VÁCI MSZPESÉLY A VÁLTOZÁSRA
REMÉNY MINDENKINEK!
Hírlevél regisztráció
Ha szeretne rendszeresen hírlevelet kapni,
kérjük adja meg adatait.
Az Ön neve:
 
Az Ön e-mail címe:
 
 
     

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással
Főoldal Hírek Videók Kapcsolat Írjon nekünk    
Mi a véleménye?
Ön szerint javult-e városunkban a közvilágítás a rekonstrukció után?
- Igen, határozottan javult.
- Vannak még hiányosságok
- Maradtak kivilágítatlan utcák
- Nem lett jobb a közvilágítás
Szavazás állása

Képviselőink

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással szolgálja Vác társadalmát

Kiss Zsolt

a váci 6. sz. választókörzet
képviselője
- A változást akarók pártja leszünk
2016. szeptember 4., vasárnap
- ÖSSZEFOGLALÓ A JÚLIUS 14-i TESTÜLETI ÜLÉSRŐL
2016. július 16., szombat
Dr. Bóth János

a váci 9. sz. választókörzet
képviselője
Frakcióvezető
- A népámítás folytatódik – dr. Bóth János sajtótájékoztatója 2016.10.10.
2016. október 10., hétfő
- Képviselő-testületi ülés 2016.09.22.
2016. szeptember 30., péntek
HÍREK

A hazugság várát bontani, nem pedig építeni kell! – váci MSZP sajtótájékoztató 2014.03.31.
Felvitel dátuma: 2014. március 31., hétfő
„Ismét növekedési pályára állt a város”– mondja Fördős Attila, a Váci Napló 2014.03.28-i számában.

Miből áll ez a növekedési pálya?

A harmadnyira zsugorított városi költségvetés talán már az „Orbáni”-gödör alja, innen lehetne növekedni, ha lenne koncepció, vízió és hozzáértés.
Helyette csak a demagógia és a vele járó hazugsághalmaz a városvezetési építkezés alapja.

Nincs már adósság! – hazudják, de ott virít a legutolsó költségvetési módosításban is az a 260 millió Ft, amit nem lehetett konszolidálni. Mi lesz a sorsa? – nagy kérdés. Majd visszatérünk rá!

A mélygarázs hitelből való megvételéből lesz a növekedés?
Nehezen elképzelhető. Ami ez ügyben legutóbb történt, az csak politikai porhintés, három év után a semmit is fel kell valahogy mutatni.

A Főtér Fördős–Moys-féle erőszakolt szétbombázási terve sem a növekedés irányába mutat, hanem a mesterséges konfliktusgerjesztés egyik beteges megoldása, háttérbe szorítva az I. világháborús emlékmű valós jelentőségét.

Adódott az egyetemi várossá válás lehetősége is a közelmúltban, amire lehetett volna növekedést alapozni, de valószínűleg ezt is elpuskázták Fördősék, a szűklátókörűség döbbenetes mélységeit mutatva.

A civilek cikkbeli etetése, hogy lesz itt majd támogatás a Fördős-i növekedésből, teljesen hiteltelenné válik a Váci Szimfonikus Zenekar és vezetője ellen jelenleg is folyó botrányos hajsza miatt.
A költségvetésben meglévő, betervezett támogatást sem kapják meg a civilek, ha nem tetszik éppen a vezetőjük. S itt szinte minden megengedett: hazudják, hogy nincs közszolgáltatási szerződése a szimfonikusoknak, csak hát 2012-ben éppen Fördős úr írta alá a város részéről és 2017-ig szól.

Kifogásolják, hogy negyedévente nem ad az egyesület beszámolót arról a támogatásról, melyet a város nem utal át. Abszurd!

Kedves Civilek!

A Fördősék által szított kultúrharc, a kulturális köntösbe bujtatott politikai és személyes hadjáratok folyamatosan mérgezik Vác szellemi, kulturális közéletét.
A Fördős–féle elképzelés csak a középszert fogadja el, az igazi tehetségeknek nekiront, mert nincs szüksége a kreatív, a tehetséges emberekre, az ő „okvetetlenkedésükre”, ugyanis egyszerűbb elbánnia az általa megfélemlített mamelukokkal, mint a komoly tudású szakemberekkel.
Tessék végig nézni a Fördős-féle rezsim személyi állományát!
Nem szeretnék ízléstelen lenni, de azt kell, hogy mondjam: a városvezetés térfogata és testsúlya az, ami növekedési pályán van, városunk sajnos nem.

dr.Bóth János
frakcióvezető

cimkék: váci mszp frakció dr. Bóth János Fördős Attila váci önkormányzatWarning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:14077410:SSL routines:SSL23_GET_SERVER_HELLO:sslv3 alert handshake failure in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: Failed to enable crypto in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file(http://mszp.hu/rss) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: operation failed in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://mszp.hu/rss" in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193
HELYREÁLLÍTUNK ÉS ÉPÍTÜNK
felkészülten, tisztességgel
Tovább a Facebookra! Tovább a Facebookra!
Impresszum