VÁCI MSZPESÉLY A VÁLTOZÁSRA
REMÉNY MINDENKINEK!
Hírlevél regisztráció
Ha szeretne rendszeresen hírlevelet kapni,
kérjük adja meg adatait.
Az Ön neve:
 
Az Ön e-mail címe:
 
 
     

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással
Főoldal Hírek Videók Kapcsolat Írjon nekünk    
Mi a véleménye?
Ön szerint javult-e városunkban a közvilágítás a rekonstrukció után?
- Igen, határozottan javult.
- Vannak még hiányosságok
- Maradtak kivilágítatlan utcák
- Nem lett jobb a közvilágítás
Szavazás állása

Képviselőink

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással szolgálja Vác társadalmát

Kiss Zsolt

a váci 6. sz. választókörzet
képviselője
- A változást akarók pártja leszünk
2016. szeptember 4., vasárnap
- ÖSSZEFOGLALÓ A JÚLIUS 14-i TESTÜLETI ÜLÉSRŐL
2016. július 16., szombat
Dr. Bóth János

a váci 9. sz. választókörzet
képviselője
Frakcióvezető
- A népámítás folytatódik – dr. Bóth János sajtótájékoztatója 2016.10.10.
2016. október 10., hétfő
- Képviselő-testületi ülés 2016.09.22.
2016. szeptember 30., péntek
HÍREK

2012.12.13-i sajtótájékoztató
Felvitel dátuma: 2012. december 12., szerda
1. Valaki nagyon hazudik a politikai jobboldalon.
A legutóbbi FIDESZ Hírlevél „Alkotmánytól Alkotmányig” című közlésében arról tájékoztatták a nagy nyilvánosságot, hogy Harrach Péter úr rendezvényi köszöntőjében többek között hangsúlyozta, hogy „végre eljött az idő, és a feltételek is adottak ahhoz, hogy a baloldalt egyszer és mindenkorra megsemmisítsük”.
A Hírlevelet most is bemutatjuk és rendkívül furcsáljuk, hogy mindezt a Váci Naplóban cáfolja Harrach képviselő úr.
Akkor a helyi FIDESZ hazudott?
Nekünk lényegében mindegy. Az elfogadhatatlan szándék megvan részükről, és ismét lelepleződtek hazug emberekként is.

2. Az előző sajtótájékoztatónkon levelet bontottunk és kiderült, hogy nagy a valószínűsége egy feltételezhetően színlelt pályázatnak, melynek a Göncöl Alapítvány a kedvezményezettje.
Előre borítékoltuk győzelmüket október 31-én, a döntés pedig december elején született és feltételezésünk beigazolódott.
Honnan sejthettük, hogy ez fog történni?
Az előzmények gyanúra adtak okot: az előterjesztő Pető Tibor alpolgármester zárt ülésen kívánta elfogadtatni a pályázati kiírást, mely hulladékgazdálkodási tervről és illegális hulladék lerakók kataszteréről szólt. A zárt ülést a testület – abszurditása miatt – elutasította.
A gyanút tovább erősítette, hogy a pályázatban az új hulladékgazdálkodási törvény helyett, még a régi, 2000. évi alapján kérték a hulladékgazdálkodási tervet?!
Így lehet, hogy kidobunk két és fél millió forintot az ablakon!
Nyilvános költségvetésünk tartalmaz bruttó 2.430 eFt fedezetet erre, s milyen érdekes, a Göncöl Alapítvány két %-kal alacsonyabb ajánlattal nyert.
A fedezeti adat nyilvánossága mellett, vajon miért adott a másik kettő ajánlattevő ennél magasabb összegű ajánlatot?
Az illegális hulladéklerakók kataszterének elkészítésére az eredeti költségvetésben nincs fedezet, ez nem igen zavarta az előterjesztőt. Az sem, hogy ez lényegében készen van a Hivatalban, csak pontosítani kell.
Mivel a pénz nem számít ennél a városvezetésnél, különösen, ha hozzájuk közel állóról van szó, természetesen a már említett kedvezményezett vitte el a pálmát kétmillió feletti összeggel.

Hát így folynak el önkormányzati milliók értelmetlenül, mert valakiknek valószínűleg pénzre van szüksége.

3. 2012.12.12-én, szerdán ismét egy eszetlen rendkívüli ülést hívott össze a polgármester. Botrányosan rosszul készítették elő, és csődöt is mondott a jobboldali döntéshozatal.
A köznevelési intézmények átadás-átvétele volt napirenden, egy nappal a rendes, 13-i ülésünk előtt. Jellemző, hogy az előterjesztés helyben került kiosztásra, 15 db melléklete nélkül.
Mikor ezt a szocialisták szóvá tették, az ülés néhány órás felfüggesztése következett, mely alatt csak dr. Bóth János nézte át a mellékleteket, a többséget nem érdekelte!
Öt általános iskolánkról és négy középiskolánkról volt szó.
Végül látatlanban is megszavazta az átadást a maradék jobboldal az ülés folytatásában, de minősített többségük már nem volt, tehát nincs érvényes testületi döntés az átadásról.
A mellékletek igénylése kapcsán Fördős úr obstrukcióval vádolta meg dr. Bóth Jánost, ami képtelenség.
A tényleges obstrukciót a jobboldal gyakorolta: a szavazásnál 9 fő volt jelen, ebből 2 fő szocialista képviselő. Ha Ők elmennek, határozatképtelenség állt volna elő. Felelősen maradtak és szavaztak.
Ha valaki rendkívüli ülést hív össze, annak biztosítania kell a megfelelő arányú részvételt is!


cimkék: váci mszp frakció dr. Bóth János váci képviselő-testület váci költségvetés Harrach Péter váci fidesz Göncöl Alapítvány Pető Tibor váci hulladékgazdálkodás váci oktatási intézményekWarning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:14077410:SSL routines:SSL23_GET_SERVER_HELLO:sslv3 alert handshake failure in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: Failed to enable crypto in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file(http://mszp.hu/rss) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: operation failed in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://mszp.hu/rss" in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193
HELYREÁLLÍTUNK ÉS ÉPÍTÜNK
felkészülten, tisztességgel
Tovább a Facebookra! Tovább a Facebookra!
Impresszum