VÁCI MSZPESÉLY A VÁLTOZÁSRA
REMÉNY MINDENKINEK!
Hírlevél regisztráció
Ha szeretne rendszeresen hírlevelet kapni,
kérjük adja meg adatait.
Az Ön neve:
 
Az Ön e-mail címe:
 
 
     

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással
Főoldal Hírek Videók Kapcsolat Írjon nekünk    
Mi a véleménye?
Ön szerint javult-e városunkban a közvilágítás a rekonstrukció után?
- Igen, határozottan javult.
- Vannak még hiányosságok
- Maradtak kivilágítatlan utcák
- Nem lett jobb a közvilágítás
Szavazás állása

Képviselőink

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással szolgálja Vác társadalmát

Kiss Zsolt

a váci 6. sz. választókörzet
képviselője
- A változást akarók pártja leszünk
2016. szeptember 4., vasárnap
- ÖSSZEFOGLALÓ A JÚLIUS 14-i TESTÜLETI ÜLÉSRŐL
2016. július 16., szombat
Dr. Bóth János

a váci 9. sz. választókörzet
képviselője
Frakcióvezető
- A népámítás folytatódik – dr. Bóth János sajtótájékoztatója 2016.10.10.
2016. október 10., hétfő
- Képviselő-testületi ülés 2016.09.22.
2016. szeptember 30., péntek
HÍREK

Van még lejjebb?! – sajtótájékoztató 2013.09.23.
Felvitel dátuma: 2013. szeptember 23., hétfő
A szeptember 19-i, botrányok sorozatát hozó képviselő-testületi ülésen az egyik legnagyobb skandalum, a város pénzügyi helyzete, elsikkadt.
Valószínűleg a többség nem látta át a probléma nagyságát, és a lényeget Fördős Attila eltitkolta. Félrevezette a költségvetésben járatlanokat. De itt is igaz, hogy aki elfedi, az növeli a bajt.

Valószínűleg nem illett bele a jelenlegi helyzet a „siker propagandájába”, melyet a kritika teljes hiányát mutató, szolgai sajtóban folytat.
A közelmúltban – még a szeptemberi helyi adófizetés előtt – azt nyilatkozta Fördős úr, hogy túl vagyunk a pénzügyi mélyponton, és az évet „csak” 700 milliós hiánnyal zárjuk az adósság konszolidáció után.
Ez már akkor is hazugság volt, mert nem vette többek között figyelembe a GE–nek fizetendő 500-600 millió közötti iparűzési adó túlfizetést, tehát a 700 az több mint egy milliárd.

Aztán a helyzet súlyosbodott.
A kikényszerített válaszokból, a félre tájékoztatásokból kiderült, hogy sajnos a várt iparűzési adó több száz (valószínűleg 300-400) millióval kevesebb, mint vártuk.
Így az OTP-nek visszafizetendő likvid hitel után 300 millió Ft. marad az év végéig a város finanszírozására. Ez egy hónap működési kiadásaira sem elég.
Miből finanszírozzuk a hátralévő 2-2,5 hónapot?!

Nyakunkon a fizetésképtelenség, az anyagi csőd veszélye.
S mit tesz ilyenkor a Pénzügyi Bizottság?
A Pető-féle boszorkányüldözésnek megfelelve, a váci foci helyzetét vizsgálja rendkívüli ülésén, a valós városi pénzügyi gondokra rá sem hederít.
Lehet, hogy eltitkolták előttük is a pénzügyi drámát? De miért hagyták? Ha nem képesek ellátni feladatukat, akkor mondjanak le!

Mert feladat az lenne bőven.
Azt Fördősi etetést, hogy az inkasszókkal, ingatlan eladással egy hónap alatt százmilliók folynak be, s az év végi adófeltöltés miatt az iparűzési adó bevételi terve teljesíthető, hiú álom.

Felszólítom a városvezetést, hogy nézzen szembe a valós pénzügyi helyzettel, tájékoztassa legalább a szakbizottság tagjait, hogy tudjanak foglalkozni azzal, amiért megválasztották Őket

Én szaktudásommal, bizottságokon kívüliként is, a testület rendelkezésére állok.


Dr. Bóth János
önkormányzati képviselő

cimkék: váci mszp frakcióváci képviselő-testület váci költségvetés Pető Tibor Fördős Attila Dr. Bóth JánosWarning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:14077410:SSL routines:SSL23_GET_SERVER_HELLO:sslv3 alert handshake failure in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: Failed to enable crypto in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file(http://mszp.hu/rss) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: operation failed in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://mszp.hu/rss" in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193
HELYREÁLLÍTUNK ÉS ÉPÍTÜNK
felkészülten, tisztességgel
Tovább a Facebookra! Tovább a Facebookra!
Impresszum