VÁCI MSZPESÉLY A VÁLTOZÁSRA
REMÉNY MINDENKINEK!
Hírlevél regisztráció
Ha szeretne rendszeresen hírlevelet kapni,
kérjük adja meg adatait.
Az Ön neve:
 
Az Ön e-mail címe:
 
 
     

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással
Főoldal Hírek Videók Kapcsolat Írjon nekünk    
Mi a véleménye?
Ön szerint javult-e városunkban a közvilágítás a rekonstrukció után?
- Igen, határozottan javult.
- Vannak még hiányosságok
- Maradtak kivilágítatlan utcák
- Nem lett jobb a közvilágítás
Szavazás állása

Képviselőink

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással szolgálja Vác társadalmát

Kiss Zsolt

a váci 6. sz. választókörzet
képviselője
- A változást akarók pártja leszünk
2016. szeptember 4., vasárnap
- ÖSSZEFOGLALÓ A JÚLIUS 14-i TESTÜLETI ÜLÉSRŐL
2016. július 16., szombat
Dr. Bóth János

a váci 9. sz. választókörzet
képviselője
Frakcióvezető
- A népámítás folytatódik – dr. Bóth János sajtótájékoztatója 2016.10.10.
2016. október 10., hétfő
- Képviselő-testületi ülés 2016.09.22.
2016. szeptember 30., péntek
HÍREK

Dr. Bóth János napirend utáni hozzászólása a 2013.04.25-i testületi ülésen
Felvitel dátuma: 2013. április 25., csütörtök
Tisztelt Képviselő-testület!


Vác jövője szempontjából – politikai oldalaktól függetlenül - fontosnak tartjuk a turizmust, az idegenforgalom fejlesztését, mert jók az adottságaink, és élni szeretnénk ezekkel.
Az idegenforgalom fejlesztésének a helyi társadalmi fogadókészség egy olyan vetülete, mely nem pénzkérdés, és kultúránkból eredően mi, magyarok általánosságban ebben jók vagyunk. Ez a vendégbarátság, mely a vendégszeretetre épül.
Itt ugyan a hétköznapok gyakorlata a döntő, de jelentős hatással van erre az alkalomszerű városvezetői minta: hogyan viselkednek vezetőink itthon és külföldön.
Mit gondolhat a vendégszeretetről és tiszteletről a választópolgár, amikor látja, hogy országunk oktatási ágazatának vezetői a legmagasabb szinten jelennek meg tavaszi fesztiválunk záró koncertjén, és a város vezetése nincs jelen?
De említhetném az ez évi holokauszt kiállítást is, melyen az izraeli konzul vett részt, s a legutolsó pillanatban idelökték a kettes számú alpolgármestert, hogy emelje a városi színvonalat.
A külföldön történt elfogadhatatlan viselkedésről már nem is beszélek. Ez utóbbi azért is gond, mert a hivatalos delegáció nemcsak Vácot, hanem óhatatlanul az országot is képviseli.

Úgy látom, hogy bizonyos elvárható kulturális minták vagy kialakultak egyeseknél szocializációjuk során, vagy ennek negatív következményeit a város viseli.
Ne feledjük! Hogy milyen hírünk van, lesz itthon és külföldön, az az idegenforgalomra is kihat, s nem csak a „ Kultúra Magyar Városa” címet errodálja.
Köszönöm a figyelmet.

Vác, 2013.04.25.

dr. Bóth János

cimkék: váci mszp frakció dr. Bóth János váci képviselő-testület napirend előtti hozzászólás idegenforgalom városimázsWarning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:14077410:SSL routines:SSL23_GET_SERVER_HELLO:sslv3 alert handshake failure in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: Failed to enable crypto in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file(http://mszp.hu/rss) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: operation failed in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://mszp.hu/rss" in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193
HELYREÁLLÍTUNK ÉS ÉPÍTÜNK
felkészülten, tisztességgel
Tovább a Facebookra! Tovább a Facebookra!
Impresszum