VÁCI MSZPESÉLY A VÁLTOZÁSRA
REMÉNY MINDENKINEK!
Hírlevél regisztráció
Ha szeretne rendszeresen hírlevelet kapni,
kérjük adja meg adatait.
Az Ön neve:
 
Az Ön e-mail címe:
 
 
     

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással
Főoldal Hírek Videók Kapcsolat Írjon nekünk    
Mi a véleménye?
Ön szerint javult-e városunkban a közvilágítás a rekonstrukció után?
- Igen, határozottan javult.
- Vannak még hiányosságok
- Maradtak kivilágítatlan utcák
- Nem lett jobb a közvilágítás
Szavazás állása

Képviselőink

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással szolgálja Vác társadalmát

Kiss Zsolt

a váci 6. sz. választókörzet
képviselője
- A változást akarók pártja leszünk
2016. szeptember 4., vasárnap
- ÖSSZEFOGLALÓ A JÚLIUS 14-i TESTÜLETI ÜLÉSRŐL
2016. július 16., szombat
Dr. Bóth János

a váci 9. sz. választókörzet
képviselője
Frakcióvezető
- A népámítás folytatódik – dr. Bóth János sajtótájékoztatója 2016.10.10.
2016. október 10., hétfő
- Képviselő-testületi ülés 2016.09.22.
2016. szeptember 30., péntek
HÍREK

Sajtótájékoztató 2012.10.31. – Dr. Bóth János
Felvitel dátuma: 2012. október 31., szerda

1. Egy „borítékolási” üggyel kezdem a tájékoztatást.
A politikai visszásságok és a korrupció elleni küzdelem egyik nyilvános formája, hogy előre leírjuk, borítékoljuk, hogy ki lesz a nyertes várhatóan egy–egy pályázatnál, s színjáték minden egyéb előzmény.

Mi ezt már egyszer alkalmaztuk, és igazunk is volt.
Borítékoltuk, hogy dr. Tar György lesz a Holding vezetője, és úgy is lett.

A Szocialista Párt helyi szervezete – ellentétben a JOBBIK helyi szervezetével- nemcsak szavakban küzd a társadalmat irritáló és káros jelenségek ellen, hanem tettekben is!

A JOBBIK az elmúlt napokban úgy nyilatkozott, hogy borítékolhatnák, ki lesz a váci járási hivatal vezetője, és nem értenek egyet a járási rendszer kialakításával.

Ezzel szemben mi a tény?

Nincs tudomásom arról, hogy borítékolták volna a nyilvánosság által hitelesítve a leendő hivatalvezető nevét, de azt tudom, hogy a jobbikos Kászonyi Károly megszavazta a járási hivatallal kapcsolatos önkormányzati határozatot. Vizet prédikálnak és bort isznak. A váci JOBBIK nincs ellenzékben, Fördős Attila és a FIDESZ-KDNP szekértolói. Képviselőjét már a ciklus elején „megvették” egy bizottsági elnöki hellyel, és ezt azóta is szolgai módon meghálálják.

Mi, váci szocialisták nemcsak beszélünk, hanem cselekszünk is.

Az októberi testületi ülésen két sürgősségi indítványa volt Pető Tibor alpolgármesternek, melyet minden áron zárt ülésen akart előterjeszteni, teljesen indokolatlanul.
A testület is érezte, hogy itt bűzlik valami, s nem engedte a zárt tárgyalást.
Mindkét előterjesztés a hulladékokkal kapcsolatos, az egyik a hulladékgazdálkodási terv felülvizsgálatát célozza, a másik az illegális hulladékok kataszterének elkészítését.
Az előbbinél érthetetlen a sietség, hiszen a köztársasági elnök visszadobta a Parlamentnek az új hulladéktörvényt, tehát a régi szerint készülne a terv, lehet, hogy feleslegesen.
Az illegális hulladékok kataszterének pedig a környezetvédelmi iroda rendelkezésére kell állnia a korábbi ilyen jellegű tevékenységek és pályázatok révén, maximum pontosítani kell.
Érzékelhető mindkét esetben a baráti feladat- és pénzjuttatás gyanúja.
Ezek miatt „borítékoljuk” a várható nyerteseket. Kérjük a helyi médiát, hogy legyen partner a zárt boríték hitelesítésében és biztonságba helyezésében.

