VÁCI MSZPESÉLY A VÁLTOZÁSRA
REMÉNY MINDENKINEK!
Hírlevél regisztráció
Ha szeretne rendszeresen hírlevelet kapni,
kérjük adja meg adatait.
Az Ön neve:
 
Az Ön e-mail címe:
 
 
     

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással
Főoldal Hírek Videók Kapcsolat Írjon nekünk    
Mi a véleménye?
Ön szerint javult-e városunkban a közvilágítás a rekonstrukció után?
- Igen, határozottan javult.
- Vannak még hiányosságok
- Maradtak kivilágítatlan utcák
- Nem lett jobb a közvilágítás
Szavazás állása

Képviselőink

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással szolgálja Vác társadalmát

Kiss Zsolt

a váci 6. sz. választókörzet
képviselője
- A változást akarók pártja leszünk
2016. szeptember 4., vasárnap
- ÖSSZEFOGLALÓ A JÚLIUS 14-i TESTÜLETI ÜLÉSRŐL
2016. július 16., szombat
Dr. Bóth János

a váci 9. sz. választókörzet
képviselője
Frakcióvezető
- A népámítás folytatódik – dr. Bóth János sajtótájékoztatója 2016.10.10.
2016. október 10., hétfő
- Képviselő-testületi ülés 2016.09.22.
2016. szeptember 30., péntek
HÍREK

Dr. Bóth János sajtótájékoztatója 2012. december 4-én
Felvitel dátuma: 2012. december 5., szerda
Tisztelettel köszöntöm a sajtó munkatársait!

Sajtótájékoztatóm előzménye, hogy korábban a Váci Hírnök terjedelmes interjúban méltatta Harrach Péter urat, mint a Pest megyei 4.sz. választókerület Fidesz-KDNP elképzelt országgyűlési képviselőjelöltjét. Már akkor a testületi ülésen az MSZP szóvá tette, hogy a korrektség és a média egyensúly érdekében kéri az ugyanezen választókerület MSZP jelöltjét kiválasztó Helyi Együttműködési Társulás elnökének bemutatását is. Mivel azóta sem teremtettek rá lehetőséget, így kénytelenek vagyunk mi itt kezdeményezni ezt.
További apropót adott a sajtótájékoztatónak az is, hogy egy keresztény embertől elfogadhatatlan nyilatkozatot tett Harrach Péter úr nyilvánosan, a közelmúlt egyik váci Fidesz-KDNP-s rendezvényén.
Idézem:
„Végre eljött az idő és a feltételek is adottak ahhoz, hogy a baloldalt egyszer és mindenkorra megsemmisítsük.”

Javaslom, hogy Harrach úr a mi megsemmisítésünk fontolgatása helyett, inkább képviselői munkájával foglalkozzon.
Legyen szíves, adjon magyarázatot arra, hogy egyedüliként, miért hátrányos helyzetű még ma is a szobi kistérség Pest megyében.
Ezen a területen 1998 óta országgyűlési képviselő, és ahogyan látjuk, szándékai szerint az is szeretne maradni.
Mit tett ezért a térségért?
Erről kellene papolnia. Amúgy pedig felszólítom, jobban tisztelje a női nemet!
Ha egy hölgy véleménye a családról más, mint neki, ez nem ok arra, hogy lebunkózza.
Arra is kérem, gondolja meg Prohászka Ottokár felmagasztalását, aki nem csak vállalhatatlan dolgokat mondott a zsidóságról, hanem előkészítette a numerus clausust is.
Visszatérve egy pillanatra a a fenti Harrach idézethez, kapott hozzá támogatást két olyan embertől, Pető Tibor és Fördős Attila uraktól, akiknek szocialista fóbiájuk van, ami már üldözési mániát és emlékezet kiesést okoz náluk.
Itt szintén idéznék! Fördős Attila kiemelte: „Többször bebizonyosodott Vácon, hogy a baloldal és a volt vezetés, az utolsó években arra törekedtek, hogy a következő ciklus vezetőit ellehetetlenítsék. Tudatosan készültek arra, hogy a választást elveszítik, és minket, az országot adóságba taszítsanak. Nem sikerült nekik.”
Pető Tibor pedig azt hangsúlyozta, ”a jelenlegi baloldal egy szétzilált, kapkodó, mocskolódó baloldal.”

