VÁCI MSZPESÉLY A VÁLTOZÁSRA
REMÉNY MINDENKINEK!
Hírlevél regisztráció
Ha szeretne rendszeresen hírlevelet kapni,
kérjük adja meg adatait.
Az Ön neve:
 
Az Ön e-mail címe:
 
 
     

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással
Főoldal Hírek Videók Kapcsolat Írjon nekünk    
Mi a véleménye?
Ön szerint javult-e városunkban a közvilágítás a rekonstrukció után?
- Igen, határozottan javult.
- Vannak még hiányosságok
- Maradtak kivilágítatlan utcák
- Nem lett jobb a közvilágítás
Szavazás állása

Képviselőink

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással szolgálja Vác társadalmát

Kiss Zsolt

a váci 6. sz. választókörzet
képviselője
- A változást akarók pártja leszünk
2016. szeptember 4., vasárnap
- ÖSSZEFOGLALÓ A JÚLIUS 14-i TESTÜLETI ÜLÉSRŐL
2016. július 16., szombat
Dr. Bóth János

a váci 9. sz. választókörzet
képviselője
Frakcióvezető
- A népámítás folytatódik – dr. Bóth János sajtótájékoztatója 2016.10.10.
2016. október 10., hétfő
- Képviselő-testületi ülés 2016.09.22.
2016. szeptember 30., péntek
HÍREK

A 2013. április 25-i képviselő-testületi ülés következményei – sajtótájékoztató 2013. április 29.
Felvitel dátuma: 2013. április 29., hétfő
Hosszú ülés volt, s nem sok eredményt hozott.

Megerősíthette a résztvevőket és a nézőket abban, hogy a jegyzői ígérgetés – minta önkormányzat, törvényesség biztosítása - ellenére sok kérdésben felkészületlen a városvezetés, nem ad választ kérdésekre, s gyakran az ülésen szembesül olyan kötelezettségeivel, melyeket teljesítenie kellett volna.
Nem kapott választ korábbi kérdéseire sem Csereklye Károly, sem dr. Bóth János.
Elmaradt a beígért hulladékrendelet megtárgyalása.
Veszélyben látjuk a város EU-s projektjeinek megvalósíthatóságát az eddigi jelentős csúszások és szakmai hiányosságok miatt. Ez utóbbi miatt frakciótagjaink „védnökséget” vállalnak egy–egy nagy városi projekt felett, nehogy ezek is a 2-es főút bővítés elmaradásának sorsára jussanak.

A városvezetés gyávasága is kiütközött: Fördős úr nem vállalta a városi honlap átalakítása során egy interaktív fórum létrehozását, mert fél a választóktól, az egyenrangú vitáktól. Eddigi fórumain sem lehetett kérdezni. Így működik most Vácon a demokrácia, ilyen nyílt és ilyen gyáva közéletileg a városvezetés. Az ehhez kapcsolódó választási ígéretükről már ne is beszéljünk.

Hallottunk viszont egy bátor és őszinte váci tűzoltó parancsnoki beszámolót. Ez feltárta az államivá vált tűzoltóság súlyos tárgyi nehézségeit, melyek önkormányzati időszakukban nem voltak jellemzőek. A tűzoltóság segítségét szolgáló és figyelemfelhívó határozati javaslatot viszont a civil kurázsi hiányától szenvedő jobboldal nem szavazta meg. Gyávák Ők is, helyi vezérüktől indíttatva. Természetesen a konzervatívok között is vannak kivételek, akikre nem érvényes a „birka effektus”.

A FIDESZ-KDNP szociális érzéketlensége ismét bebizonyosodott: válság idején megszavazták a döntően legrászorultabbakat érintő szociális bérlakások díjának 5 %-os emelését. A szegényekkel, a rászorultakkal szemben lám, milyen bátrak! Az érintetteket természetesen tájékoztatni fogjuk a lakbéremelést megszavazókról.

Volt az ülésen néhány káoszos időszak is. Például azt a rendkívül bonyolult kérdést, hogy ki menjen Székelyudvarhelyre, nem sikerült hosszas szerencsétlenkedés után sem megoldani. No, comment.
Aztán az ülés utórezgéseként, egy „utókáosz” is létrejött a 2014-es költségvetési koncepcióval kapcsolatban

cimkék: váci mszp frakció dr. Bóth János váci képviselő-testületWarning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:14077410:SSL routines:SSL23_GET_SERVER_HELLO:sslv3 alert handshake failure in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: Failed to enable crypto in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file(http://mszp.hu/rss) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: operation failed in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://mszp.hu/rss" in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193
HELYREÁLLÍTUNK ÉS ÉPÍTÜNK
felkészülten, tisztességgel
Tovább a Facebookra! Tovább a Facebookra!
Impresszum