezek tények. Ami viszont nem, az a

kötelezettségvállalások megvalósulása, ami nem tény, hanem lehetőség, ami vagy érvényesül a jövőben vagy sem. Ők ennek ellenére hazug módon bűvészkedni, csúsztatni kezdtek vele: a mélygarázsra például nem volt kötelezettségvállalás, mivel lízingről(20 éves), s nem kölcsönről volt szó, és az sem 2,476 millió Ft-ról szólt, hanem 2,120-ról. Arról nem is beszélve, hogy a lizingrészletek a befolyó bevételekből lettek volna részben vagy egészben fizetve.
Legalább az önkormányzati döntéseket ismerhetnék, de ha egy hazugsággyár beindul…

A kórház adósságállományát és a projekt maradék önrészét az állam átvállalja, ha nem teszi ezt lehetetlenné a felelőtlen városvezetés a kórházi átadás megnehezítésével, személyi konfliktusok (2 főigazgató, kölcsönös feljelentések) szándékos gerjesztésével.

A sajtótájékoztatón felhozott szemétdíjjal megsarcolták a város polgárait, erről a helyükben mélyen hallgatnék.

A térségi szakképző központról pedig szokás szerint hülyeségeket beszélt Fördős úr.

Vizsgálatról blöffölt a városvezető, érdekes lesz, mikor saját magát kell majd feljelentenie.

Szomorúan megállapítható, hogy amióta az új városvezetés van, nincs fejlődés: új fejlesztés nem indult, új út nem épült, vagyont vesztettünk, eladósodtunk, intézményeink leépülnek stb. Csak a cimboráik ”híznak”, a szociális érzékenység nulla, és szinte beteges elszánással próbálják tovább keseríteni az emberek életét.

Itt van például az új közösségellenes magatarást szankcionáló önkormányzati rendelet, mely lényegében újabb, jelentősebb sarcolásra ad lehetőséget. Ennek alapján már 150.000 Ft-ra is lehet büntetni, ha például valaki a Naszály út egy meghatározott szakaszán rágyújt egy cigerettára és nem hajlandó ezért minimum 5000 ft helyszíni birságot fizetni, akár tudott erről az útszakaszhoz kötött idióta előírásról, akár nem.

A fél ország fog röhögni rajtunk, hát itt tartunk és folytathatnám a sort….

cimkék: váci mszp frakció dr. Bóth János váci képviselő-testület Fördős Attila váci mélygarázs váci kórházváci szemétdíjváci térségi szakképző központWarning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:14077410:SSL routines:SSL23_GET_SERVER_HELLO:sslv3 alert handshake failure in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: Failed to enable crypto in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file(http://mszp.hu/rss) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: operation failed in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://mszp.hu/rss" in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193
HELYREÁLLÍTUNK ÉS ÉPÍTÜNK
felkészülten, tisztességgel
Tovább a Facebookra! Tovább a Facebookra!
Impresszum