2. Volt egy értelmetlen, és valószínűleg káros rendkívüli testületi ülés hétfőn reggel nyolc órakor, két napirenddel.
A puccsszerűen összehívott ülés anyagait pénteken kaptuk meg, hogy hétfőn tárgyaljuk.
Mindkét napirend előterjesztője Fördős Attila volt.
Az egyik szerint folytatódna a „holdingolás” a Váci Hulladékgazdálkodási Kft. létrehozásával, a másik szerint az I. világháborús emlékművet a váci főtéren a kórház előtt, a Mária oszlop áthelyezésével kell megoldani.
A testületi ülés puccsszerű összehívása, a kalandor jellegű előterjesztések miatt frakciónk nem vett részt az ülésen, dr. Váradi Iván megfigyelőként volt jelen.
Mindkét előterjesztés további botrányoknak ágyaz meg.
Az emlékművel kapcsolatban megjegyzem, hogy Fördős Attila és a jobboldali többség a néppel szembe megy: a honlapunkon végzett felmérésünk szerint a váciak 50%-a nem ért egyet a felállítással, az újraállítással egyetértő 35% sem a főtéren képzeli el ezt. Tehát 85% nem helyesli e testületi döntést, s csak 15% van mellette.
Ennyit ér Vácon a nép szava.

3. Vác város honlapján a mai, szerdai hírek között érdekes, két önleleplező Fördősi közlést találunk. Az egyik szerint egy személyiségjogi perben, ahol a munkaügyi pernyertességemet Fördős Attila büntető üggyel hozta összefüggésbe és ezért jogi elégtételt kértem, a másodfok döntött, de ez nem jogerős. Ugyanebben az ügyben korábban a kormányhivatal is döntött, nekem adott igazat, s a kötelezéseit végre is hajtották. Erről elfelejtett szólni Fördős úr.
Arról is megfeledkezett tájékoztatni, hogy a még függőben lévő munkaügyi peremet, a negyediket is, jogerősen megnyertem.

Arról nem is szólva, hogy a nekem megítélt perköltségeket hónapok óta nem fizették ki.

Az előbbieken kívül az is kiderült, hogy Fördős Attila valószínűleg megijedt, hogy mégis elindul a mélygarázs befejezése, ezért „csípőből” megfellebbezte az építés megvalósítása irányába ható, most kiadott gödöllői hatósági végzést.
Ki nem akarja a befejezést?!

4. A mostani és a korábbi sajtótájékoztatók is bizonyítják, hogy Vácott a Fördős-féle városvezetés által vezényelten az esztelenség, a politikai kártevés uralkodik. Ennek két évével szembesítjük az elkövetőket és tájékoztatjuk közvetlenül is a lakosságot a „MIT TETTETEK ?!”- című szórólapunkkal.

cimkék: váci mszp frakció dr. Bóth János váci képviselő-testület váci járásváci holdingdr. Tarr György váci jobbikváci fidesz, váci kdnp Fördős AttilaPető Tibor váci hulladékgazdálkodás dr. Váradi Iván I. világháborús emlékmű

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:14077410:SSL routines:SSL23_GET_SERVER_HELLO:sslv3 alert handshake failure in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: Failed to enable crypto in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file(http://mszp.hu/rss) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: operation failed in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://mszp.hu/rss" in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193
HELYREÁLLÍTUNK ÉS ÉPÍTÜNK
felkészülten, tisztességgel
Tovább a Facebookra! Tovább a Facebookra!
Impresszum