VÁCI MSZPESÉLY A VÁLTOZÁSRA
REMÉNY MINDENKINEK!
Hírlevél regisztráció
Ha szeretne rendszeresen hírlevelet kapni,
kérjük adja meg adatait.
Az Ön neve:
 
Az Ön e-mail címe:
 
 
     

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással
Főoldal Hírek Videók Kapcsolat Írjon nekünk    
Mi a véleménye?
Ön szerint javult-e városunkban a közvilágítás a rekonstrukció után?
- Igen, határozottan javult.
- Vannak még hiányosságok
- Maradtak kivilágítatlan utcák
- Nem lett jobb a közvilágítás
Szavazás állása

Képviselőink

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással szolgálja Vác társadalmát

Kiss Zsolt

a váci 6. sz. választókörzet
képviselője
- A változást akarók pártja leszünk
2016. szeptember 4., vasárnap
- ÖSSZEFOGLALÓ A JÚLIUS 14-i TESTÜLETI ÜLÉSRŐL
2016. július 16., szombat
Dr. Bóth János

a váci 9. sz. választókörzet
képviselője
Frakcióvezető
- A népámítás folytatódik – dr. Bóth János sajtótájékoztatója 2016.10.10.
2016. október 10., hétfő
- Képviselő-testületi ülés 2016.09.22.
2016. szeptember 30., péntek
HÍREK

Kinek hisz a választópolgár? – Váci MSZP és DK sajtótájékoztató 2014.08.18.
Felvitel dátuma: 2014. augusztus 18., hétfő

1. A mélygarázson már a parlagfű is kinőtt, pedig Fördős úr 2010-es választási ígérete szerint 2010. december 31-én kész lett volna, azonban négy év elteltével sem készült el, és a legújabb Fördősi nyilatkozattal már a finanszírozó bankra tolta a felelősséget, miszerint ez év végére befejezik, és az új képviselő-testület majd kezd valamit vele.
Elhisszük ezt annak, aki szinte egyetlen ígéretét sem teljesítette?
Aki hatalmas várospolitikai bűnt követett el azzal, hogy nem oldotta meg – az adósság konszolidáció lehetőségével élve – a mélygarázs állam általi finanszírozását?


Két alkalom is volt erre!
Arról nem is beszélve, hogy Fördős Attila bejelentése szerint Lázár János úr az ez évi kormányalakítás után azonnal megoldja a váci problémát.
Így oldja meg?
Ha a bank tett volna ígéretet a befejezésre – annak talán még lenne hitele – kicsit megnyugodhattak volna a kedélyek. Igy kötve hisszük....


2. Zajlik az élet, és a „demokratikus” választási rendszert helyben is csapás érte.
Az érvényes választási törvény szerint a helyi választási bizottság önkormányzat által választott tagjainak a formai kritériumok mellett pártatlannak, elfogulatlannak kell lenniük. Zárt testületi ülésen jegyzői előterjesztésre megválasztották Moys Csabát a váci választási bizottság tagjának. No comment…


