VÁCI MSZPESÉLY A VÁLTOZÁSRA
REMÉNY MINDENKINEK!
Hírlevél regisztráció
Ha szeretne rendszeresen hírlevelet kapni,
kérjük adja meg adatait.
Az Ön neve:
 
Az Ön e-mail címe:
 
 
     

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással
Főoldal Hírek Videók Kapcsolat Írjon nekünk    
Mi a véleménye?
Ön szerint javult-e városunkban a közvilágítás a rekonstrukció után?
- Igen, határozottan javult.
- Vannak még hiányosságok
- Maradtak kivilágítatlan utcák
- Nem lett jobb a közvilágítás
Szavazás állása

Képviselőink

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással szolgálja Vác társadalmát

Kiss Zsolt

a váci 6. sz. választókörzet
képviselője
- A változást akarók pártja leszünk
2016. szeptember 4., vasárnap
- ÖSSZEFOGLALÓ A JÚLIUS 14-i TESTÜLETI ÜLÉSRŐL
2016. július 16., szombat
Dr. Bóth János

a váci 9. sz. választókörzet
képviselője
Frakcióvezető
- A népámítás folytatódik – dr. Bóth János sajtótájékoztatója 2016.10.10.
2016. október 10., hétfő
- Képviselő-testületi ülés 2016.09.22.
2016. szeptember 30., péntek
HÍREK

Ketrecben a ketrec: a váci MSZP sajtótájékoztatója 2013.11.25.
Felvitel dátuma: 2013. november 26., kedd
Botránykő volt eddig is a Zsinagóga mögötti Pető-ketrec, melyet az elmúlt napokban bekerítettek. Létrejött itt a váci Fidesz-KDNP szimbóluma: a ketrecben a ketrec.
Mit jelképez?
A végiggondolatlanságot, a hozzá nem értést, a felelőtlenséget és városfejlesztési tevékenységük csúcsteljesítményét. Ebbe a ketrecbe úgy bezárták magukat, hogy képtelenek kijönni, csak a Fördős rezsimet leváltó választók szabadíthatják ki Őket.

És a ketrec szindróma a rezsim fennállásáig ismétlődik, amit a november 21-i testületi ülésünk a strand sátortetős – ez leegyszerűsítve egy nagy befedett „ketrec” - beruházásának tárgyalása bizonyít. Történt itt egy előkészítetlen, végig nem gondolt, 10 évre szóló kötelezettségvállalás 86 millió Ft-ra a 100%-ban önkormányzati tulajdonú Holdingunk részéről. A „nagy ívű” javaslatot a Holding terjesztette elő, komolytalan számításokra alapozva és hozott egy ígérvényt, hogy az önkormányzat majd/?/ tulajdonba kaphatja a sátort. A felelőtlenség itt is maximálisan tetten érhető:
- A Holding 1-2 milliós éves nyeresége a kötelezettségre fedezetet nem biztosít, az önkormányzat pedig nem tudja vállalni a finanszírozást.
Mi következhet ebből?
Nem végez el a Holding önkormányzati feladatokat, vagy a Hoding Kft-ket sarcolják meg annak minden következményével egyetemben és így tovább. Lényegében a Holding nehezen átlátható működése mögé bújnak. Ezért hozták létre!?

- Ezzel a konstrukcióval 10 évig támogatjuk havi 500 ezer Ft-tal a vízilabdásokat. A többi sportegyesületnek mit mondunk?

- Mit mondunk a számlavezető banknak, amely a civil szervezetek támogatását fizetésképtelenség és hitelből való működés esetén határozottan ellenzi.

A Fördős rezsim által létrehozott nyomasztó közhangulatban szinte törvényszerű, hogy kitör a kulturált viselkedés „ketrecéből” a rezsim elszabadult zsoldosa, hogy rátámadjon nyilvánosan, agresszíven és az emberi méltóságot súlyosan sértően a közfeladatot ellátó önkormányzati képviselőre.
Ilyen, személyét ért atrocitásról számolt be dr. Bánhidi Péter képviselő úr, melyre Fördős Attila reagálása döbbenetesen elégtelen volt.
Ha már egy városvezető nem méri fel ennek a konkrét ügynek a súlyosságát, akkor az ügy nyilvánossága miatt is kötelessége ezek után az ügyészségnek eljárnia, mielőtt eszkalálódna az erőszaktevés bármely formája.
Az előbbiek mélységes elítélése mellett szolidaritásunkról, támogatásunkról biztosítunk minden, a hatalom által megtámadott embert.

Folyamatosan dolgozunk a rászorultak, a szegények terheinek enyhítése érdekében.
Egész évben segítettünk használt ruha akcióinkkal akkor is, mikor ilyen tevékenységünkért hatóságilag megtámadtak.
Legutóbb gyermekruhákat adományoztunk, és a hajléktalanok meleg ruhákkal való ellátásában is résztvettünk.
Készülünk a szeretet ünnepére, karácsonyra is, erről ad tájékoztatást Gombás Ernő önkormányzati képviselőjelöltünk.

A képen Gombás Ernő és Terényi Attila a Hajléktalan szállón átadja a ruhagyűjtésből álló adományokat.

cimkék: váci mszp frakció dr. Bóth János Fördős Attila Pető TiborFidesz KDNP váci költségvetés váci zsinagógaváci vízilabdásokdr. Bánhidi Péter

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:14077410:SSL routines:SSL23_GET_SERVER_HELLO:sslv3 alert handshake failure in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: Failed to enable crypto in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file(http://mszp.hu/rss) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: operation failed in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://mszp.hu/rss" in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193
HELYREÁLLÍTUNK ÉS ÉPÍTÜNK
felkészülten, tisztességgel
Tovább a Facebookra! Tovább a Facebookra!
Impresszum