VÁCI MSZPESÉLY A VÁLTOZÁSRA
REMÉNY MINDENKINEK!
Hírlevél regisztráció
Ha szeretne rendszeresen hírlevelet kapni,
kérjük adja meg adatait.
Az Ön neve:
 
Az Ön e-mail címe:
 
 
     

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással
Főoldal Hírek Videók Kapcsolat Írjon nekünk    
Mi a véleménye?
Ön szerint javult-e városunkban a közvilágítás a rekonstrukció után?
- Igen, határozottan javult.
- Vannak még hiányosságok
- Maradtak kivilágítatlan utcák
- Nem lett jobb a közvilágítás
Szavazás állása

Képviselőink

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással szolgálja Vác társadalmát

Kiss Zsolt

a váci 6. sz. választókörzet
képviselője
- A változást akarók pártja leszünk
2016. szeptember 4., vasárnap
- ÖSSZEFOGLALÓ A JÚLIUS 14-i TESTÜLETI ÜLÉSRŐL
2016. július 16., szombat
Dr. Bóth János

a váci 9. sz. választókörzet
képviselője
Frakcióvezető
- A népámítás folytatódik – dr. Bóth János sajtótájékoztatója 2016.10.10.
2016. október 10., hétfő
- Képviselő-testületi ülés 2016.09.22.
2016. szeptember 30., péntek
HÍREK

Reagálás Vigalom ügyében az MSZP sajtótájékoztatójára – Vigh Mihály főszervező
Felvitel dátuma: 2012. augusztus 3., péntek
„Kinek a zsebére ment a játék” - Reagálás Vigalom ügyében az MSZP sajtótájékoztatójára

A Vigalomról saját állítása szerint higgadt és előremutató sajtótájékoztatót tartott a helyi MSZP.
Ebből tudtuk meg: „alibi kulturális rendezvényekkel volt teletűzdelve” sőt, „lassan szimpla hétköznapi búcsú szintjére süllyed a rendezvény.”

Meghívott fellépőinket mások is minősítették: kulturális szakemberek Kossuth díjjal, Liszt Ferenc, díjjal, Prima Primissima díjjal, míg a város Pro Urbe díjjal, a közönség szép számmal és vastapssal.

Az MSZP sajtótájékoztatón azt is kiderült, hogy a Városimázs Kft. „teletömte,” és „bódékkal” „elcsúfította” Vác főterét, kérdésük idézem: Kinek a zsebére ment a játék?
A város zsebére.
A főtéren nem bódékat, hanem faházakat állítottunk fel, ízléses kivitelben. Három típus közül választottuk ki a legmasszívabbat, amelyek a rendkívüli viharban sem okoztak kárt, ellenkező esetben, könnyen lehet, hogy a „higgadt és előremutató értékelésben” ennek is mi lettünk volna az oka. A faházakról annyit, komoly bevételt hoztak a városnak, Karácsonykor még mindenkinek tetszettek, egyébiránt ha a főtér szerepét, múltját tekintjük helye volt, lehet ott ünnepeinken a kereskedelemnek is.

Az MSZP sajtótájékoztatón arról is kérdeznek, volt –e katasztrófavédelmi terv.
Válaszom: volt, mint ahogy riadóterve is, ennek megfelelően cselekedtünk. Ezt szakemberekkel beszéltük át, számos terepbejárást végezve.
A meteorológiai szolgálattal több alkalommal konzultáltunk, ezt a híváslista és a szakszolgálat levele igazolja. Megjegyzem tájékoztatásuk szerint valamennyi színpadon több alkalommal értesítettük a viharról vendégeinket.

Önök azt is állítják, hogy a polgármester súlyosan hibázott. Ezzel szemben a polgármester a vihar előtt leállítatta a rendezvényt. Tulajdonképpen ennek a döntő lépésnek köszönhető, hogy nem szabadult el a nagyszínpadok teteje adott esetben maga alá temetve bárkit és bármit, ahogy erre másutt volt már példa.

Az NBH a kritikus helyzetben állításukkal ellentétben nem csak elhárított, hanem segített, ezt többen tanúsítják, ha szükséges.

Végül, ahogy arról Önök is írnak a vihar gyorsan csapott le, hozzáteszem a prognosztizáltnál sokkalta erősebben (pl. szélerősség). Sajtótájékoztatójukban 13-14 sérültet említenek ezzel szemben 10 sérült volt, melyből négy tartózkodott rendezvény közeli helyszínen, 6 fő a város más pontjain. Színpad közelében egy sérülés történt, újficammal, mely a hangtechnika rámolása közben esett.

Rendkívüli viharban helytállt a város, s amiben egyetértek Önökkel: polgársága felelősségtudatból, segítőkészségből, emberségből kiválóan vizsgázott.
Az elmúlt 19 évben a vigalomra nem kötöttek biztosítást, ez évben először ez is megtörtént, mint ahogy a menekülő útvonalak táblázása is.

Korábbi években a Váci Világi Vigalomra 15 millió forinttal költöttek többet. A rendezvény korábban is ennyi programmal és színpadon zajlott, igaz ez évben nem távozott fizetés nélkül a gasztronómiával megbízott vállalkozó. Meglátásom szerint az időben sokkal indokoltabb lett volna feltenniük a kérdést: „Kinek a zsebére ment a játék?”

Vigh Mihály főszervező

A válaszlevelet változtatás nélkül adjuk közre, ezért a benne található helyesírási hibákért elnézést kérünk.

cimkék: váci mszp frakció dr. Bóth János váci képviselő-testület Vigh Mihály Váci Világi Vigalom váci viharWarning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:14077410:SSL routines:SSL23_GET_SERVER_HELLO:sslv3 alert handshake failure in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: Failed to enable crypto in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file(http://mszp.hu/rss) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: operation failed in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://mszp.hu/rss" in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193
HELYREÁLLÍTUNK ÉS ÉPÍTÜNK
felkészülten, tisztességgel
Tovább a Facebookra! Tovább a Facebookra!
Impresszum