VÁCI MSZPESÉLY A VÁLTOZÁSRA
REMÉNY MINDENKINEK!
Hírlevél regisztráció
Ha szeretne rendszeresen hírlevelet kapni,
kérjük adja meg adatait.
Az Ön neve:
 
Az Ön e-mail címe:
 
 
     

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással
Főoldal Hírek Videók Kapcsolat Írjon nekünk    
Mi a véleménye?
Ön szerint javult-e városunkban a közvilágítás a rekonstrukció után?
- Igen, határozottan javult.
- Vannak még hiányosságok
- Maradtak kivilágítatlan utcák
- Nem lett jobb a közvilágítás
Szavazás állása

Képviselőink

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással szolgálja Vác társadalmát

Kiss Zsolt

a váci 6. sz. választókörzet
képviselője
- A változást akarók pártja leszünk
2016. szeptember 4., vasárnap
- ÖSSZEFOGLALÓ A JÚLIUS 14-i TESTÜLETI ÜLÉSRŐL
2016. július 16., szombat
Dr. Bóth János

a váci 9. sz. választókörzet
képviselője
Frakcióvezető
- A népámítás folytatódik – dr. Bóth János sajtótájékoztatója 2016.10.10.
2016. október 10., hétfő
- Képviselő-testületi ülés 2016.09.22.
2016. szeptember 30., péntek
HÍREK

A váci főmutyi folytatódik? – sajtótájékoztató 2013.10.14.
Felvitel dátuma: 2013. október 17., csütörtök
2013.10.07-én Gazdasági és városüzemeltetési bizottsági ülés volt, melynek keretében napirendre került az önkormányzati vállalkozásokat felügyelő bizottságok személyi összetétele.
Az ok az szomorú: Csuka István képviselőtársunk halálával megüresedtek a bizottságok elnöki posztjai.
Eddig minden vállalkozásunkat ugyanaz a három, nagy tudású ember felügyelte: a már említetten túl Mokánszky Zoltán 2-es számú alpolgármester és Kovács Ágnes.
A TDM turisztikai Kft.-nél és a Dunakanyar Színház Kft.-nél ezért nem járt juttatás, a Váci Városfejlesztő Kft. és tagvállalatai felügyeletéért 150-150 ezer Ft/hó, ill. az elnöknél 200 ezer Ft/hó jár a meglévő fizetés és tiszteletdíjuk mellé.

Tudomásom szerint egyiküknek sincs egyetemi végzettsége és Kovács Ágnesnek van részben szakirányú végzettsége. Ennek ellenére nagy jóindulattal elképzelhető, hogy egyaránt kiválóan értenek a turisztikához,a színházművészethez, a városüzemeltetéshez és természetesen a Kft.-k gazdálkodásához.
Ez az ellentmondás már korábban is feszültséget okozott a jobboldalon is, most újra napvilágra került.
Ma még javaslati fázisban van a személyi kérdés, de már mutatja, hogy nem igen tanulnak a városvezetők. A problémára gyenge ír, hogy a TDM-nél a városfejlesztési szakbizottsági elnököt, Kriksz urat, a színháznál pedig az illetékes bizottsági elnök asszonyt Schmutzer Istvánnét javasolják. A milliárdos nagyságrendű, a város egészére kiható Városfejlesztő Kft.-nél pedig egy mentős foglalkozású képviselőt, Balkovics urat! Ő jelenleg a Gazdasági és városüzemeltetési bizottságot vezeti.
Felmerült a bizottsági ülésen, hogy ez utóbbinál, a Holdinggal kapcsolatos bizalmatlanság kezelése, a mutyi gyanú eloszlatása érdekében az ellenzék tegyen javaslatot. Ettől elzárkóztak. Vajon miért?
Ez az egész konstrukció a FIDESZ-KDNP totális lenyúlásának ékes bizonyítéka. Hiszen nem kell képviselőknek, külső tagoknak lenni a felügyelő bizottsági tagoknak, s nem kötelező ezért juttatást adni, sőt a tiszteletdíjasoknál „illetlenség”, egy ma már teljesen eladósodott önkormányzatnál ilyet, s ilyen mértékben felvenni.
Amit illene viszont betartani: érteni az egyes szakterületekhez. S nem igaz, hogy nincs ilyen hozzáértő, az önkormányzati szférán kívül. Természetesen ekkor a mutyiknak kisebb a lehetősége.
Vácon úgy tűnik, a mutyi folytatódik, mert már valószínűleg sok takargatni való van. Jövőre ennek is vége lesz, minden következményével egyetemben.

Mi szocialisták, minden ilyen esetet nyilvánosságra hozunk, s természetesen alternatív javaslatot teszünk.

Dr. Bóth János
MSZP frakcióvezető


cimkék: váci mszp frakció Dr. Bóth János váci képviselő-testületWarning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:14077410:SSL routines:SSL23_GET_SERVER_HELLO:sslv3 alert handshake failure in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: Failed to enable crypto in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file(http://mszp.hu/rss) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: operation failed in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://mszp.hu/rss" in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193
HELYREÁLLÍTUNK ÉS ÉPÍTÜNK
felkészülten, tisztességgel
Tovább a Facebookra! Tovább a Facebookra!
Impresszum