VÁCI MSZPESÉLY A VÁLTOZÁSRA
REMÉNY MINDENKINEK!
Hírlevél regisztráció
Ha szeretne rendszeresen hírlevelet kapni,
kérjük adja meg adatait.
Az Ön neve:
 
Az Ön e-mail címe:
 
 
     

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással
Főoldal Hírek Videók Kapcsolat Írjon nekünk    
Mi a véleménye?
Ön szerint javult-e városunkban a közvilágítás a rekonstrukció után?
- Igen, határozottan javult.
- Vannak még hiányosságok
- Maradtak kivilágítatlan utcák
- Nem lett jobb a közvilágítás
Szavazás állása

Képviselőink

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással szolgálja Vác társadalmát

Kiss Zsolt

a váci 6. sz. választókörzet
képviselője
- A változást akarók pártja leszünk
2016. szeptember 4., vasárnap
- ÖSSZEFOGLALÓ A JÚLIUS 14-i TESTÜLETI ÜLÉSRŐL
2016. július 16., szombat
Dr. Bóth János

a váci 9. sz. választókörzet
képviselője
Frakcióvezető
- A népámítás folytatódik – dr. Bóth János sajtótájékoztatója 2016.10.10.
2016. október 10., hétfő
- Képviselő-testületi ülés 2016.09.22.
2016. szeptember 30., péntek
HÍREK

Sajtótájékoztató 2014.05.19. Az emberekkel szembeni politizálásnak nem lesz jó vége!
Felvitel dátuma: 2014. május 20., kedd
Jó hír és örülünk Vác Város Hild János Díjának.
Ez elismerés és megtiszteltetés Vác városának!
Ha az adományozó indoklását megismerjük, mely az elmúlt 2-3 évtized tudatos városfejlesztő munkáját és az ezt megalapozó korábbi főépítész, Philip Frigyes úr munkáját méltatja, akkor a jelenlegi városvezetésnek mélyen magába kell szállnia, mert az elért eredményekhez nemigen tett hozzá, a korábbi főépítészt pedig eltávolították.
Örvendetes az ismeretlen és ennek megfelelő súlyú olaszországi díj kezdeményezés is, reméljük, hogy városunk megkapja.

Viszont kívánatos lenne, hogy a városvezetés meghallja az emberek hangját.
Az egyszerűsített körforgalmak közül a deákvárit általános elutasítás jellemzi, mert több problémát okoz, mint amennyit megold. Egy olyan helyszínre – Gombási út-Deákvári főút kereszteződésbe - erőltették be, ahol fizikailag normálisan nem oldható meg a kialakítása, így a körforgalomszerű működtetése sem. Ezért dr. Bóth Jánost és Katonáné Doman Erikát, az elsősorban érintett körzetek képviselőit a választó polgárok,a civil és hivatásos közlekedők is megkérték, hogy javasolják az ésszerű változtatásokat és a körforgalom megszüntetését.
Eredetileg Balkovics Péter érintett képviselő is benne volt a közös javaslatban, de abszurd módon a jelenlegi alig többség politikai és presztízs kérdést csinált ebből a közlekedési, szakmai kérdésből,így Balkovics úr visszalépett a javaslattevők sorából.
Az eddigi bizottsági tárgyalások is beteges irányt vettek, szimpla politikai kérdéssé silányították az előterjesztést, s valószínűleg a május 22-i testületi ülésen is így közelít a Fidesz-KDNP-s képviselőcsoport.
Tehát fenn kívánják tartani a körforgalmat, kerül, amibe kerül, az emberek és a szakmai közvélemény ellenére. Elfelejtik, hogy a gépkocsiközlekedés veszélyes üzem, s ha tévedtek és ehhez ragaszkodnak, akkor sokba kerül ez az ostoba viselkedés: országosan is nevetségesek leszünk, a közlekedés biztonsága még romolhat is a feleslegesen kidobott közpénzek ellenére, a közlekedők tudatos bosszantásáról nem is beszélve.

Tisztelt Városvezetés!

Ki kellene józanodniuk, és odafigyelniük a nép hangjára.
Ez a mélygarázs bejárata melletti jól olvasható fali üzenetből is kiderül. Hónapok óta ott díszeleg az Önök nagyobb dicsőségére: „Nem köveket kell szétszórni, megnyitni a mélygarázst! 6. éve !!! élünk disznó ólban!Parkoló nélkül! Dilettánsok! Idióták!”

Szóval váltani kellene, Pető Tibor úrnak is.
A május 14-i sajtó tájékoztatója alapján jóindulatúan csak ezt javasolhatjuk.
Nehéz az önálló gondolkodás, de megéri. Miután Pető úr a konkrét kritikákra nem képes érdemi választ adni, jön belőle a központi papagájszöveg, a gyűlöletkampány téveszméje.
Off-shore gyanús cégekről, befejezetlen beruházásokról egy olyan ember beszél, aki lassan évek óta nem képes egy ovis focipályát használatba adni, egyéb céges ügyekről nem is beszélve.
Látom, hogy nem képes egy ötmilliárdos ügy helyi, gazdasági, munkahelyteremtési fontosságát felmérni, vagy talán az a baj, hogy nem Ő intézheti!?

Morálisan továbbra is megkérdőjelezhető politikai működése, mert nem tisztázta szerepét az MSZP elleni plakátrongálási ügyben. Amíg ez nem történik meg, szerencsésebb lenne, ha minimum csendben meghúzná magát.

Dr. Bóth János

cimkék: váci mszp frakció dr. Bóth János Fördős Attila Pető Tiborváci önkormányzat


HELYREÁLLÍTUNK ÉS ÉPÍTÜNK
felkészülten, tisztességgel
Tovább a Facebookra! Tovább a Facebookra!
mszp.hu legfrissebb hírei

Polték nyomoznak az Orbán-család csalássorozatának az ügyében
Az első hírek arról szóltak, hogy Orbán Viktor vejének a cége 2011-2015 között csalással jutott uniós forrásokhoz, ezért 12 milliárd forint visszahívására tett javaslatot az Európai Csalás Elleni Hivatal. Polték ma azt közölték, hogy az ügyészségi vizsgálat 2009-2014 közötti időszakról szól, három pályázatot érint és már 13 milliárdos visszafizetésről szólnak a hírek.

A kulturális intézményeket a sokszínűség szolgálatába kell állítani
Az MSZP és a Párbeszéd szerint újra kell gondolni a kultúra teljes intézményrendszerét és a politika helyett a magyar kultúra sokszínűségének szolgálatába kell állítani azt.

A cirkuszművészet nagykövetének nevezték ki Ujhelyi István
Ujhelyi Istvánt, az MSZP európai parlamenti képviselőjét választották meg a világ cirkuszművészetének nagykövetévé a Monte Carlo-i cirkuszfesztiválon. A megtisztelő címet minden évben Stéphanie monacói hercegnő javaslatára adják át a cirkuszigazgatók találkozóján, ezt az elismerést korábban európai politikus még nem nyerte el. Ujhelyit a cirkuszművészet érdekében végzett munkájának elismeréséért és a cirkuszi világ megújítását segítő kezdeményezéseiért tüntette ki a monacói hercegnő által elnökölt szövetség.
Támogatóink
Belvárosi Érdekvédelmi Kör
Deákvár-Naszály Civilkör
Alsóvárosi Polgári Egylet
Kőkapu Baráti Kör
Impresszum