VÁCI MSZPESÉLY A VÁLTOZÁSRA
REMÉNY MINDENKINEK!
Hírlevél regisztráció
Ha szeretne rendszeresen hírlevelet kapni,
kérjük adja meg adatait.
Az Ön neve:
 
Az Ön e-mail címe:
 
 
     

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással
Főoldal Hírek Videók Kapcsolat Írjon nekünk    
Mi a véleménye?
Ön szerint javult-e városunkban a közvilágítás a rekonstrukció után?
- Igen, határozottan javult.
- Vannak még hiányosságok
- Maradtak kivilágítatlan utcák
- Nem lett jobb a közvilágítás
Szavazás állása

Képviselőink

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással szolgálja Vác társadalmát

Kiss Zsolt

a váci 6. sz. választókörzet
képviselője
- A változást akarók pártja leszünk
2016. szeptember 4., vasárnap
- ÖSSZEFOGLALÓ A JÚLIUS 14-i TESTÜLETI ÜLÉSRŐL
2016. július 16., szombat
Dr. Bóth János

a váci 9. sz. választókörzet
képviselője
Frakcióvezető
- A népámítás folytatódik – dr. Bóth János sajtótájékoztatója 2016.10.10.
2016. október 10., hétfő
- Képviselő-testületi ülés 2016.09.22.
2016. szeptember 30., péntek
HÍREK

dr. Bóth János: POLGÁRMESTERI PROGRAMOM 2014 – 2019
Felvitel dátuma: 2014. augusztus 5., kedd

POLGÁRMESTERI PROGRAMOM 2014-2019 1. Helyreállítom a városirányítás szakmai hátterét, felszámolom a „haverista-rokonista” összefonódásokat. Társadalmi békét, polgárbarát önkormányzatot építek. 2. 2019-ig több ezer új munkahely létesítésével, a váci vállalkozások támogatásával megerősítem a város eltartóképességét. 3. A gazdasági növekedés beindítása érdekében célom a váci Duna-híd és az M2-es autópálya megvalósítása. 4. Vállalom az út-, járda- és kerékpárút-hálózat bővítését, gondoskodom a Telep utca - Kosdi út kereszteződésében a körforgalom megépítéséről. Szorgalmazom, hogy a volt húsüzem területén lakásépítési program valósuljon meg. 5. Kezdeményezem az új képviselő-testületben az egyéni képviselői keretet visszaállítását, elindítom a „Tiszta Vác mozgalmat” és a zöld-szemléletű gondolkodás újbóli meghonosítását. 6. A belvárosi mélygarázs négy éve jegelt ügyét lezárom, a parkolási-közlekedési viszonyok újraszervezésével élhetőbbé teszem a városközpontot. 7. A mobilgát megvalósításával óvom a város értékeit, és segítem a Duna-parton élők vagyonvédelmét. 8. Gondoskodom a kommunális adó és a szociális bérlakások bérleti díjának csökkentéséről, valamint a jogosultság-ellenőrzés megalázó feltételrendszerének eltörléséről. Támogatom az idősek közösségeit és kezdeményezem a bölcsődei gondozási díjak megszüntetését. 9. A Naszály-környéki külterületi lakosok életét részönkormányzat, a kisváci lakosok ügyintézését posta létrehozásával segítem. 10. Kiemelt célom Vác egyetemi várossá fejlesztése, az idegenforgalom, a kulturális és vallási turizmus fellendítését szolgáló rendezvények folyamatossá tétele. 11. Felújítjuk a Madách Imre Művelődési Központot, és megépítjük a fiataloknak az extrémsport-pályát. 12. Fellépek a köztéri italozás, az esti-éjszakai randalírozás ellen. További térfigyelő kamerákkal és a rendőri jelenlét fokozásának kezdeményezésével erősítem a köz- és vagyonbiztonságot. 13. A város kaotikussá tett intézményrendszerében végrehajtom az indokolt és szükséges ésszerűsítéseket. Ellenőriztetem az eddig elköltött közpénzek törvényességét. 14. Vác méltó és alkalmas arra, hogy a Dunakanyar fővárosaként a térség gazdasági, szellemi és kulturális központja legyen. Társaimmal ezen dolgozom. dr. Bóth János a váci MSZP és a váci DK közös polgármesterjelöltje, a Belvárosi érdekvédelmi Kör, az Alsóvárosi Polgári Egylet és a Deákvár-Naszály Civilkör támogatásával


cimkék: váci mszp frakció dr. Bóth János váci önkormányzatpolgármesteri program vác


HELYREÁLLÍTUNK ÉS ÉPÍTÜNK
felkészülten, tisztességgel
Tovább a Facebookra! Tovább a Facebookra!
mszp.hu legfrissebb hírei

Ne alkalmazza az önkormányzat az új túlóraszabályokat!
A Fővárosi Közgyűlésben képviselettel rendelkező ellenzéki pártok szerdán közösen kezdeményezték, hogy az önkormányzat ne alkalmazza a munka törvénykönyve túlórával kapcsolatos, általuk rabszolgatörvénynek minősített módosításait.

Ne tegyék tönkre a Vörösmarty teret!
Horváth Csaba szocialista fővárosi képviselő a téren tartott sajtótájékoztatóján kedden azt mondta: a Vörösmarty tér a főváros egyik legrégebbi, legszebb és legismertebb tere, s a felújításával kapcsolatban "újra beindult a fideszes hazugsággyár".

5 százalékos áfát a kultúra területén!
Az MSZP öt százalékra javasolja csökkenteni az általános forgalmi adót (áfa) a kultúra egyes területein - közölte az Országgyűlés szocialista alelnöke kedden, a magyar kultúra napján tartott sajtótájékoztatón Budapesten.
Támogatóink
Belvárosi Érdekvédelmi Kör
Deákvár-Naszály Civilkör
Alsóvárosi Polgári Egylet
Kőkapu Baráti Kör
Impresszum