VÁCI MSZPESÉLY A VÁLTOZÁSRA
REMÉNY MINDENKINEK!
Hírlevél regisztráció
Ha szeretne rendszeresen hírlevelet kapni,
kérjük adja meg adatait.
Az Ön neve:
 
Az Ön e-mail címe:
 
 
     

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással
Főoldal Hírek Videók Kapcsolat Írjon nekünk    
Mi a véleménye?
Ön szerint javult-e városunkban a közvilágítás a rekonstrukció után?
- Igen, határozottan javult.
- Vannak még hiányosságok
- Maradtak kivilágítatlan utcák
- Nem lett jobb a közvilágítás
Szavazás állása

Képviselőink

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással szolgálja Vác társadalmát

Kiss Zsolt

a váci 6. sz. választókörzet
képviselője
- A változást akarók pártja leszünk
2016. szeptember 4., vasárnap
- ÖSSZEFOGLALÓ A JÚLIUS 14-i TESTÜLETI ÜLÉSRŐL
2016. július 16., szombat
Dr. Bóth János

a váci 9. sz. választókörzet
képviselője
Frakcióvezető
- A népámítás folytatódik – dr. Bóth János sajtótájékoztatója 2016.10.10.
2016. október 10., hétfő
- Képviselő-testületi ülés 2016.09.22.
2016. szeptember 30., péntek
HÍREK

2012.08.13. sajtótájékoztató – Dr. Bóth János
Felvitel dátuma: 2012. augusztus 14., kedd
1. Úgy látszik Vácot és a választókerületet alkalmatlan kormánypárti politikusokkal veri a sors. Tehetetlen városvezetés, súlytalan országgyűlési képviselő és az új FIDESZ-KDNP–s választókerületi elnök, Harrach Péter úr sem tudta elérni, hogy az évek óta előkészített 2/A útberuházás befejeződjön: nem lesz kétszer két sáv, nem lesznek átkötések a 2-es főút felé sem Gödnél, sem Vác és Sződliget között.
Ez a beruházás az előző, szocialista ciklusban úgy elő volt készítve, hogy a váci átkötéshez az állami területbiztosítás és a kifizetés már megtörtént.
Tehát marad a zsúfoltság az úton és a fokozott balesetveszély. Ez Harrach úrnak érdekes belépője az újonnan kialakított váci választókörzetbe, mint elképzelt 2014-es Fidesz-KDNP-s országgyűlési jelöltnek. Tehát aki rá szavaz, ezt várhatja tőle.
A 2/A problémája így továbbra is fennáll. A jobboldal képtelen megoldani, ezért „népi” mozgalmat kell a baloldalnak szerveznie.
A rendszerváltás idején széles társadalmi összefogással, értő országgyűlési képviselőkkel sikerült a 2/A-t megvalósítani. Ezt az utat kell követnünk, ami nem lesz egyszerű, de még egyszer ne hagyjuk, hogy a nehezen kiküzdött lehetőséget sértő módon, cinikusan elvegyék Váctól és a környező településektől!

2. Nagy a csend a kórház átadás-átvételéről. Állítólag hosszú huzavona után megtörtént.
Valóban megtörtént?

Hogy a kérdésre választ kapjak, mint közérdekű adatot, a vonatkozó jegyzőkönyv másolatát kikértem a Polgármesteri Hivataltól. Megjegyzem, hogy a korábbi fenntartó önkormányzat képviselő-testülete hivatalosan semmilyen információt nem kapott eddig a történésekről.
Megint van valami takargatni való?
Most mit rontott el a Fördős-féle városvezetés?

Mit kaptam a Hivataltól?

Egy jegyzőkönyvnek sem nevezhető irományt, amelyen nincs helyszín megjelölés, polgármesteri aláírás, dátum stb.
Ez azért döbbenetes, mert több milliárdos értékekről, vagyonról, tartozásról, ezek egyenlegéről, a városi költségvetés radikális átalakulásáról van szó.
Nem beszélve a folyamatban lévő több mint kétmilliárdos kórház-felújításról, mely többek között a városvezetésnek is köszönhetően életveszélyesen csúszik: nincs szerződésmódosítás, a nagy eszközbeszerzés nem indult el, káosz a köbön.
Nincs kinevezett főigazgató, gazdasági igazgató, új projekt-menedzser, de van államosítás, új betegutak, hosszú várólisták.
A kórház dolgozóinak áldozatkészsége nélkül az egész ellátó rendszer már szétesett volna.
Ezzel nem szabad visszaélni!

A Hivataltól természetesen újfent kértem az átadás-átvételi jegyzőkönyv hiteles másolatát, mielőtt ez ügyben a bírósághoz fordulnék.


cimkék: váci mszp frakció dr. Bóth János váci képviselő-testület Fördős Attila 2/A út váci kórházHarrach PéterWarning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:14077410:SSL routines:SSL23_GET_SERVER_HELLO:sslv3 alert handshake failure in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: Failed to enable crypto in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file(http://mszp.hu/rss) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: operation failed in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://mszp.hu/rss" in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193
HELYREÁLLÍTUNK ÉS ÉPÍTÜNK
felkészülten, tisztességgel
Tovább a Facebookra! Tovább a Facebookra!
Impresszum