VÁCI MSZPESÉLY A VÁLTOZÁSRA
REMÉNY MINDENKINEK!
Hírlevél regisztráció
Ha szeretne rendszeresen hírlevelet kapni,
kérjük adja meg adatait.
Az Ön neve:
 
Az Ön e-mail címe:
 
 
     

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással
Főoldal Hírek Videók Kapcsolat Írjon nekünk    
Mi a véleménye?
Ön szerint javult-e városunkban a közvilágítás a rekonstrukció után?
- Igen, határozottan javult.
- Vannak még hiányosságok
- Maradtak kivilágítatlan utcák
- Nem lett jobb a közvilágítás
Szavazás állása

Képviselőink

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással szolgálja Vác társadalmát

Kiss Zsolt

a váci 6. sz. választókörzet
képviselője
- A változást akarók pártja leszünk
2016. szeptember 4., vasárnap
- ÖSSZEFOGLALÓ A JÚLIUS 14-i TESTÜLETI ÜLÉSRŐL
2016. július 16., szombat
Dr. Bóth János

a váci 9. sz. választókörzet
képviselője
Frakcióvezető
- A népámítás folytatódik – dr. Bóth János sajtótájékoztatója 2016.10.10.
2016. október 10., hétfő
- Képviselő-testületi ülés 2016.09.22.
2016. szeptember 30., péntek
HÍREK

Startol az MSZP kampánya városunkban
Felvitel dátuma: 2013. február 27., szerda
Kiss Zsolt, az MSZP frakció tagja fogja koordinálni a Pest megyei 4-es számú választókerületének kampányát – jelentette be a hétfői sajtótájékoztató keretében Bóth János. Kiss Zsolt kinevezését nem csak a helyi szervezet, hanem a választókerület településeit összefogó együttműködési társulás is támogatta. A képviselő arról beszélt, hogy már most – egy évvel a választások előtt – meg kell kezdeni a felkészülést a választási törvény miatt.


- Nem konzultálni szeretnénk az emberekkel, hanem valóban párbeszédet folytatni. Várjuk azok csatlakozását, akik a demokratikus erők és a demokratikus tanúsítványok mellett szeretnék letenni a voksukat, és 2014-ben kormányváltást akarnak. Az építkezés elkezdődött, egyrészt a kampánycsapatok felépítésével, azoknak az embereknek az összegyűjtésével, akik szellemi, illetve kétkezi munkában tudnak és akarnak tenni ezért a változásért – mondta Kiss Zsolt.

Hozzátette: korábban a választókerülethez eddig csak Vác, Göd, Sződliget tartozott. Most a választási törvény átdolgozást követően 34 települést foglal magába. Kiss Zsolt azt is bejelentette, hogy hamarosan Hoffman Rózsa és Matolcsy György beteljesítetlen ígéreteit tartalmazó óriásplakátok kiragasztásával kezdődik meg a kampány.

A sajtótájékoztató második felében Eigen Józsefné beszélt a hóhelyzetről. Elmondta: elfogadhatatlan, hogy a hiányos hóeltakarítás miatt Deákváron több idős ember napokon keresztül ki sem tudott mozdulni lakásából. Szerinte ezért a városvezetés a felelős és gyors cselekvést sürgetett. (Váci Napló)


HELYREÁLLÍTUNK ÉS ÉPÍTÜNK
felkészülten, tisztességgel
Tovább a Facebookra! Tovább a Facebookra!
mszp.hu legfrissebb hírei

Országértékelés és a valóság
Huszadik alkalommal adott értékelést az ország helyzetéről Orbán Viktor. Megszokhattuk, hogy amikor a Fidesz ellenzékben volt, akkor a valóságosnál kedvezőtlenebb, kormányfőként viszont az emberek nagy többsége által tapasztaltaktól sokkal kedvezőbb képet rajzolt hazánkról. Vasárnap délután azonban minden korábbinál nagyobb volt a különbség a beszéde és a valóság között. A teljesség igénye nélkül nézzünk erre néhány példát.

Patyi András NVB-elnöksége összeférhetetlen más tisztségeivel
Az MSZP szerint összeférhetetlen Patyi Andrásnak, a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) elnökének a tisztsége a Nemzeti Közszolgálati Egyetemnél betöltött rektori és az Államreform Bizottságnál meglévő elnöki tisztségével.

Az MSZP nem vesz részt a Stop Soros propagandatörvény vitájában
Az MSZP nem vesz részt a fideszes Stop Soros propagandatörvény vitájában, jelenlétével nem legitimálja a civil társadalom elleni újabb kormányzati támadást.
Támogatóink
Belvárosi Érdekvédelmi Kör
Deákvár-Naszály Civilkör
Alsóvárosi Polgári Egylet
Kőkapu Baráti Kör
Impresszum