VÁCI MSZPESÉLY A VÁLTOZÁSRA
REMÉNY MINDENKINEK!
Hírlevél regisztráció
Ha szeretne rendszeresen hírlevelet kapni,
kérjük adja meg adatait.
Az Ön neve:
 
Az Ön e-mail címe:
 
 
     

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással
Főoldal Hírek Videók Kapcsolat Írjon nekünk    
Mi a véleménye?
Ön szerint javult-e városunkban a közvilágítás a rekonstrukció után?
- Igen, határozottan javult.
- Vannak még hiányosságok
- Maradtak kivilágítatlan utcák
- Nem lett jobb a közvilágítás
Szavazás állása

Képviselőink

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással szolgálja Vác társadalmát

Kiss Zsolt

a váci 6. sz. választókörzet
képviselője
- A változást akarók pártja leszünk
2016. szeptember 4., vasárnap
- ÖSSZEFOGLALÓ A JÚLIUS 14-i TESTÜLETI ÜLÉSRŐL
2016. július 16., szombat
Dr. Bóth János

a váci 9. sz. választókörzet
képviselője
Frakcióvezető
- A népámítás folytatódik – dr. Bóth János sajtótájékoztatója 2016.10.10.
2016. október 10., hétfő
- Képviselő-testületi ülés 2016.09.22.
2016. szeptember 30., péntek
HÍREK

A felelőtlenség idővel előbb vagy utóbb megtermi „gyümölcsét” – sajtó tájékoztató 2014.01.12.
Felvitel dátuma: 2014. január 13., hétfő
1. Egy kis emlékeztető: erősen megkérdőjelezhető 30 millió Ft-os kamatmentes kölcsönt nyújtott az önkormányzat a Vác-alsóvárosi Református Missziós Egyházközségnek 2012-ben akkor, mikor maga is folyamatosan hitelből gazdálkodott és azóta is teszi ezt. Hab volt a tortán, hogy csak egy év türelmi idő után kellett törleszteni, de például semmilyen visszafizetési biztosíték nem volt kikötve. Információk szerint ezen ügylethez az illetékes egyházi fórum hozzájárulását nem kérték ki.
A türelmi idő letelt, az első törlesztésnek 2013 decemberében meg kellett volna történnie, de nem valósult meg. Ez felvetheti a hűtlen kezelés törvényi tényállását, egyéb vonatkozásában pedig már károkozást jelenthet.

Érdeklődéssel várjuk az önkormányzati vezetés intézkedését a város érdekében.
Itt már a nem cselekvés is személyes felelősséget vet fel, hogy csak e vonatkozásról beszéljek.

Másik, közelmúltbeli emlékeztető: új sátortetőt kapott a váci strand 33 m-es medencéje, s ehhez kapcsolódóan szerződéseket kellett kötnie a Váci Városfejlesztő Kft.-nek a Váci Vízilabda SE–vel. Ezek tartalmának helyességét korábban is vitattuk, ezért érdeklődéssel vártuk a szerződéseket, és a közérdekű adatokról szóló törvény alapján kikértem a szerződések másolati példányait 2013. december 2-án.
Ezeket a törvényes határidő letelte után sem kaptuk meg.
Valószínűleg a bírósághoz kell fordulni. Vajon mit titkolnak? Nem hajtották végre a testületi döntést, vagy hozzájárulásunk nélkül megváltoztatták, netán nem volt végrehajtható?
Mi az újabb sumákolás alapja?
Ez a tény ismételten erősíti, hogy a Holding létrehozása nem erősíti az átláthatóságot, hanem nehezíti, ahogy a konkrét példa is mutatja.

Mindkét eset kapcsán felszólítjuk a városvezetést a törvényes és a város érdekét szolgáló magatartásra!

2. Az előbbiek jelzik, hogy a kaotikus viszonyok, a folyamatos csődközeliség az önkormányzat és szolgáltatásai leépülését okozza, és ez a választópolgárok elégedetlenségét váltja ki.

Kiutat kell találnunk, s mi, szocialisták KIUTAT KÍNÁLUNK!

Az önkormányzati választásokig még sok a tennivaló.
Ennek egyik lépése lesz az a kérdőíves felmérés, melynek címe stílszerűen „KIUTAT KÍNÁLUNK!”.

A felmérés célja, hogy egy hangulati tükör készüljön arról, mennyire elégedettek a váci polgárok lakókörnyezetükkel, városukkal, városstratégiai kérdésekben is hallathassák hangjukat és javaslatokkal is élhessenek.
A 10 választókörzetben a város felnőtt lakosságának több mint 1 %-át szólítjuk meg a reprezentatívitás követelményét figyelembe véve.
Ez nem Orbáni nemzeti konzultáció lesz, nem lesz a kérdésben benne a válasz, hanem váci, demokratikus konzultáció, a kiút érdekében. Az eredményekről természetesen tájékoztatjuk a nyilvánosságot.

Dr. Bóth János
a váci MSZP elnöke, frakcióvezető

cimkék: váci mszp frakció váci önkormányzat váci költségvetésVác-alsóvárosi Református Missziós Egyházközségdr. Bóth János váci holdingváci sportuszodaWarning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:14077410:SSL routines:SSL23_GET_SERVER_HELLO:sslv3 alert handshake failure in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: Failed to enable crypto in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file(http://mszp.hu/rss) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: operation failed in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://mszp.hu/rss" in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193
HELYREÁLLÍTUNK ÉS ÉPÍTÜNK
felkészülten, tisztességgel
Tovább a Facebookra! Tovább a Facebookra!
Impresszum