VÁCI MSZPESÉLY A VÁLTOZÁSRA
REMÉNY MINDENKINEK!
Hírlevél regisztráció
Ha szeretne rendszeresen hírlevelet kapni,
kérjük adja meg adatait.
Az Ön neve:
 
Az Ön e-mail címe:
 
 
     

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással
Főoldal Hírek Videók Kapcsolat Írjon nekünk    
Mi a véleménye?
Ön szerint javult-e városunkban a közvilágítás a rekonstrukció után?
- Igen, határozottan javult.
- Vannak még hiányosságok
- Maradtak kivilágítatlan utcák
- Nem lett jobb a közvilágítás
Szavazás állása

Képviselőink

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással szolgálja Vác társadalmát

Kiss Zsolt

a váci 6. sz. választókörzet
képviselője
- A változást akarók pártja leszünk
2016. szeptember 4., vasárnap
- ÖSSZEFOGLALÓ A JÚLIUS 14-i TESTÜLETI ÜLÉSRŐL
2016. július 16., szombat
Dr. Bóth János

a váci 9. sz. választókörzet
képviselője
Frakcióvezető
- A népámítás folytatódik – dr. Bóth János sajtótájékoztatója 2016.10.10.
2016. október 10., hétfő
- Képviselő-testületi ülés 2016.09.22.
2016. szeptember 30., péntek
HÍREK

Dr. Bóth János napirend utáni felszólalása
Felvitel dátuma: 2012. október 19., péntek
Tisztelt Képviselő-testület!

Az önkormányzati ciklus félidejében igen érdekes értékeléseket hallunk a városvezetés részéről.

Fördős Attila és alpolgármestereinek nyilatkozataiból ismét megtudtuk, hogy választási programjaikban megfogalmazott, győzelmük után várható fellendülés továbbra is késik.
Így elismerés helyett továbbra is csak szánalmas csodálkozással lehet szemlélni a nagy csapat vergődését.
A kozmikus dobbantás elmaradása helyett a verbális attrakció maradt. A városvezetés annyi zagyvaságot hord össze, amire ész érvekkel nem is lehet válaszolni.
Ezért nem is fárasztom magam azzal,hogy egy papagájkommandónak bármit is próbáljak megmagyarázni.

Képviselőtársaimnak mindössze néhány aktuális TÉNY-re hívom fel a figyelmét:

1. A mélygarázs Fördős úrék által beharangozott kivitelezési költsége 1,4 mrd. Ft. Erre az összegre való hivatkozással állították le a beruházást és változtatták csatatérré a belvárost. Ennyiből kell megoldaniuk. Minden e feletti összeg véleményem szerint bűncselekmény gyanúját erősíti.
.
2. A kórház adósságállománya igazán 2009–ben, s utána ugrott meg, amikor megakadályozták az akkori igazgató felelősségre vonását. Idehoztak egy olyan önkormányzati biztost, akinek a tevékenysége révén folyamatosan növekedett a kórház tartozásállománya. Pont ugyanolyan eredményességgel végezte Ő is, valamint nagyérdemű megbizottja a munkáját, mint Fördős úr a sajátját.

3. De félre a múlttal, elvégre most tényleg minden rendbe jön. Hamarosan megérkezik a laktanyát megvásárló, a beharangozott befektető. Ezzel rendbejön a város költségvetése, megoldódnak a problémák, és elindulunk a kánaán felé. Ha véletlen ez is elmaradna, az csak azt mutatná, hogy épelméjű befektető nagy ivben elkerüli városunkat. Éppen úgy, mint a ma már tervben sem szereplő 2/A út bővítése. Erről biztos nem a polgárok tehetnek.

4. Arról sem, hogy azt érzékelik az emberek, hogy a városházán, az önkormányzati intézményeken belül eluralkodott a félelem. Nem mernek egymással szóbaállni az alkalmazottak, a városvezetői stílusra az ötvenes évek jelzőit használják. Terror házának mondják a városházát.
Szégyelljék magukat. A pünkösdi királyság hamar véget ér, s utána hogy néznek az emberek szemébe, hogy mennek ki az utcára?

Dr. Bóth Jánoscimkék: váci mszp frakció Dr. Bóth János váci képviselő-testület Fördős Attila váci mélygarázs váci kórházWarning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:14077410:SSL routines:SSL23_GET_SERVER_HELLO:sslv3 alert handshake failure in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: Failed to enable crypto in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file(http://mszp.hu/rss) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: operation failed in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://mszp.hu/rss" in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193
HELYREÁLLÍTUNK ÉS ÉPÍTÜNK
felkészülten, tisztességgel
Tovább a Facebookra! Tovább a Facebookra!
Impresszum