VÁCI MSZPESÉLY A VÁLTOZÁSRA
REMÉNY MINDENKINEK!
Hírlevél regisztráció
Ha szeretne rendszeresen hírlevelet kapni,
kérjük adja meg adatait.
Az Ön neve:
 
Az Ön e-mail címe:
 
 
     

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással
Főoldal Hírek Videók Kapcsolat Írjon nekünk    
Mi a véleménye?
Ön szerint javult-e városunkban a közvilágítás a rekonstrukció után?
- Igen, határozottan javult.
- Vannak még hiányosságok
- Maradtak kivilágítatlan utcák
- Nem lett jobb a közvilágítás
Szavazás állása

Képviselőink

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással szolgálja Vác társadalmát

Kiss Zsolt

a váci 6. sz. választókörzet
képviselője
- A változást akarók pártja leszünk
2016. szeptember 4., vasárnap
- ÖSSZEFOGLALÓ A JÚLIUS 14-i TESTÜLETI ÜLÉSRŐL
2016. július 16., szombat
Dr. Bóth János

a váci 9. sz. választókörzet
képviselője
Frakcióvezető
- A népámítás folytatódik – dr. Bóth János sajtótájékoztatója 2016.10.10.
2016. október 10., hétfő
- Képviselő-testületi ülés 2016.09.22.
2016. szeptember 30., péntek
HÍREK

Már a lakótelepen élők is piknikezhetnek és sütögethetnek a szabad ég alatt
Felvitel dátuma: 2010. szeptember 28., kedd
Gyakran mondogatják az állampolgárok a politikusokra, hogy a saját pecsenyéjüket sütögetik. A pénteken, szeptember 24-én a váci Zöldfa utcai játszótér mögött, a Gombás-patak partján átadott pihenőhelyen bárki kedvére sütögethet. A piknik teraszként emlegetett terület ötletgazdája Kiss János önkormányzati képviselő volt, aki stafétabot gyanánt szimbolikusan egy nyársra húzott szalonnadarabot adott át fiának, Kiss Zsoltnak a helyszínen.
Ezzel is jelezve, hogy fia folytatja azt a munkát, amit ő kezdett meg önkormányzati képviselőként. A szabadidő kellemes eltöltésére használható új közösségi tér a képviselői munkától búcsúzó Kiss János városatya egyéni, választókörzeti kerete terhére lett kialakítva. A mintegy kilencszázezer forintból létesített szabadtéri sütögető és főzőhely mellett farönk-bútorok, padok és székek is lettek kihelyezve a területre. A lakókat szalonnával és kolbásszal várták az alsóvárosi képviselők, illetve képviselő-aspiránsok, de az ízletes falatok mellett zene is szólt az összejövetelen. A találkozó alkalmat teremtett arra is, hogy az alsóvárosi képviselő-aspiránsokkal, dr. Váradi Iván Attilával, ifjú Lengyel Lászlóval, Kiss Zsolttal és Krauze Istvánnal kötetlen formában beszélgethessenek a választópolgárok. A terasz-avató alkalmával Kiss Zsolt bejelentette, hogy életre kívánja hívni az Alsóvárosi Polgári Egyletet. A csatlakozni vágyók jelentkezését már most várja a jelenlegi városatya.
Kiss Zsolt véleménye szerint a nemrégiben kialakított és az alsóvárosiak által péntektől már birtokba is vett piknik terasz szerves részét képezi azon törekvésnek, hogy a Földváry téri lakótelep élhetőbbé és szerethetőbbé váljék a jövőben.
Forrás: Vác Online
HELYREÁLLÍTUNK ÉS ÉPÍTÜNK
felkészülten, tisztességgel
Tovább a Facebookra! Tovább a Facebookra!
mszp.hu legfrissebb hírei

A cirkuszművészet nagykövetének nevezték ki Ujhelyi István
Ujhelyi Istvánt, az MSZP európai parlamenti képviselőjét választották meg a világ cirkuszművészetének nagykövetévé a Monte Carlo-i cirkuszfesztiválon. A megtisztelő címet minden évben Stéphanie monacói hercegnő javaslatára adják át a cirkuszigazgatók találkozóján, ezt az elismerést korábban európai politikus még nem nyerte el. Ujhelyit a cirkuszművészet érdekében végzett munkájának elismeréséért és a cirkuszi világ megújítását segítő kezdeményezéseiért tüntette ki a monacói hercegnő által elnökölt szövetség.

A Fidesz heti 7 bűne
A nemzetbiztonsági bizottság szocialista elnöke úgy látja, a Fidesz a legnagyobb hibát a menekültügyben folytatott kommunikációjával követte el a héten.

Akár polgári engedetlenség árán is vállalja az MSZP az ételosztást
Teljesen mindegy, hogy milyen engedélyt ad vagy nem ad az Orbán-adminisztráció, az MSZP és szövetségesei ételt fognak osztani ott, ahol a szükség megkívánja! Barbárnak és embertelennek tartjuk azokat a fideszes vezetőket, akik ezzel ellentétes parancsok végrehajtására kötelezik a dolgozókat!
Támogatóink
Belvárosi Érdekvédelmi Kör
Deákvár-Naszály Civilkör
Alsóvárosi Polgári Egylet
Kőkapu Baráti Kör
Impresszum