VÁCI MSZPESÉLY A VÁLTOZÁSRA
REMÉNY MINDENKINEK!
Hírlevél regisztráció
Ha szeretne rendszeresen hírlevelet kapni,
kérjük adja meg adatait.
Az Ön neve:
 
Az Ön e-mail címe:
 
 
     

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással
Főoldal Hírek Videók Kapcsolat Írjon nekünk    
Mi a véleménye?
Ön szerint javult-e városunkban a közvilágítás a rekonstrukció után?
- Igen, határozottan javult.
- Vannak még hiányosságok
- Maradtak kivilágítatlan utcák
- Nem lett jobb a közvilágítás
Szavazás állása

Képviselőink

Hitelességgel, hozzáértéssel, odaadással szolgálja Vác társadalmát

Kiss Zsolt

a váci 6. sz. választókörzet
képviselője
- A változást akarók pártja leszünk
2016. szeptember 4., vasárnap
- ÖSSZEFOGLALÓ A JÚLIUS 14-i TESTÜLETI ÜLÉSRŐL
2016. július 16., szombat
Dr. Bóth János

a váci 9. sz. választókörzet
képviselője
Frakcióvezető
- A népámítás folytatódik – dr. Bóth János sajtótájékoztatója 2016.10.10.
2016. október 10., hétfő
- Képviselő-testületi ülés 2016.09.22.
2016. szeptember 30., péntek
HÍREK

dr. Bóth János: A bíróság ismételten megerősített – Sajtótájékoztató 2014.09.08.
Felvitel dátuma: 2014. szeptember 8., hétfő

Megelőzve az IQ-problémákkal küzdő egyes politikusok várható negatív kampányos vádjait, jelzem, hogy a tények közlése, még ha kellemetlen is tartalmuk az tényközlés és nem negatív kampány.  


1. A múlt héten a Budapest Környéki Törvényszék szóvivőjétől megtudtuk, hogy a váci kórház korábbi főigazgatójának ügyében megszületett az elsőfokú ítélet. Erős Andrást 4 év börtönbüntetésre és részleges vagyonelkobzásra ítélték.


A váci közéletet figyelemmel kísérők jól emlékezhetnek az ügy előzményeire. A főigazgató ellen a feljelentést 2009-ben országgyűlési képviselői minőségemben kellett megtennem, mert a jelenlegi városvezetésben is tevékenykedő képviselők – az akkor általuk kreált többségre támaszkodva – még azt a főigazgatói tevékenységre irányuló fegyelmi indítványt is megakadályozták, melyet az önkormányzat belső ellenőrzési szervének vizsgálata alapozott meg.


Ellenem, mondvacsinált ügyekben – melyek alaptalanságát később szintén bírósági ítéletek állapítottak meg – két alkalommal felfüggesztést alkalmaztak. Így közvetve megakadályozták, hogy polgármesteri minőségemben eljárjak a főigazgatóval szemben, akivel Fördős Attiláék máig ismeretlen célú szoros együttműködést alakítottak ki.


Ezen együttműködés szerves része volt az a nagy összegű „tanácsadási” szerződés, amelyet Mokánszky Zoltán kötött a kórházzal, melynek érdemi tisztázására a mostani ítélet után is lehetőség adódik.
Ugyancsak lehetőség nyílik arra is, hogy az önkormányzati biztosi időszak kezdetére, s majd az új önkormányzati ciklusbeli folytatásra, hogyan hatottak az ügyben érintettek tettei.


 Ezúton köszönöm meg az ügyben illetékes hivatalos szervek eljárását, korrekt szakmai munkavégzésüket, mely – ha hosszú idő után is – hozzájárult ahhoz, hogy a bíróság ítéletben szolgáltasson igazságot.


2. A hétvégi váci lecsófesztiválon vendégünk volt Újhelyi István volt parlamenti alelnök, jelenleg EP képviselő. Jelenlétével támogatta az MSZP-DK választási szövetség és az én polgármesteri kampányomat. A látogatás jelentőségét növelte, hogy a váci MSZP iroda a későbbiekben a képviselő úr kihelyezett irodájának címét is viseli, és lehetőség nyílik az Ő támogatásával közvetlen brüsszeli források elnyerésére. Köszönjük.


dr. Bóth János
polgármesterjelölt


cimkék: váci mszp frakció dr. Bóth János Fördős Attila váci önkormányzatMokánszky Zoltánváci kórházErős AndrásUjhelyi István


HELYREÁLLÍTUNK ÉS ÉPÍTÜNK
felkészülten, tisztességgel
Tovább a Facebookra! Tovább a Facebookra!
mszp.hu legfrissebb hírei

Közös koszorúzás a budapesti Nagy Imre-emlékháznál
Az '56-os forradalom évfordulóján közösen koszorúzott Nagy Imre mártír miniszterelnök egykori budapesti lakóházánál, a II. kerületi Orsó utcában az MSZP, a Demokratikus Koalíció (DK), az Együtt, a Magyar Liberális Párt, a Modern Magyarország Mozgalom (MoMa), a Párbeszéd és a Szolidaritás egy-egy képviselője.

Molnár Gyula: Szabadítsuk fel Magyarországot!
Gyertek velünk, szabadítsuk fel Magyarországot, építsünk egy új köztársaságot! - szólította fel az ünneplőket a Magyar Szocialista Párt elnöke a pártnak az 1956-os forradalom és szabadságharc 61. évfordulóján tartott megemlékezésén, Kaposváron.

Orbán szája mozog, de Rákosi beszél belőle

Támogatóink
Belvárosi Érdekvédelmi Kör
Deákvár-Naszály Civilkör
Alsóvárosi Polgári Egylet
Kőkapu Baráti Kör
Impresszum