VÁCI MSZPESÉLY A VÁLTOZÁSRA
REMÉNY MINDENKINEK!
Hírlevél regisztráció
Ha szeretne rendszeresen hírlevelet kapni,
kérjük adja meg adatait.
Az Ön neve:
 
Az Ön e-mail címe:
 
 
     

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással
Főoldal Hírek Videók Kapcsolat Írjon nekünk    
Mi a véleménye?
Ön szerint javult-e városunkban a közvilágítás a rekonstrukció után?
- Igen, határozottan javult.
- Vannak még hiányosságok
- Maradtak kivilágítatlan utcák
- Nem lett jobb a közvilágítás
Szavazás állása

Képviselőink

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással szolgálja Vác társadalmát

Kiss Zsolt

a váci 6. sz. választókörzet
képviselője
- A változást akarók pártja leszünk
2016. szeptember 4., vasárnap
- ÖSSZEFOGLALÓ A JÚLIUS 14-i TESTÜLETI ÜLÉSRŐL
2016. július 16., szombat
Dr. Bóth János

a váci 9. sz. választókörzet
képviselője
Frakcióvezető
- A népámítás folytatódik – dr. Bóth János sajtótájékoztatója 2016.10.10.
2016. október 10., hétfő
- Képviselő-testületi ülés 2016.09.22.
2016. szeptember 30., péntek
HÍREK

Évindítás van, értékelhető az előző év – sajtótájékoztató 2013.01.07.
Felvitel dátuma: 2013. február 8., péntek
Évindítás van, értékelhető az előző év és előre is tekinthetünk.

A pozitív gondolkodás az egészséges, ilyen megközelítésben is 2012 legnagyobb önkormányzati eredménye, hogy túléltük. Igaz, hogy drasztikusan csökkent a vagyonunk, a költségvetésünk és nőtt az adósságállomány, valamint a városvezetés fizikai tömege. Utóbbiak főleg kommunikációs sikerekre törekedtek, mármint eladni a semmit, megtéveszteni a városlakót.
Év végi csúcshazugság volt, amikor azt nyilatkozta Fördős Attila, hogy lényegében szufficites, pluszos, nyereséges a város költségvetése.
Mindenki tudta, minden testületi ülésen elhangzott, hogy hitelből élünk, mínuszos a város számlája milliárdos nagyságrendben, mert a kiadások meghaladják a bevételeket.
Szóval nagyon elgurult a gyógyszer...

Más sikerekről is hallottunk.
A befejezett, de sok helyen használhatatlan, balesetveszélyes, már most lyukas főutcáról, a sokszori ígéret ellenére megoldatlan mélygarázsról, és a luxus önkormányzásról, melyekkel sikerült a váci embereket rendesen felbőszíteni.

Közel 80-100 hajléktalan van Vácon, több ezres a segélyezettek száma, ezres nagyságrendű munkanélküli nem talál munkát, munkahely nem létesül, de karácsony előtt még a városvezetés javaslatára utcára tett a jobboldali többség ötvenhat embert.
Ezek ismeretében is milliókkal jutalmazzák egymást, pénzzel tömik a cimborákat és szervezeteiket, színházat alapítanak, feleslegesen fenntartanak szinte élősködő módon egy második alpolgármesteri státust.
Az év végére koronázásként - meg évindítási hangulatfokozóként -, megszervezték a szemétszállítási káoszt.

Úgy tűnik, hogy 2013-ra is alapvető törekvése lehet Vácnak a várhatóan folytatódó városrombolás túlélése.
Mi, szocialisták így a kármegelőzésre, kárenyhítésre kell, hogy koncentráljunk a jövő érdekében, és felkészülünk a 2014-től lehetővé váló újjáépítésre.
Ehhez várunk javaslatokat, segítőket igazi lokálpatrióta partnereket.
Nemcsak várunk, hanem teszünk is: megyünk a közterületekre, összejöveteleket szervezünk, beszélgetünk az emberekkel, ott, ahol nekik megfelelő.

Van még a frakciónknak egy ügye, mely akkor zárható le, ha a pártunktól eltávolodott dr. Jakab Zoltán visszaadja mandátumát.
Ő arra hivatkozik, hogy azért nem adja vissza megállapodásunk ellenére sem, mert azt a választóktól kapta.
Ez hazugság. Ő az MSZP kompenzációs listáján, a párt bizalmából, nem egyéni körzet győzteseként került be az önkormányzatba.
Erre a listára dr. Jakabon kívül még hat jelöltünk hozott szavazatokat, három fő többet mint Ő. Politikaílag így „mandátum tolvajnak” kell minősítenünk, mint ahogy a latin mondás is tartja:
„Az is tolvaj, aki az emberek bizalmát meglopja."

Dr. Bóth János

cimkék: váci mszp frakció dr. Bóth János váci képviselő-testület váci költségvetés Fördős Attila dr. Jakab ZoltánWarning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:14077410:SSL routines:SSL23_GET_SERVER_HELLO:sslv3 alert handshake failure in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: Failed to enable crypto in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file(http://mszp.hu/rss) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: operation failed in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://mszp.hu/rss" in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193
HELYREÁLLÍTUNK ÉS ÉPÍTÜNK
felkészülten, tisztességgel
Tovább a Facebookra! Tovább a Facebookra!
Impresszum