3. Lassan tíz hónapja nem kapok érdemi választ Pető Tibor úrtól a váci strand sátrával kapcsolatos kérdéseimre.
Eddigi kérdéseim, miszerint miért nem került eddig a város tulajdonába – adományozás formájában – a sátor (hiszen ilyen ígéret mellett hoztunk korábban döntést ), milyen paraméterek mellett rendelték meg (eredetileg teljes bontható sátorról volt szó, itt is átvágás történt), illetve a leglényegesebb, hogy a többség által megszavazott támogatási döntés szerint kifizetett sátor (a város 10 év alatt 89 millió Ft-ot fizet a Váci Vizilabda Egyesületnek a TAO-s pályázatú berendezésekért) valójában mennyibe is került?
Miután eddig nem kaptam válaszokat, kértem a nyilvánosság segitségét. A város lakosai segítettek – ezt ezúton is megköszönöm – s amit eljutattak számomra, több mint meglepő volt.
Megkaptam az eredeti ajánlatot, mely több tíz millió forinttal olcsóbb volt, mint a mostani vételi ár. Lényegében ugyanezt az ajánlatot egy alvállalkozó később már a fent említett jóval magasabb összegen benyújtotta, s ez lett elfogadva. Nesze neked közpénz!
Úgy tűnik, hogy valakik kiloptak a zsebünkből több tíz millió forintot.
Ezt a gyanút a bűnüldöző szerveknek kell tisztázniuk.
Ezen kívül, hogy a lúd legyen kövér, más, hasonló ügyletekről is tájékoztattak, főleg a sport területéről.
Így már az is érthető, hogy az ilyen ügyekről érdeklődő Csereklye Károly miért nem kap nyilvános kérdéseire választ.
Az pedig, hogy ezek a történések lejáratják a váci sportot és egyben a teljes Önkormányzatot, nyìlvan csak azokat nem érdekli, akik haszonlesőként eddigi tehetségtelen életük megkoronázásának tekintik jelenlegi funkcióikat.
De úgy látszik, a város lakói sokszor tisztábban látnak mint ahogy ezt ezek a percemberkék gondolják.


4. Ahogy ígértük, a részletes polgármester- és képviselőjelölti anyagok felkerültek a www.vacimszpfrakcio.hu honlapra. Itt részletesen is lehet tájékozódni a képviselő jelöltekről és programjaikról. Ezeken a felületeken a telefonos illetve e-mailes, Facebookos elérhetőség is adott. Az aktuális választási hírek is itt kerülnek ismertetésre és megosztásra. Kérem, éljenek a lehetőségekkel!
Természetesen az internettel nem rendelkező választópolgárokra is gondolunk és számítunk. Őket szórólapokkal és képviselői kártyákkal kívánjuk elérni és tájékoztatni.


TÁMOGATÓI ALÁÍRÁSGYŰJTÉS


Az augusztus 25-től induló aláírásgyűjtés keretében jelöltjeink illetve megbízottjaik személyesen keresik meg a választópolgárokat.
Az MSZP Iroda (Vác, Zrínyi u. 9.) augusztus 25-től két hétig reggel 8 órától este 8 óráig ügyeletet tart, ahol szintén lehet aláírni, találkozni a polgármesterjelölttel és a képviselőjelöltekkel.
Várjuk szíves látogatásukat!
Természetesen kitelepedések formájában szintén keressük a személyes találkozásokat a választókkal.


A Demokratikus Koalíció Országos Elnöksége a helyi DK-s szervezetekhez olyan javaslattal élt, mely szerint valamennyi polgármester-, illetve képviselőjelöltje a jelöltté válás időpontjában rendelkezzék erkölcsi bizonyítvánnyal. A DK Pest megye 4. számú Választókerület elnöksége is megfogadja ezt a javaslatot, így többek között a Vácott induló jelöltjeink valamennyien időben rendelkezni fognak aktuális erkölcsi bizonyítvánnyal, ezzel is alátámasztva a programjaikban leírtak hiteles megvalósíthatóságát.


Reméljük, hogy az idei önkormányzati választások kampánya nem a negatívumokról és a jelöltek lejáratásáról fog szólni. Ezzel a lépéssel is üzenjük politikai ellenfeleinknek, hogy mi ezt a kampányt tisztességesen, a választópolgárok érdekeinek megfelelően kívánjuk végigvinni.


dr. Bóth János
váci MSZP


Krauze István
váci DK


cimkék: váci mszp frakció dr. Bóth János Fördős Attila váci önkormányzatváci mélygarázs, váci választások Krauze istván váci DK

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:14077410:SSL routines:SSL23_GET_SERVER_HELLO:sslv3 alert handshake failure in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: Failed to enable crypto in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file(http://mszp.hu/rss) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: operation failed in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://mszp.hu/rss" in /var/www/vacimszpfrakcio.hu/jobb_menu.php on line 193
HELYREÁLLÍTUNK ÉS ÉPÍTÜNK
felkészülten, tisztességgel
Tovább a Facebookra! Tovább a Facebookra!
Impresszum