VÁCI MSZPESÉLY A VÁLTOZÁSRA
REMÉNY MINDENKINEK!
Hírlevél regisztráció
Ha szeretne rendszeresen hírlevelet kapni,
kérjük adja meg adatait.
Az Ön neve:
 
Az Ön e-mail címe:
 
 
     

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással
Főoldal Hírek Videók Kapcsolat Írjon nekünk    
Mi a véleménye?
Ön szerint javult-e városunkban a közvilágítás a rekonstrukció után?
- Igen, határozottan javult.
- Vannak még hiányosságok
- Maradtak kivilágítatlan utcák
- Nem lett jobb a közvilágítás
Szavazás állása

Képviselőink

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással szolgálja Vác társadalmát

Kiss Zsolt

a váci 6. sz. választókörzet
képviselője
- A változást akarók pártja leszünk
2016. szeptember 4., vasárnap
- ÖSSZEFOGLALÓ A JÚLIUS 14-i TESTÜLETI ÜLÉSRŐL
2016. július 16., szombat
Dr. Bóth János

a váci 9. sz. választókörzet
képviselője
Frakcióvezető
- A népámítás folytatódik – dr. Bóth János sajtótájékoztatója 2016.10.10.
2016. október 10., hétfő
- Képviselő-testületi ülés 2016.09.22.
2016. szeptember 30., péntek
HÍREK

Már a lakótelepen élők is piknikezhetnek és sütögethetnek a szabad ég alatt
Felvitel dátuma: 2010. szeptember 28., kedd
Gyakran mondogatják az állampolgárok a politikusokra, hogy a saját pecsenyéjüket sütögetik. A pénteken, szeptember 24-én a váci Zöldfa utcai játszótér mögött, a Gombás-patak partján átadott pihenőhelyen bárki kedvére sütögethet. A piknik teraszként emlegetett terület ötletgazdája Kiss János önkormányzati képviselő volt, aki stafétabot gyanánt szimbolikusan egy nyársra húzott szalonnadarabot adott át fiának, Kiss Zsoltnak a helyszínen.
Ezzel is jelezve, hogy fia folytatja azt a munkát, amit ő kezdett meg önkormányzati képviselőként. A szabadidő kellemes eltöltésére használható új közösségi tér a képviselői munkától búcsúzó Kiss János városatya egyéni, választókörzeti kerete terhére lett kialakítva. A mintegy kilencszázezer forintból létesített szabadtéri sütögető és főzőhely mellett farönk-bútorok, padok és székek is lettek kihelyezve a területre. A lakókat szalonnával és kolbásszal várták az alsóvárosi képviselők, illetve képviselő-aspiránsok, de az ízletes falatok mellett zene is szólt az összejövetelen. A találkozó alkalmat teremtett arra is, hogy az alsóvárosi képviselő-aspiránsokkal, dr. Váradi Iván Attilával, ifjú Lengyel Lászlóval, Kiss Zsolttal és Krauze Istvánnal kötetlen formában beszélgethessenek a választópolgárok. A terasz-avató alkalmával Kiss Zsolt bejelentette, hogy életre kívánja hívni az Alsóvárosi Polgári Egyletet. A csatlakozni vágyók jelentkezését már most várja a jelenlegi városatya.
Kiss Zsolt véleménye szerint a nemrégiben kialakított és az alsóvárosiak által péntektől már birtokba is vett piknik terasz szerves részét képezi azon törekvésnek, hogy a Földváry téri lakótelep élhetőbbé és szerethetőbbé váljék a jövőben.
Forrás: Vác Online
HELYREÁLLÍTUNK ÉS ÉPÍTÜNK
felkészülten, tisztességgel
Tovább a Facebookra! Tovább a Facebookra!
mszp.hu legfrissebb hírei

Ne tegyék tönkre a Vörösmarty teret!
Horváth Csaba szocialista fővárosi képviselő a téren tartott sajtótájékoztatóján kedden azt mondta: a Vörösmarty tér a főváros egyik legrégebbi, legszebb és legismertebb tere, s a felújításával kapcsolatban "újra beindult a fideszes hazugsággyár".

5 százalékos áfát a kultúra területén!
Az MSZP öt százalékra javasolja csökkenteni az általános forgalmi adót (áfa) a kultúra egyes területein - közölte az Országgyűlés szocialista alelnöke kedden, a magyar kultúra napján tartott sajtótájékoztatón Budapesten.

Ne alkalmazza a MÁV munka törvénykönyvének módosítását!
Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP frakcióvezető-helyettese hétfői, a budapesti MÁV-székház előtt tartott sajtótájékoztatón emlékeztetett arra, hogy előző héten az MVM Magyar Villamos Művek Zrt.-t keresték fel, hogy hogy megtudják, alkalmazni fogják-e a "rabszolgatörvényt".
Támogatóink
Belvárosi Érdekvédelmi Kör
Deákvár-Naszály Civilkör
Alsóvárosi Polgári Egylet
Kőkapu Baráti Kör
Impresszum