VÁCI MSZPESÉLY A VÁLTOZÁSRA
REMÉNY MINDENKINEK!
Hírlevél regisztráció
Ha szeretne rendszeresen hírlevelet kapni,
kérjük adja meg adatait.
Az Ön neve:
 
Az Ön e-mail címe:
 
 
     

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással
Főoldal Hírek Videók Kapcsolat Írjon nekünk    
Mi a véleménye?
Ön szerint javult-e városunkban a közvilágítás a rekonstrukció után?
- Igen, határozottan javult.
- Vannak még hiányosságok
- Maradtak kivilágítatlan utcák
- Nem lett jobb a közvilágítás
Szavazás állása

Képviselőink

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással szolgálja Vác társadalmát

Kiss Zsolt

a váci 6. sz. választókörzet
képviselője
- A változást akarók pártja leszünk
2016. szeptember 4., vasárnap
- ÖSSZEFOGLALÓ A JÚLIUS 14-i TESTÜLETI ÜLÉSRŐL
2016. július 16., szombat
Dr. Bóth János

a váci 9. sz. választókörzet
képviselője
Frakcióvezető
- A népámítás folytatódik – dr. Bóth János sajtótájékoztatója 2016.10.10.
2016. október 10., hétfő
- Képviselő-testületi ülés 2016.09.22.
2016. szeptember 30., péntek
HÍREK

2014.05.12. sajtótájékoztató
Felvitel dátuma: 2014. május 12., hétfő
A váci MSZP szervezeteiben értékeltük az országgyűlési választások eredményeit és átfordultunk egyből az EU-s kampányba, valamint elkezdtük az önkormányzati kampányunk megalapozását.

Ennek jegyében adtuk ki a „Nem érdemelnek több esélyt!” című kiadványunkat, mely indokolja a jelenlegi városvezetés demokratikus menesztésének szükségességét ez év őszén.

Addig is élénken figyelni kell – különösen a lakosságot erőteljesen érintő – önkormányzati döntések elfogadhatóságára, következményeire.
Ha egy döntés nem szerencsés, akkor korrigálni kell. Például az egyszerűsített körforgalmaknál a deákvárit meg kell szüntetni, mert több gondot okoz, mint amennyit megold. Ennek képviseltére kértek választóim, mint önkormányzati képviselőt.

Komoly problémák lehetnek a helyi autóbusz-hálózat és közlekedési menetrend drasztikus, a tervek szerint kísérleti átalakításából is 2014. június 1-től.
Ahogy az előbbi ügynél, így itt is igen óvatosan kell hozzáfogni minden, az emberek nagy többségét érintő kísérlethez.
A Volánbusz által kidolgozott 25%-os teljesítménycsökkenés komoly zűröket okozhat, mert a sejcei terület leszakadása növekedhet, a helyközi járatokra való személyi forgalom jelentős átterelése zsúfoltságot, tájékozódási zavarokat okozhat.
A változtatások nem a most folyó EU-s közlekedési projekt jelentős adatfelméréseire épülnek, hanem a Volánbusz javaslatára, amely a meghirdetésre kerülő közbeszerzésnél így szinte legyőzhetetlen lesz, valószínűleg más pályázó nem lesz.
Várjuk az utasok észrevételeit mi is június 1-től, hogy ne csak egyoldalú szolgáltatói vélemény alakuljon ki.

cimkék: váci mszp frakció dr. Bóth János Fördős Attila váci önkormányzatváci közlekedés váci menetrendWarning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:14077410:SSL routines:SSL23_GET_SERVER_HELLO:sslv3 alert handshake failure in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: Failed to enable crypto in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file(http://mszp.hu/rss) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: operation failed in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://mszp.hu/rss" in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193
HELYREÁLLÍTUNK ÉS ÉPÍTÜNK
felkészülten, tisztességgel
Tovább a Facebookra! Tovább a Facebookra!
Impresszum