VÁCI MSZPESÉLY A VÁLTOZÁSRA
REMÉNY MINDENKINEK!
Hírlevél regisztráció
Ha szeretne rendszeresen hírlevelet kapni,
kérjük adja meg adatait.
Az Ön neve:
 
Az Ön e-mail címe:
 
 
     

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással
Főoldal Hírek Videók Kapcsolat Írjon nekünk    
Mi a véleménye?
Ön szerint javult-e városunkban a közvilágítás a rekonstrukció után?
- Igen, határozottan javult.
- Vannak még hiányosságok
- Maradtak kivilágítatlan utcák
- Nem lett jobb a közvilágítás
Szavazás állása

Képviselőink

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással szolgálja Vác társadalmát

Kiss Zsolt

a váci 6. sz. választókörzet
képviselője
- A változást akarók pártja leszünk
2016. szeptember 4., vasárnap
- ÖSSZEFOGLALÓ A JÚLIUS 14-i TESTÜLETI ÜLÉSRŐL
2016. július 16., szombat
Dr. Bóth János

a váci 9. sz. választókörzet
képviselője
Frakcióvezető
- A népámítás folytatódik – dr. Bóth János sajtótájékoztatója 2016.10.10.
2016. október 10., hétfő
- Képviselő-testületi ülés 2016.09.22.
2016. szeptember 30., péntek
HÍREK

Városházi hazugságok – sajtó tájékoztató 2013.10.28.
Felvitel dátuma: 2013. október 28., hétfő

Az október 17-i Dunakanyar Régió újságban a váci önkormányzati frakciók megadott kérdésekre, megszabott terjedelemben értékelhették az önkormányzat elmúlt három évét. Ez korrekt, demokratikus lehetőség volt.
A www.vac.hu városi honlapon október 22-én, változatlan formában múlt héten a Váci Hírlapban is csak a városvezetés szólalhatott meg, orbitális hazugságokkal, hogy elkendőzze az elmúlt három év városrombolását.
Ez inkorrekt, rájuk jellemzően antidemokratikus akció volt.
Amikor fizetésképtelen egy város és nagy a baj, akkor a hazudj minél nagyobbat, s ettől megoldódnak a problémák - gondolják.
Meggyőződésem, hogy csak a frusztrációjukat kezelik ezzel, a gondokat nem.

Valószínűleg Pető urat a róla becézett ovis ketrec a Zsinagógánál oly mértékben megzavarta, hogy elvesztette tisztánlátását, és több mint ötmilliárdos fejlesztést tulajdonít maguknak. Természetesen ezt nem vezeti le, hanem a Fidesz dakota indián hagyományaira építve, idegen tollakkal ékeskedik.

Csak a tények kedvéért:
- a Fő utca projektet csak befejezte ez a városvezetés, de hogyan? A hölgyeknek valóban kaland túra a Széchenyi utcán átkelni. Nézzék meg a Főteret, azt mi fejeztük be.

- a kórház rekonstrukcióját mi kezdtük el, ők folytatták, az állam 2012-ben átvette, s most fejezi be a műszer beszerzéssel.

- az árvízvédelmi projektet mi kezdtük el, majd hosszú szerencsétlenkedés után folytatták és lehet, hogy mi fejezzük be.

Milyen öt milliárdról beszél Pető úr?
Nem menti e hazugságokat a TAO révén az egyes sportlétesítményekbe pumpált pénz, s a kőszínháznak becézett Fördős-zsebszínház emlegetése sem.

A valótlanság-piramis építéséből Fördős úr is kivette szerepét.
Az a hagymázas kijelentése, hogy az elmúlt három évben a város fokozatosan növelte vagyonát, orvosért kiált!
Azt állítja, hogy csak ez a csúnya Orbán kormány államosítása okozott vagyonvesztést. Ezen felül a nem pótolt amortizáció, az eladósodás, az eladott ingatlanok vajon mit okoztak?!
Van még olyan jelentősebb ingatlanunk, melyen nincs jelzálog?

Továbbá, a városi önkormányzat eddigi történetében csak a Fördős-i önkormányzati ciklusban kényszerült Vác többször is állami kegyelemkenyérre, ÖNHIKI állami támogatás formájában.
Nem lehet mindent a válságra, az iparűzési adó csökkenésre kenni.
A gazdálkodáshoz érteni is kell.

Megszólalt a honlapon Mokánszky Zoltán 2. számú alpolgármester is, bár ne tette volna. Megszólalása október 22-én történt. Előtte, 17-én a képviselő-testület ülésén megrótta az összes képviselőt, hogy nem járnak önkormányzati rendezvényekre, kiállítás megnyitókra. Ez utóbbihoz csak annyit, hogy egy kiállítást nemcsak a megnyitókor lehet megnézni, hanem a kiállítás fennállása alatt is. Igaz, hogy utóbb nincs felhajtás, nincs trakta és nem fenyeget az a helyzet, hogy a jelenlegi városvezetés miatt szégyelljük magunkat.

Miért mondom ezt?

A testületi ülés hétvégéjén a Pannóniában rangos művészeti rendezvényt szerveztek, ahol műalkotásokat is ajándékoztak Vácnak. A köszöntőt Fördős úr mondta volna. De nem ment el?! Mokánszky úr sem volt ott, mint a kultúráért felelős alpolgármester, és más hivatalosságok sem. Ennyit Mokánszky úr hitelességéről.

Városi érdekből pedig inkább további no comment.


cimkék: váci mszp frakció dr. Bóth János Fördős Attila Pető TiborFidesz Mokánszky Zoltán


HELYREÁLLÍTUNK ÉS ÉPÍTÜNK
felkészülten, tisztességgel
Tovább a Facebookra! Tovább a Facebookra!
mszp.hu legfrissebb hírei

A budapestiek szavazhatnak a 3-as metró akadálymentesítéséről
A Fővárosi Választási Bizottság döntésével lehetőség nyílik arra, hogy a budapestiek népszavazáson dönthessenek a 3-as metró akadálymentesítéséről - közölte az MSZP fővárosi képviselője csütörtökön Budapesten.

Pócs János nem képviselheti tovább a Jászságot!
Az MSZP jászsági szervezetei maguk és minden jóérzésű ember nevében elutasítják Pócs János fideszes országgyűlési képviselő Facebookra kitett posztját. Pócs János tette alkalmas arra, hogy lejárassa a Jászságot, azokat az embereket, akiket képviselnie kellene, ezért követeljük, hogy kérjen nyilvánosan bocsánatot és mondjon le a képviselőségről!

Adománygyűjtés: csak egy fideszest érdekelt a nélkülözők sorsa
A rászorulók segítésének évről évre egyre nagyobb a jelentősége, mivel ma Magyarországon már több mint 3,1 millió ember él súlyos nélkülözésben az Eurostat legfrissebb jelentése szerint. Emellett minden harmadik gyermek és több mint 1 millió nyugdíjas él szegénységben. Ez azonban egyáltalán nem zavarja a kormánypártokat, mivel az MSZP tegnapi adománygyűjtésén a Fidesz-KDNP 131 képviselője közül csak egyetlenegy adakozott a rászorulóknak.
Támogatóink
Belvárosi Érdekvédelmi Kör
Deákvár-Naszály Civilkör
Alsóvárosi Polgári Egylet
Kőkapu Baráti Kör
Impresszum