VÁCI MSZPESÉLY A VÁLTOZÁSRA
REMÉNY MINDENKINEK!
Hírlevél regisztráció
Ha szeretne rendszeresen hírlevelet kapni,
kérjük adja meg adatait.
Az Ön neve:
 
Az Ön e-mail címe:
 
 
     

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással
Főoldal Hírek Videók Kapcsolat Írjon nekünk    
Mi a véleménye?
Ön szerint javult-e városunkban a közvilágítás a rekonstrukció után?
- Igen, határozottan javult.
- Vannak még hiányosságok
- Maradtak kivilágítatlan utcák
- Nem lett jobb a közvilágítás
Szavazás állása

Képviselőink

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással szolgálja Vác társadalmát

Kiss Zsolt

a váci 6. sz. választókörzet
képviselője
- A változást akarók pártja leszünk
2016. szeptember 4., vasárnap
- ÖSSZEFOGLALÓ A JÚLIUS 14-i TESTÜLETI ÜLÉSRŐL
2016. július 16., szombat
Dr. Bóth János

a váci 9. sz. választókörzet
képviselője
Frakcióvezető
- A népámítás folytatódik – dr. Bóth János sajtótájékoztatója 2016.10.10.
2016. október 10., hétfő
- Képviselő-testületi ülés 2016.09.22.
2016. szeptember 30., péntek
HÍREK

Kinek van többsége? (amiről mélyen hallgatnak) – sajtótájékoztató 2013.10.21.
Felvitel dátuma: 2013. október 23., szerda
A szeptemberi időközi választás bebizonyította, hogy a jelenlegi vezetés elvesztette többségét Vácon. Erre a szeptemberi ülésen az volt a válasz, hogy a testületben megvan. Bár a művelődési központ igazgató választása már ezt is cáfolta, a helyzet most októberben megismétlődött és súlyosabbá vált.

Maga Fördős Attila adta ennek újabb bizonyítékát, mikor 2013.10.17-én, októberi ülésünkön egy sunyi és gyáva módosító indítványt terjesztett elő helyben, puccsszerűen.
Azt állította, hogy dr. Bánhídi Péter egészségügyi bizottsági elnökkel szemben megszűnt a többség bizalma, ezért le kell váltani és dr. Jakab Zoltánt javasolta a helyére. A szocialista frakció és a Pro Urbe frakció vitatta az állítást, és mélyen elítélte a megalapozatlan, egyértelműen bosszú ízű javaslatot. A tiltakozó frakciók bejelentették, hogy nem vesznek részt e silány politikai színjátékban.
S mi lett a titkos, urnás szavazás végeredménye: 15 képviselő közül 10 vette fel a szavazólapot, 9-en szavaztak és 7 támogató szavazatot kapott a Fördős javaslat, a szükséges 8 helyett. Tehát sem egyszerű, sem minősített többsége nincs a város vezetésének.

Dr. Bánhídi Péter maradt az elnök, dr. Jakab Zoltán pedig a megérdemelt júdási sorsra jutott.
Dr. Jakabnak folytatódott lejáratódási folyamata.
Már a „30 ezüstpénzhez”, a bizottsági elnöki poszthoz sem jutott, de a politikai öngyilkosság megtörtént: ismételten elkötelezte magát a szélsőjobbos polgármester mellett, mint állítólagos baloldali (sem az MSZP-nek, sem a frakciónak már nem tagja) és ezt a jobboldal sem díjazta.
A kilenc szavazó a 7 Fidesz-KDNP-ésből, a JOBBIK-os Kászonyi Károlyból és dr. Jakab Zoltánból állt. Alaposan feltételezhető, hogy dr. Jakab nem szavazott maga ellen, tehát a fennmaradó 8 fő szavazóból ketten nem támogatták őt: vagy két Fidesz-KDNP-tag, vagy a JOBBIK és egy Fidesz-KDNP- tag.
Egyértelmű, hogy már a jobboldalon is kiveri a biztosítékot a helyi politikai Júdás amoralitása.
Megfogalmazható az is, hogy etikai és morális szempontból lényegében három oldal jött létre: jobboldal, baloldal és a sötét oldal. Aki ez utóbbival szövetkezik, rövidtávon még talán érhet el eredményt, de hosszabb távon biztos elbukik.
Ez a 2010-es váci önkormányzati választáson is bekövetkezett. De vannak, akik nem tanulnak…..
S vannak, akik megpróbálják manipulálni a nyilvánosságot például úgy, hogy a város hivatalos honlapján a testületi ismertetőből kihagyják a történteket, mintha nem is lett volna ez a szégyenletes botrány. Mivel nyilvánosan történt, mi a teljes jegyzőkönyvi kivonatot nyilvánosságra hozzuk, s követeljük a korrekt tájékoztatás elmaradásának kivizsgálását!

Dr. Bóth János
MSZP frakcióvezető

cimkék: váci mszp frakció dr. Bóth János Fördős Attila Pető TiborFidesz KDNPdr. Jakab ZoltánWarning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:14077410:SSL routines:SSL23_GET_SERVER_HELLO:sslv3 alert handshake failure in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: Failed to enable crypto in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file(http://mszp.hu/rss) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: operation failed in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://mszp.hu/rss" in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193
HELYREÁLLÍTUNK ÉS ÉPÍTÜNK
felkészülten, tisztességgel
Tovább a Facebookra! Tovább a Facebookra!
Impresszum