VÁCI MSZPESÉLY A VÁLTOZÁSRA
REMÉNY MINDENKINEK!
Hírlevél regisztráció
Ha szeretne rendszeresen hírlevelet kapni,
kérjük adja meg adatait.
Az Ön neve:
 
Az Ön e-mail címe:
 
 
     

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással
Főoldal Hírek Videók Kapcsolat Írjon nekünk    
Mi a véleménye?
Ön szerint javult-e városunkban a közvilágítás a rekonstrukció után?
- Igen, határozottan javult.
- Vannak még hiányosságok
- Maradtak kivilágítatlan utcák
- Nem lett jobb a közvilágítás
Szavazás állása

Képviselőink

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással szolgálja Vác társadalmát

Kiss Zsolt

a váci 6. sz. választókörzet
képviselője
- A változást akarók pártja leszünk
2016. szeptember 4., vasárnap
- ÖSSZEFOGLALÓ A JÚLIUS 14-i TESTÜLETI ÜLÉSRŐL
2016. július 16., szombat
Dr. Bóth János

a váci 9. sz. választókörzet
képviselője
Frakcióvezető
- A népámítás folytatódik – dr. Bóth János sajtótájékoztatója 2016.10.10.
2016. október 10., hétfő
- Képviselő-testületi ülés 2016.09.22.
2016. szeptember 30., péntek
HÍREK

Adventi sajtótájékoztató-2013.12.09.
Felvitel dátuma: 2013. december 9., hétfő
2013.12.05-én a Magyar Szocialista Párt váci összevont taggyűlése személyi döntéseket hozott-központi előírásainkkal összhangban- a 2014-es önkormányzati választásokkal kapcsolatban.

Egyhangúan polgármesternek jelölte dr.Bóth Jánost és elfogadta a választókörzeti jelölteket, valamint javaslatot tett a megyei közgyűlési listára is.

Önkormányzati képviselő-jelöltjeink: Gombás Ernő, Terényi Attila, Ifj. Lengyel László, Faludi Zsófia, dr.Váradi Iván Attila, Kiss Zsolt János, Zsarnóczai Ferenc, dr. Bóth János, Eigen Józsefné. Egy körzetben még függőben van a döntés.
A 2010-es választások óta árnyék testületet működtetünk, az előbbi személyek 60%-a ebből került ki. Az összetétel változhat a parlamenti választások, a végzett munka és a szövetségkötés függvényében.
Programalkotással is foglalkozunk.
Győzelmünk után a munkát romeltakarítással és az újjáépítés feladataival kezdjük.
A városfejlesztés konkrétumait az önkormányzati kampány kezdetéig a választópolgárok véleményére alapozva határozzuk meg.

Polgármester-jelöltként nyugodtan vállalhatom a 2010-ben már megfogalmazott alapvetéseimet: „Polgármesteri programom középpontjában a biztonságos jövő építése áll.
Szeretném, ha minél több váci polgár érezné: jó itt élni, mert a város biztonságot nyújt számára. Van munkahelye, a szociális intézményrendszer hatékonyan működik, a rászorulók nem maradnak magukra, mert a mindennapokban is érvényesülnek a szolidaritás eszményei és értékei, rendezett a lakókörnyezete, jó színvonalúak a közszolgáltatások,figyelembe veszik a véleményét a közügyek alakításában, megnyugtató és ösztönző társadalmi béke veszi körül, s tervezhető a maga és családja jövője.”
Jellemző, hogy az előző szocialista önkormányzati ciklusaink jótékony hatása az átadott, nagy, folyamatban lévő beruházások mellett még most is jelentkezik.
A közelmúltban a Magyar Urbanisztikai Társaság különdíjat adott át a XV. Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázaton Vác önkormányzatának a Fő utca–Főtér projekt pályaműért. Elismerés ezért többek között most is Sáros Lászlónak, Philipp Frigyesnek és dr. Kármán Ferencnek. Akkor még voltak távlatos elképzelések, programok, melyektől tovább szépült városunk.
Azon leszünk, hogy ez folytatódjon.
Ezt a reményt tesszük a város karácsonyfája alá.


cimkék: váci mszp frakció dr. Bóth János váci képviselő-testületWarning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:14077410:SSL routines:SSL23_GET_SERVER_HELLO:sslv3 alert handshake failure in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: Failed to enable crypto in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file(http://mszp.hu/rss) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: operation failed in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://mszp.hu/rss" in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193
HELYREÁLLÍTUNK ÉS ÉPÍTÜNK
felkészülten, tisztességgel
Tovább a Facebookra! Tovább a Facebookra!
Impresszum