Jelzem, nem mi tesszük a várost folyamatosan tönkre, nem mi „nyócévezünk” állandóan az építő munka helyett. Azt is elfelejtik, hogy az elmúlt nyolc évben már benne van több mint két év orbáni kormányzás is.
Cáfolom azt is, hogy a jelenlegi baloldal szétzilált, ahogy azt Pető úr állítja.
Javaslom neki, nézzen körül a frakciójában, lenne ott mit tenni.
Mi pedig megnyugtatásul közöljük: dolgozunk és végezzük a térségben azt a munkát, amit a szocialista Helyi Együttműködési Társulás a jövő politikai sikeressége érdekében fontosnak tart. Járunk a területen, beszélgetünk az emberekkel, gyűjtjük az aláírásokat.
Minden területen folyik a munka, és sajnálom a másik oldalt, amelyik korán örül, és csak a megsemmisítésünkön töri az agyát.

Tovább itt ragadom meg a lehetőséget, hogy a közmeghallgatáson – a rosszul informáltság keretén belül – elhangzott tisztségemet, mely szerint pártelnök helyettes vagyok, helyesbítsem.
Többek között a 4-es számú vk. Helyi Együttműködési Társulásának szocialista elnöke vagyok. Büszkén vállalom tisztségemet, és mint keresztény ember, a karitatív munkámat is.
Összefoglalásul csak annyit mondok: a Harrag rossz tanácsadó!
Néhány szó a szervezeti életünk változásairól:

Az MSZP három alapszervezete közül a legkisebb létszámúban, a dr.Jakab Zoltán által vezetett szervezetben történt tagság szüneteltetésekről a váci szervezet elnökségének közleményét ismertetem az alábbiakban:
Az Orbáni rezsim szükségszerű leváltása és váci helytartóinak elküldése eddig is komoly erőfeszítéseket kívánt tagjainktól, és így lesz ez a továbbiakban is.
Ezt a folyamatos terhelést és egy elvárható politikai morális mércét nem mindenki tud tartósan vállalni, így megértjük, ha szüneteltetik néhányan tevékenységüket.
Számszerűen csökkenhetünk – amit rövidesen pótolunk –, de mozgalmi erőnk változatlan, egységünk pedig jelentősen nő.
Vannak viszont, akik igen könnyűnek találtattak. Számukra üzenetünk: akik intrikálnak, kibeszélnek és személyes érdekeiket mindenek elé helyezik, azoknak nincs helye közöttünk. Itt különösen dr. Jakab Zoltánra utalunk. Miután az MSZP-től kapta listán önkormányzati mandátumát, a párttól eltávolodva felszólítjuk a kölcsönösen elfogadott és aláírt politikai megállapodásunk alapján, hogy adja vissza a pártnak mandátumát. Ha nem teszi, nyilvánosságra hozzuk a megállapodást, mint a szavahihetőség és a hitelesség megítélésének dokumentumát.

cimkék: váci mszp frakció dr. Bóth János Harrach Péter Fördős Attila Pető TiborFidesz KDNPdr. Jakab ZoltánWarning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:14077410:SSL routines:SSL23_GET_SERVER_HELLO:sslv3 alert handshake failure in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: Failed to enable crypto in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file(http://mszp.hu/rss) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: operation failed in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://mszp.hu/rss" in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193
HELYREÁLLÍTUNK ÉS ÉPÍTÜNK
felkészülten, tisztességgel
Tovább a Facebookra! Tovább a Facebookra!
Impresszum