VÁCI MSZPESÉLY A VÁLTOZÁSRA
REMÉNY MINDENKINEK!
Hírlevél regisztráció
Ha szeretne rendszeresen hírlevelet kapni,
kérjük adja meg adatait.
Az Ön neve:
 
Az Ön e-mail címe:
 
 
     

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással
Főoldal Hírek Videók Kapcsolat Írjon nekünk    
Mi a véleménye?
Ön szerint javult-e városunkban a közvilágítás a rekonstrukció után?
- Igen, határozottan javult.
- Vannak még hiányosságok
- Maradtak kivilágítatlan utcák
- Nem lett jobb a közvilágítás
Szavazás állása

Képviselőink

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással szolgálja Vác társadalmát

Kiss Zsolt

a váci 6. sz. választókörzet
képviselője
- A változást akarók pártja leszünk
2016. szeptember 4., vasárnap
- ÖSSZEFOGLALÓ A JÚLIUS 14-i TESTÜLETI ÜLÉSRŐL
2016. július 16., szombat
Dr. Bóth János

a váci 9. sz. választókörzet
képviselője
Frakcióvezető
- A népámítás folytatódik – dr. Bóth János sajtótájékoztatója 2016.10.10.
2016. október 10., hétfő
- Képviselő-testületi ülés 2016.09.22.
2016. szeptember 30., péntek
HÍREK

Radikális ÁFA - csökkentést akar az MSZP!
Felvitel dátuma: 2013. március 16., szombat
Tűrhetetlenül magas – Európában a legmagasabb – az ÁFA! 27%-kal többet fizetünk mindenért; a napi betevőért, a villany-és gáz után, a legtöbb gyógyszerért. Milliók napi gondja lett a lemondás, gyakran a nélkülözés.
Tarthatatlan, hogy egy olyan országban, amelyre a világ úgy tekint, mint mezőgazdasági nagyhatalomra, a magyar emberek többsége számára szinte már megfizethetetlenek az élelmiszerek! Orbánék világában immár mindennapos tapasztalat az, amivel nemzedékek óta nem kellett együtt élnünk: azzal, hogy több mint másfél millió honfitársunk él a létminimum alatt, azzal, hogy több százezer gyermek nem jut minden nap meleg ételhez!
Jelentős, érdemi változást hozna az élelmiszerek radikális ÁFA csökkentése. Az MSZP benyújtotta a Parlamentnek javaslatát: a szocialisták 5%-ra csökkentenék az alapvető élelmiszerek után fizetendő forgalmi adót. Riasztóak ugyanis a számok: megállíthatatlanul nőnek a mezőgazdasági termelői árak a tejtermékek 25%-kal, a baromfihúsok, a tojás 15%-kal, a burgonyafélék 90%-kal lettek drágábbak egy év alatt!
Elfogadhatatlan Orbán Viktor kijelentése, miszerint a magyar miniszterelnök nem lát lehetőséget az adócsökkentésre. Nem lát lehetőséget arra, hogy végre legalább egy keveset visszaadjon abból a sokból, amit az emberektől az évek során elvett. Az a miniszterelnök mond ilyeneket, aki ellenzékben még azt hirdette: minden csak akarat és elhatározás kérdése. Látható, hogy Orbán Viktor csak szavakban erős, tettekben gyenge. Mindenkivel és mindennel harcol, ahelyett, hogy egyszerűen csak könnyítene az emberek terhein.
Az MSZP-ben meg van az akarat és az elhatározás. Mint ahogy megvolt korábban is. Emlékeztetőül: a szocialista kormányok a gazdasági válság idején csökkentették az alapvető élelmiszerek (például a tej és tejtermékek, ízesített tejek, sajtok, túrók, a liszt, a keményítő vagy tej felhasználásával készült termékek) ÁFA - kulcsát 18%-ra.
A Fidesz ezzel szemben első intézkedéseinek egyikeként 27%-ra növelte az általános forgalmi adót. A kormány ezzel a lépésével jelentős mértékben növelte elsősorban a lakosság, de a hazai élelmiszeripari vállalkozók terheit.

Kiss Zsolt
az MSZP 4.sz. választókerületi felelőse
Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:14077410:SSL routines:SSL23_GET_SERVER_HELLO:sslv3 alert handshake failure in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: Failed to enable crypto in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file(http://mszp.hu/rss) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: operation failed in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://mszp.hu/rss" in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193
HELYREÁLLÍTUNK ÉS ÉPÍTÜNK
felkészülten, tisztességgel
Tovább a Facebookra! Tovább a Facebookra!
Impresszum