VÁCI MSZPESÉLY A VÁLTOZÁSRA
REMÉNY MINDENKINEK!
Hírlevél regisztráció
Ha szeretne rendszeresen hírlevelet kapni,
kérjük adja meg adatait.
Az Ön neve:
 
Az Ön e-mail címe:
 
 
     

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással
Főoldal Hírek Videók Kapcsolat Írjon nekünk    
Mi a véleménye?
Ön szerint javult-e városunkban a közvilágítás a rekonstrukció után?
- Igen, határozottan javult.
- Vannak még hiányosságok
- Maradtak kivilágítatlan utcák
- Nem lett jobb a közvilágítás
Szavazás állása

Képviselőink

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással szolgálja Vác társadalmát

Kiss Zsolt

a váci 6. sz. választókörzet
képviselője
- A változást akarók pártja leszünk
2016. szeptember 4., vasárnap
- ÖSSZEFOGLALÓ A JÚLIUS 14-i TESTÜLETI ÜLÉSRŐL
2016. július 16., szombat
Dr. Bóth János

a váci 9. sz. választókörzet
képviselője
Frakcióvezető
- A népámítás folytatódik – dr. Bóth János sajtótájékoztatója 2016.10.10.
2016. október 10., hétfő
- Képviselő-testületi ülés 2016.09.22.
2016. szeptember 30., péntek
HÍREK

PORGRAMOM A KORSZERŰ ÉS HATÉKONY EGÉSZSÉGÜGYÉRT
Felvitel dátuma: 2014. március 31., hétfő
Olyan egészségügyért fogok dolgozni, amelyben mindenkit az állapotának megfelelően gyorsan és hatékonyan gyógyítanak, függetlenül attól, mennyi pénze van. Ennek érdekében a legfontosabb vállalásaim:

MINŐSÉGI ALAPELLÁTÁS

Lakóhelyünk háziorvosi rendelőinek jelentős része rossz állagú, műszerezettsége hiányos. Elérem, hogy a rendelők felújítására a szükséges források rendelkezésre álljanak, és átlagosan legalább 1,5 millió forintnyi értékű műszerbeszerzés teljesüljön.

KORSZERŰ SZAKRENDELŐK

Önkormányzati képviselőségem alatt a váci kórház hotelszárnya teljesen megújult, de a rendelőintézettel már nem foglalkoztak az illetékesek. Elérem, hogy mind a szobi, mind a váci szakorvosi rendelőintézetben teljes rekonstrukció történjen. Az ehhez szükséges milliárdos összeget uniós pénzekből teremtjük elő.

CSÖKKENŐ ELŐJEGYZÉSI IDŐ

Lakóhelyünk több rászorulója ma akár egy évnél is hosszabb időt kénytelen várni egy-egy műtétre, miközben az ország más régiójában rövidebb előjegyzési idővel dolgoznak a kórházak. Elérem, hogy a lakóhelyünket kiszolgáló váci kórházban (és a kistarcsai intézményben is) rövidek legyenek az előjegyzési idők. Az ehhez szükséges finanszírozás és szakember gárda a kórházak rendelkezésére fog állni.

ÚJ ÉS ÁLLANDÓ ÜGYELETEK

Édesapaként azt kellett tapasztalnom, hogy a kórházi gyermekorvosi ügyelettel állandó gondok vannak, illetve lakóhelyünkön a fogorvosi ügyelet hiánya is megoldandó probléma.

Elérem, hogy az állandó és magas szakmai szintű ügyeletek a körzet központjában, Vácon folyamatosan rendelkezésre álljanak. Az ehhez szükséges pénzügyi és technikai feltételek előteremthetők.

Ígéretet teszek arra, hogy minden változás a betegek javát fogja szolgálni. A változtatásokat az egészségügyben dolgozókkal közösen, velük együttműködve fogom megvalósítani. Így lesz gyorsabb és színvonalasabb az ellátás, így lesznek rövidebbek a várólisták, korszerűbb az intézményhálózat, egészségesebbek az itt élő emberek.

cimkék: Kiss Zsolt mszp frakció mszp vác választási kampány 2014


HELYREÁLLÍTUNK ÉS ÉPÍTÜNK
felkészülten, tisztességgel
Tovább a Facebookra! Tovább a Facebookra!
mszp.hu legfrissebb hírei

Ne tegyék tönkre a Vörösmarty teret!
Horváth Csaba szocialista fővárosi képviselő a téren tartott sajtótájékoztatóján kedden azt mondta: a Vörösmarty tér a főváros egyik legrégebbi, legszebb és legismertebb tere, s a felújításával kapcsolatban "újra beindult a fideszes hazugsággyár".

5 százalékos áfát a kultúra területén!
Az MSZP öt százalékra javasolja csökkenteni az általános forgalmi adót (áfa) a kultúra egyes területein - közölte az Országgyűlés szocialista alelnöke kedden, a magyar kultúra napján tartott sajtótájékoztatón Budapesten.

Ne alkalmazza a MÁV munka törvénykönyvének módosítását!
Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP frakcióvezető-helyettese hétfői, a budapesti MÁV-székház előtt tartott sajtótájékoztatón emlékeztetett arra, hogy előző héten az MVM Magyar Villamos Művek Zrt.-t keresték fel, hogy hogy megtudják, alkalmazni fogják-e a "rabszolgatörvényt".
Támogatóink
Belvárosi Érdekvédelmi Kör
Deákvár-Naszály Civilkör
Alsóvárosi Polgári Egylet
Kőkapu Baráti Kör
Impresszum