VÁCI MSZPESÉLY A VÁLTOZÁSRA
REMÉNY MINDENKINEK!
Hírlevél regisztráció
Ha szeretne rendszeresen hírlevelet kapni,
kérjük adja meg adatait.
Az Ön neve:
 
Az Ön e-mail címe:
 
 
     

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással
Főoldal Hírek Videók Kapcsolat Írjon nekünk    
Mi a véleménye?
Ön szerint javult-e városunkban a közvilágítás a rekonstrukció után?
- Igen, határozottan javult.
- Vannak még hiányosságok
- Maradtak kivilágítatlan utcák
- Nem lett jobb a közvilágítás
Szavazás állása

Képviselőink

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással szolgálja Vác társadalmát

Kiss Zsolt

a váci 6. sz. választókörzet
képviselője
- A változást akarók pártja leszünk
2016. szeptember 4., vasárnap
- ÖSSZEFOGLALÓ A JÚLIUS 14-i TESTÜLETI ÜLÉSRŐL
2016. július 16., szombat
Dr. Bóth János

a váci 9. sz. választókörzet
képviselője
Frakcióvezető
- A népámítás folytatódik – dr. Bóth János sajtótájékoztatója 2016.10.10.
2016. október 10., hétfő
- Képviselő-testületi ülés 2016.09.22.
2016. szeptember 30., péntek
HÍREK

PORGRAMOM A KORSZERŰ ÉS HATÉKONY EGÉSZSÉGÜGYÉRT
Felvitel dátuma: 2014. március 31., hétfő
Olyan egészségügyért fogok dolgozni, amelyben mindenkit az állapotának megfelelően gyorsan és hatékonyan gyógyítanak, függetlenül attól, mennyi pénze van. Ennek érdekében a legfontosabb vállalásaim:

MINŐSÉGI ALAPELLÁTÁS

Lakóhelyünk háziorvosi rendelőinek jelentős része rossz állagú, műszerezettsége hiányos. Elérem, hogy a rendelők felújítására a szükséges források rendelkezésre álljanak, és átlagosan legalább 1,5 millió forintnyi értékű műszerbeszerzés teljesüljön.

KORSZERŰ SZAKRENDELŐK

Önkormányzati képviselőségem alatt a váci kórház hotelszárnya teljesen megújult, de a rendelőintézettel már nem foglalkoztak az illetékesek. Elérem, hogy mind a szobi, mind a váci szakorvosi rendelőintézetben teljes rekonstrukció történjen. Az ehhez szükséges milliárdos összeget uniós pénzekből teremtjük elő.

CSÖKKENŐ ELŐJEGYZÉSI IDŐ

Lakóhelyünk több rászorulója ma akár egy évnél is hosszabb időt kénytelen várni egy-egy műtétre, miközben az ország más régiójában rövidebb előjegyzési idővel dolgoznak a kórházak. Elérem, hogy a lakóhelyünket kiszolgáló váci kórházban (és a kistarcsai intézményben is) rövidek legyenek az előjegyzési idők. Az ehhez szükséges finanszírozás és szakember gárda a kórházak rendelkezésére fog állni.

ÚJ ÉS ÁLLANDÓ ÜGYELETEK

Édesapaként azt kellett tapasztalnom, hogy a kórházi gyermekorvosi ügyelettel állandó gondok vannak, illetve lakóhelyünkön a fogorvosi ügyelet hiánya is megoldandó probléma.

Elérem, hogy az állandó és magas szakmai szintű ügyeletek a körzet központjában, Vácon folyamatosan rendelkezésre álljanak. Az ehhez szükséges pénzügyi és technikai feltételek előteremthetők.

Ígéretet teszek arra, hogy minden változás a betegek javát fogja szolgálni. A változtatásokat az egészségügyben dolgozókkal közösen, velük együttműködve fogom megvalósítani. Így lesz gyorsabb és színvonalasabb az ellátás, így lesznek rövidebbek a várólisták, korszerűbb az intézményhálózat, egészségesebbek az itt élő emberek.

cimkék: Kiss Zsolt mszp frakció mszp vác választási kampány 2014


HELYREÁLLÍTUNK ÉS ÉPÍTÜNK
felkészülten, tisztességgel
Tovább a Facebookra! Tovább a Facebookra!
mszp.hu legfrissebb hírei

A budapestiek szavazhatnak a 3-as metró akadálymentesítéséről
A Fővárosi Választási Bizottság döntésével lehetőség nyílik arra, hogy a budapestiek népszavazáson dönthessenek a 3-as metró akadálymentesítéséről - közölte az MSZP fővárosi képviselője csütörtökön Budapesten.

Pócs János nem képviselheti tovább a Jászságot!
Az MSZP jászsági szervezetei maguk és minden jóérzésű ember nevében elutasítják Pócs János fideszes országgyűlési képviselő Facebookra kitett posztját. Pócs János tette alkalmas arra, hogy lejárassa a Jászságot, azokat az embereket, akiket képviselnie kellene, ezért követeljük, hogy kérjen nyilvánosan bocsánatot és mondjon le a képviselőségről!

Adománygyűjtés: csak egy fideszest érdekelt a nélkülözők sorsa
A rászorulók segítésének évről évre egyre nagyobb a jelentősége, mivel ma Magyarországon már több mint 3,1 millió ember él súlyos nélkülözésben az Eurostat legfrissebb jelentése szerint. Emellett minden harmadik gyermek és több mint 1 millió nyugdíjas él szegénységben. Ez azonban egyáltalán nem zavarja a kormánypártokat, mivel az MSZP tegnapi adománygyűjtésén a Fidesz-KDNP 131 képviselője közül csak egyetlenegy adakozott a rászorulóknak.
Támogatóink
Belvárosi Érdekvédelmi Kör
Deákvár-Naszály Civilkör
Alsóvárosi Polgári Egylet
Kőkapu Baráti Kör
Impresszum