VÁCI MSZPESÉLY A VÁLTOZÁSRA
REMÉNY MINDENKINEK!
Hírlevél regisztráció
Ha szeretne rendszeresen hírlevelet kapni,
kérjük adja meg adatait.
Az Ön neve:
 
Az Ön e-mail címe:
 
 
     

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással
Főoldal Hírek Videók Kapcsolat Írjon nekünk    
Mi a véleménye?
Ön szerint javult-e városunkban a közvilágítás a rekonstrukció után?
- Igen, határozottan javult.
- Vannak még hiányosságok
- Maradtak kivilágítatlan utcák
- Nem lett jobb a közvilágítás
Szavazás állása

Képviselőink

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással szolgálja Vác társadalmát

Kiss Zsolt

a váci 6. sz. választókörzet
képviselője
- A változást akarók pártja leszünk
2016. szeptember 4., vasárnap
- ÖSSZEFOGLALÓ A JÚLIUS 14-i TESTÜLETI ÜLÉSRŐL
2016. július 16., szombat
Dr. Bóth János

a váci 9. sz. választókörzet
képviselője
Frakcióvezető
- A népámítás folytatódik – dr. Bóth János sajtótájékoztatója 2016.10.10.
2016. október 10., hétfő
- Képviselő-testületi ülés 2016.09.22.
2016. szeptember 30., péntek
HÍREK

Sajtótájékoztató 2012.07.09.
Felvitel dátuma: 2012. július 9., hétfő
A Fördős–féle városvezetésnek sikerült szakmailag és politikailag mélypontra süllyeszteni az önkormányzati működést. Ennek eredményeként elvesztette eddigi relatív önállóságát a FIDESZ frakció és a beintegrálódott Jobbik-os taggal lényegében a szélsőjobb eszmevilág uralkodik a jobboldalon. Fördős Attila MIÉP-es múltja alapján ez csak idő kérdése volt, természetesen kampányában erről mélyen hallgatott. De tetteik leleplezik sunyiságukat, álságos magatartásukat, aminek semmi köze sincs az álcául használt keresztényi mentalitáshoz.
Bizonyításként:
- A székelyudvarhelyi testvérvárosi látogatásról először elfelejtettek beszámolót leadni, majd a kikényszerített beszámolóból kiderült, hogy testületi felhatalmazás nélkül a Fördős vezette delegáció részt vett a Szálasi mellett végsőkig kitartó Nyírő búcsúztatáson, Székelyudvarhelyen, s egyben ezzel beavatkoztak a helyi önkormányzati kampányba is az RMDSZ ellenében.

- A szélsőjobb nem vállalja a demokráciát. Ennek jegyében antidemokratikusan, minden előkészítés, egyeztetés nélkül átalakították a bizottsági struktúrát úgy , hogy a JOBBIK-os jelenlét többszörösen túlreprezentált, a szakmaiság sokadrangú kérdés lett. Az eljárási szabályokat semmibe vették a napirend elfogadásánál,a bizottsági tagok választásánál kétszer kellett szavazni, hogy érvényes legyen, s folytatni lehetne a sort. Természetesen a zárt ülésről való tájékoztatásnál erről mélyen hallgatott Fördős úr. Arról nem, hogy a két legnagyobb legitimitású képviselő - Csereklye Károly és dr. Bóth János, akiket ötször választottak meg egymás után közvetlenül a polgárok 1990 óta – nem lett bizottsági tag. A politikai bosszútól elvakult Fördős úr azt gondolja, hogy ez számára eredményes lesz?! Csereklye és Bóth képviselők soha nem vettek és vesznek részt városrombolásban, ezért a megnövekedett szabadidejüket nagy valószínűséggel az utóbbi idők leggyengébb városvezetésének ellenőrzésére fogják fordítani, hogy enyhítsék a várható, vezetés okozta károkat.

- A szélsőjobbos, antidemokratikus mentalitás a testületi ülést követő Közmeghallgatáson is tettenérhető volt:
a háromperces időkorlát egy gyakorlott képviselőnek is nehézséget okoz, hát még egy átlagpolgárnak, így nem tudták sokan befejezni a mondanivalójukat;
a feltett kérdésekre helyben szinte nem volt érdemi válasz, maximum, hogy majd írásban lesz;
a botrányos ülésvezetés során Fördős úr a megtámadottnak nem adott szót;
általános volt a lakossági problémákkal kapcsolatban az érzéketlenség (Főtéri gondok, Václiget, közlekedés stb.);
tapasztalható volt a „bértapsolók” jelenléte, a klientúra szervezett, ízléstelen dicshimnusza.

Pozitív jel, hogy van még néhány politikailag tisztességes, városban gondolkodó, konzervatív képviselő, akik igyekeznek ellentmondani a fördősi beteges politikai diktátumoknak, mert a lelkiismeretük szava fontos számukra. Így egyből nem lehetett tönkre tenni a Waldorf Iskolát, s talán lesz remény a Levéltár és az Értéktár megmentésére is.
Az Ő sorsuk lehet, hogy Csereklye úr útja lesz, vagy az elszigetelődés, ill.kilépés.

cimkék: váci mszp frakció váci képviselő-testület dr. Bóth János Csereklye Károly Fördős Attila váci közmeghallgatás váci Jobbik


HELYREÁLLÍTUNK ÉS ÉPÍTÜNK
felkészülten, tisztességgel
Tovább a Facebookra! Tovább a Facebookra!
mszp.hu legfrissebb hírei

Közös koszorúzás a budapesti Nagy Imre-emlékháznál
Az '56-os forradalom évfordulóján közösen koszorúzott Nagy Imre mártír miniszterelnök egykori budapesti lakóházánál, a II. kerületi Orsó utcában az MSZP, a Demokratikus Koalíció (DK), az Együtt, a Magyar Liberális Párt, a Modern Magyarország Mozgalom (MoMa), a Párbeszéd és a Szolidaritás egy-egy képviselője.

Molnár Gyula: Szabadítsuk fel Magyarországot!
Gyertek velünk, szabadítsuk fel Magyarországot, építsünk egy új köztársaságot! - szólította fel az ünneplőket a Magyar Szocialista Párt elnöke a pártnak az 1956-os forradalom és szabadságharc 61. évfordulóján tartott megemlékezésén, Kaposváron.

Orbán szája mozog, de Rákosi beszél belőle

Támogatóink
Belvárosi Érdekvédelmi Kör
Deákvár-Naszály Civilkör
Alsóvárosi Polgári Egylet
Kőkapu Baráti Kör
Impresszum